Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonis, Agus trzymam bardzo mocno za wasze wizyty!!! Dzis chce tu same dobre pozytywne wiesci i posty!
Sysiu ja bym pewni tez jeszcze gdzies poszla... nie wytrzymalabym miesiaca wiedzac dokladnie co i jak... Pamietam jak sie ostatnio martwilam to myslalam ze osiwieje a wizyty mialam co tydzien...
A co do boli glowy to moze za malo pijesz i z tad te bole teraz?monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
U nas też zimnisko i wiatrzysko... Serce mi wali, kurczę jakiś taki niepokój, wypilam melisę z dwóch torebek i nic... Może zdenerwowanie przed wizytą, a może długotrwałe przyjmowanie dupkaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Roxi do jutra do tej 18:20 czy 18:50 to będzie masakra, tyle czekania, staram się pracą zająć ale myśli po głowie chodzą takie hmmm różne
Ale kiedy by nie bylo ja zawsze za was wszystkie bardzo mocno trzymam kciuki!Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
No i kierowniczka już w razie czego ma za mnie dziewczynę na zastępstwo. Jutro przychodzi na rozmowę Czyli w przyszły czwartek jakbym tylko chciała to mogę iść na zwolnienie :]
Agnieszka0812, monilia84, Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:No i kierowniczka już w razie czego ma za mnie dziewczynę na zastępstwo. Jutro przychodzi na rozmowę Czyli w przyszły czwartek jakbym tylko chciała to mogę iść na zwolnienie :]
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dobrze, że pracuję w urzędzie i będę miała do czego wracać cokolwiek by się nie stało Chociaż oczywiście mam nadzieję, że nie bedę musiała wracać...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
U nas w pracy to jest tak że ja teraz siedzę na stanowisku za dziewczynę która jest na macierzyńskim, a moje stanowisko stoi wolne, koleżanka poprostu musi się wyrabiać za Nas dwie. Tak to wygląda w prywatnej firmie, oszczędność zatrudnienia nowej osoby. Czyli jak pójdę na L4 to zostanie tutaj koleżanka sama, chyba że ta nadgorliwa która jest na macierzyńskim wróci szybciej, bo niby ma do marca 2016, ale coś jej wspominała że już by wróciła. Dziwna laska, ma okazje siedzę z swoim syneczkiem a do roboty chce wracać, no cóż. Ja się cieszę z tego macierzyńskiego 1 rok czasu bo z Klaudią to po 4 miesiącach bodajże wracałam do pracy i straciłam wszystkie najpiękniejsze chwile w jej życiu. Teraz nie planuje szybciej wracać, choć pewnie powrotu nie będę miała, jak to z reguły u Nas jest po macierzyńskim
Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
Dzień dobry dziewczyny, ja witam z nieodzowną kawą na moje niskie ciśnienie.
Na Pomorzu pogoda jak na październik piękna, niebo trochę zachmurzone ale słoneczko nieśmiało wygląda.
Prawdziwa złota jesień
Piszę na telefonie wiec może trochę nie skladnie bo mi cholera słowa zmienia.
Trzymam kciuki za wasze wizyty u lekarzy.
Co do lekarzy to z mojej strony podpowiedz- lepiej iść na wizytę do prywatnego gabinetu, zawsze to inne podejście.
Jeśli chodzi o spadek sodu,potasu czy wapnia to lepiej położyć się na oddział żeby podali kroplowki (oczywiście jeśli tabletki i dieta nie działa),ja miałam i jak wyszłam ze szpitala to mój starszy syn powiedział "mamo jesteś jak po dobrych dopalaczach ".
Całą noc bolał mnie brzuch jakbym miała dostać @.Myślałam że nie zasne, wiercilam się jak szalona.Obudzilam się o 1 obsliniona jak dzidziuś i głodna na maksa.
Michaś [ * ] ♡ 04.06.2014 (20tc )Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Dziewczyny myślicie, że zapoytać lekarza o ten Acard? Katkaz też mi mówiła, że dostała od lekarza i sie zastanawiam czy w ogóle o tm z im rozmawiać
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No ja cyba zapytam o ten Acard. On chyba nie jest na receptę, ale wolę sie upewnić czy lekarz nie widzi przeciwskazań :]
Aga a Ty nie myśl, że jakbyś coś brała to by nie było. Ważne, że dzidzia rośnie, a krwiak jest w zupełne innym miejscu niż dziecko. Będzie dobrze :*
Rudzik no ładnie to u Ciebie wyglądaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Ale mam ochotę na hot doga chyba ze dwa bym zjadła dziś w nocy śniły mi się pączka z budyniem w środku i posypane wiorkami kokosowymi...
Rudzik ja prawie zawsze piszę z telefonu i słowniki zmienia mi w cały światRenia7910, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja piszę z komputera tylko jak w pacy jestem, a poza tym to z telefonu
Aga Ty mnie ostatnio tak frytkami zaraziłaś, że teraz wszędzie widzę frytki Wczoraj się skusiłam. R. sie ze mnie śmieje, że lepsze frytki niż jakiś konkretny syf I kwaśne Nim Dwa te boomki, po prostu pychotaAgnieszka0812, Rudzik39 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualnyMonika jak czytam Twoje opisy warunków pracy to jakbym swoją firmę widziała - ja dostałam stanowisko laski która poszła na macierzyńskie to musiałam za nią i za siebie robić, a jak chłopak z administracji poszedł na urlop to jeszcze za niego zasuwałam. Oczywiście ani grosza wdzięczności...
monilia84 lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Ja piszę z komputera tylko jak w pacy jestem, a poza tym to z telefonu
Aga Ty mnie ostatnio tak frytkami zaraziłaś, że teraz wszędzie widzę frytki Wczoraj się skusiłam. R. sie ze mnie śmieje, że lepsze frytki niż jakiś konkretny syf I kwaśne Nim Dwa te boomki, po prostu pychotaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:Monika jak czytam Twoje opisy warunków pracy to jakbym swoją firmę widziała - ja dostałam stanowisko laski która poszła na macierzyńskie to musiałam za nią i za siebie robić, a jak chłopak z administracji poszedł na urlop to jeszcze za niego zasuwałam. Oczywiście ani grosza wdzięczności...
Reniu to ja mam dokładnie tak samo, obowiązki dochodzą, a wypłata za cholerę w górę nie idzie. Zdecydowałam że nie biorę jutro L4 bo do 20.10 musimy sprawozdanie zrobić. Na następnej wizycie jak teraz okaże się że jest ok to biorę na pewno. Walę ich. I tak mają mnie za nikogo
Wiaterek ja też biorę ACARD, sam lekarz zaproponowałAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc