Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:Sylwuś ja byłam w 4t6d według om, nie chciał mi początkowo robić usg, bo za wcześnie, ale zrobił bo stwierdził że chociaż sprawdzi czy pęcherzyk jest w macicy... No i pęcherzyk był i krwiak, i z usg wyszło Że to jednak 4 t3d. Tak sobie myślę, że jak chcesz to możesz iść do tego gościa co Ci jajko sprawdzał2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Apap możesz, ogólnie paracetamol, nie ibuprofen! Co Cię boli? Może no spe na brzuch, chyba że głowa? Okłady z amolu czy cóś2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:To w dupie jak nie daje skierowania
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Cześć dziewczynki. Chciałam być dzisiaj taka zdrowa i zamiast kawy wypiłam lurowatą herbatę. Tak mi sie niedobrze zrobiło, że musiałam, się na chwilkę położyć Ja nie wiem czy to nie od tego dupka...
Sysia Ty to powinnaś dostać klapsa w tyłek za to, że wczoaj nie napisałaś co i jak u Ciebie. Na Twoim miejscu tez bym poszła do innego lekarza :]Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Cześć dziewczynki. Chciałam być dzisiaj taka zdrowa i zamiast kawy wypiłam lurowatą herbatę. Tak mi sie niedobrze zrobiło, że musiałam, się na chwilkę położyć Ja nie wiem czy to nie od tego dupka...
Sysia Ty to powinnaś dostać klapsa w tyłek za to, że wczoaj nie napisałaś co i jak u Ciebie. Na Twoim miejscu tez bym poszła do innego lekarza :]
Wiaterek, moze jakies herbaty owocowe?hibiskus dzika roza, smak lepszy..chyba ze to mialo byc zastępstwo wlasciwosci kawy,to akyrat slabo..s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Lunka dziś zimno jak nie wiem. Właczyłam farelkę w pracy
A z tą kawą to mąż mnie gnębi - "nie pij kawy" nic do niego nie przemawia. No to chciałam wypic herbatę to jeszcze gorzej mi weszła niż kawa. Więc przynajmniej będę mieć wymówkę :]Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Mnie mąż też pilnuje, tyle że ja mam problemy z niskim ciśnieniem i nie mogę nie pić kawy, bo padnę w pracy na pysk
Ale Colę jak widzi że podbieram to od razu Ty nie możesz ehhehe
U nas na Śląsku jest szaro-buro, tempka 13'C czyli tam znośnie, wczoraj rano jak jechałam do pracy to było 3'C a dziś rano 11'C czyli delikatna różnicaWiaterek lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc