Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka wrote:Aga, nie wchodz na e strony ciążowe... Wyobraznia zaczyna działać, ale nie mozesz ciągle myśleć o najgorszym. Renia ma rację, rzadko kiedy pod rząd zdarzają się poronienia jeśli nie było wyraznej przyczyny. Kochana, nie myśl, tylko postaraj sie jak najwiecej odpoczywać a wszystko będzie dobrze. XZaraz będziemy witać z Toba II trymestr
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
pelna_nadziei wrote:Tak wiaterku mialam dzis wizyte. Zarodek jest i serduszko bije. Jak na razie wszystko w porzadku jest. Gin przepisal dalej mi dupka.
Agnieszka0812, pelna_nadziei lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Zabiegi miałam 3. U mnie to wystarczylo ze wzgledu na kontrast skóry z włosem.
Oczywiscie,odrasta taki delikatniutkie wloski,w zasadzie to nawet nie wloski,a meszek.
Nie bolalo,czasami tylko jajby troszkę szczypalo..taki kontrolowany ból, jak uzywanie pensety.
Ogolem uwazam,ze warto.Bardzo.Ja mam skore sklonna do podraznien,wrazliwa,wiec wosk i depilator odpadal(wrastaly wloski), kremy uczulaly,golenie bardzo ostrożne bo bylo uczulenie..
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
A ja właśnie piję dużego szejka truskawkowego z maca... Kto ciężarnej zabroni ;p I tak pewnie wyrzygam
Martwię się tym sodem za niskim.. Lekarz kazał mi zrobic w czwartekpiatek powtórkę.. Myślicie że jak jeszcze spadnie to bede musiala isc na jakies kroplowy do szpitala czy cos ?
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnypucek wrote:A ja właśnie piję dużego szejka truskawkowego z maca... Kto ciężarnej zabroni ;p I tak pewnie wyrzygam
Martwię się tym sodem za niskim.. Lekarz kazał mi zrobic w czwartekpiatek powtórkę.. Myślicie że jak jeszcze spadnie to bede musiala isc na jakies kroplowy do szpitala czy cos ?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś noc tragiczna, jakieś poddenerwowanie wewnętrzne, idę zaparzyc melisę. Renia jak nie mogłam spać w nocy to myślałam o Tobie... Ja bóle na @ miałam w ciąży, a @ nie było, może u Ciebie tez tak jest! ❤
Miłego dnia dziewczyny!
Idę robić tosty francuskie i melisęRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:I znowu trza się golić
Hejka dziewczynki
Aguś przeczytałam sobie co napisałaś i oczywiście od razu poczułam jakby to byly moje słowa ehehheh.
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Roxuś strasznie mi przykro z powodu bety
Nadziejka gratuluje serdunia rośnijcie zdrowo teraz
Sysiu czekamy na wieści, my przy Tobie to zawał mamy pewny, dawaj tę śliczna fotuśkę robaczka
Aguś ja nockę też miałam kiepską o 24 przyszedł sms na córki telefon a lezał niedaleko mnie i myślalam że zawału dostanę bo głośność oczywicho na maxa
Ale udało mi się zasnąć na szczęśćie, ale i tak jestem niewyspana
Też mnie biorą stresy tak jak Ciebie. Aguś ale ja jestem pewna że twojego krwiaczka nie ma bo Twój mega silny bobasek go zwalczył, zobaczysz Obie będziemy płakały ze szczęścia po wizycie
Na którą masz godzinę bo ja późno 18:20Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 06:33
Agnieszka0812, roxa, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
witam z kawusia, nie mam usg bo jeszcze nie bylo nic widac tzn zarys był macica powiększona, w karte wpisała wczesna ciąża, ale zdjęcia mi nie dała, po drugie kolejna wizyte mam tadam na 13 listopada ;], i mysle czy nie isc do mojego wczesniejszego lekarza na nfz
Agnieszka0812, ilonia1984, monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
po drugie przepisała mi acard i luteine profilaktycznie, i kazałą mi zrobic grópe krwi i mezowi
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Hej dziopy..Roxa tulam,przykro mi,sysiek co jest z Toba?Aga ja tez mam juz 2 koszmarna noc,od 2giej dzis nie spie,nawet melisa nie pomogla,ryczalam nad ranem bo szlak mnie trafial,ze usnac nie moge ja o 20 usypiam bo padam,musze przestawic rytm bo sie wykoncze nerwowo jak tak dalej pojdzie,od dzis zaczynam cwiczenia dla kobiet w ciazy,bo boli mnie mnie krzyz i cale nogi,musze sie zaczac rozciagac bo bedzie coraz gorzej,bo brzusio bedzie coraz wiekszy.Wiem dziwczynki,ze sie stresujecie niedawno przechodzilam to samo,wiem co to znaczy...ale z.kazdym tygodniem bedzie lepiej i z kazdym usg bedziecie bardziej wierzyc,poprostu trzeba to przetrwac...zobaczycie,ze bedzie dobrze :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 07:10
Agnieszka0812, monilia84, roxa, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Sylwuś ja byłam w 4t6d według om, nie chciał mi początkowo robić usg, bo za wcześnie, ale zrobił bo stwierdził że chociaż sprawdzi czy pęcherzyk jest w macicy... No i pęcherzyk był i krwiak, i z usg wyszło Że to jednak 4 t3d. Tak sobie myślę, że jak chcesz to możesz iść do tego gościa co Ci jajko sprawdzałFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15