Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:Roxa może jestem nie na czasie ale Ty nie testujesz?
na tescie natomiast jedna kreska wiec beta twz nie zachwyci... -
Renia7910 wrote:Podejrzewam że jeszcze kilka razy mi się zdanie odmieni i pewnie wybiorę coś całkiem innego, ale jak na pierwszy dzień to mój wybór padł na tą.
Przygotowania taaaa, planujemy przy najbliższym spotkaniu z rodziną wręczyć zaproszenia, wiec mamy 3 tyg na ustalenie obiadu, zaproszenia, no i kto właściwie ma być na tym małym przyjęciu. W sumie nie będzie dużo załatwiania, wydaje mi sie że najgorzej będzie z wyborem obrączek i właśnie sukienki, ale na to jeszcze trochę czasu mamyAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
roxa wrote:Jestes na czasie... dzis spuscili mi w klinice krew na bete ale wyniki jutro dopiero bo popoludniu tam bylam...
na tescie natomiast jedna kreska wiec beta twz nie zachwyci...roxa lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Cześć dziewczyny, witam się z kawka
Stópka co tu za minus na wykresie? Pokaż testWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 06:35
monilia84, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Hej dziewczynki
Ilonka prześliczny maluszek rośnie w Twoim brzuszku, cieszę się że u Was wszystko w porządku
Pucuś cieszę się że u Was też wszystko ok Takich wiadomości super się słucha
Trzymam kciuki za testujące dziewczyny
Ja się wczoraj nie odzywałam bo odebrałam wyniki z tarczycy i wyszły tragicznie. Moje TSH 0,005 FT3 6,4, FT4 2,2. Po prostu masakra. Boję się teraz o moje dzieciątko. W kwietniu sprawdzałam TSH to wynosiło 1,8 a teraz taki spadek. Mam do siebie zazłe że nie sprawdziłam TSH w czerwcu, sierpniu.
W czwartek wizyta i powiem Wam że bardzo się boję, boję się że coś może się stać mojemu maluszkowi, oczywiście nie bijace serce a szkoda gadać. Humor zapowiada mi się zajeb... od rana. A jeszcze wczoraj zadzwonili od gina żeby przesunąć mi wizytę z 15:40 na 18:20 czyli wykorkuje na 100% do tej godziny.
Czy ja zawsze muszę mieć pod górkę ???
Po pierwszym porodzie przez 1,5 roku leczyłam się właśnie na nadczynność tarczycy, później lekarz w ciaży z Wiki stwierdził że mam Hashimoto, ale bez leczenia bo wyniki książkowe były a teraz dupa znowu
A Reniu kochana gratuluje wyznaczenia daty ślubu, będziesz piękną PANNA MŁODĄ
Sysiu przyrost bety rewelka - bliźniaczki ehheehWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 06:50
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Wiaterek wrote:Cześć dziewczyny, witam się z kawka
Stópka co tu za minus na wykresie? Pokaż testmonilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Cześć
właśnie ładuję foto
http://zapodaj.net/97222fbf7f73c.jpg.html
dupa, dupa jeszcze raz dupa...
Cały dzień dziś taki będę mieć, już się nawet nie łudzę...
Zbieram się do pracy, odezwę się później jak dojadę.Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
monilia84 wrote:Hej dziewczynki
Ilonka prześliczny maluszek rośnie w Twoim brzuszku, cieszę się że u Was wszystko w porządku
Pucuś cieszę się że u Was też wszystko ok Takich wiadomości super się słucha
Trzymam kciuki za testujące dziewczyny
Ja się wczoraj nie odzywałam bo odebrałam wyniki z tarczycy i wyszły tragicznie. Moje TSH 0,005 FT3 6,4, FT4 2,2. Po prostu masakra. Boję się teraz o moje dzieciątko. W kwietniu sprawdzałam TSH to wynosiło 1,8 a teraz taki spadek. Mam do siebie zazłe że nie sprawdziłam TSH w czerwcu, sierpniu.
W czwartek wizyta i powiem Wam że bardzo się boję, boję się że coś może się stać mojemu maluszkowi, oczywiście nie bijace serce a szkoda gadać. Humor zapowiada mi się zajeb... od rana. A jeszcze wczoraj zadzwonili od gina żeby przesunąć mi wizytę z 15:40 na 18:20 czyli wykorkuje na 100% do tej godziny.
Czy ja zawsze muszę mieć pod górkę ???
Po pierwszym porodzie przez 1,5 roku leczyłam się właśnie na nadczynność tarczycy, później lekarz w ciaży z Wiki stwierdził że mam Hashimoto, ale bez leczenia bo wyniki książkowe były a teraz dupa znowu
A Reniu kochana gratuluje wyznaczenia daty ślubu, będziesz piękną PANNA MŁODĄ
Sysiu przyrost bety rewelka - bliźniaczki ehheehmonilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Stópka wrote:Cześć
właśnie ładuję foto
Zbieram się do pracy, odezwę się później jak dojadę.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Stópka wrote:Cześć
właśnie ładuję foto
Zbieram się do pracy, odezwę się później jak dojadę.
Stópeczko kochana przykro mi bardzo
-
Stópko kochana, wiem, że żadne słowa ci nie ulżą, ale póki nie ma @ może się jeszcze wszystko zdarzyć...
Monilka, lekarz na pewno coś zaradzi. Podobno lepsza nadczynność niż niedoczynność...
A u mnie mały sukces - waga spadła poniżej 70kg (-5,1 w miesiac)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 07:25
Renia7910, ilonia1984, monilia84, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niezapominajka wrote:Stópko kochana, wiem, że żadne słowa ci nie ulżą, ale póki nie ma @ może się jeszcze wszystko zdarzyć...
A u mnie mały sukces - waga spadła poniżej 70kg (-5,1 w miesiac)niezapominajka lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyMoniś nie zazdroszczę, wyniki rzeczywiście niepokojące ten lekarz jest dzisiaj tak? 3 godziny dluzej czekania, masakra jedno co mi przychodzi na myśl to że jeśli dobrze się czujesz to powinno być ok, ale ha lekarzem nie jestem.
Na mnie też przychodzi pora, nie wiem czy wybrać super hiper profesora czy lekarza który prowadził moją ciążę. Tylko że on kazał mi odstawić metformine, podobno wszystko przez to się stało -
Monila dobrze, że idziesz do tego lekarza dzisiaj. Może coś poradzi na te wyniki. Trzymam kciuki, zeby było dobrze.
Stópka tulam :*
Ja w nocy miałam koszmary, że zaczełam krwawić i tej krwi było tak strasznie dużoWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:Monila dobrze, że idziesz do tego lekarza dzisiaj. Może coś poradzi na te wyniki. Trzymam kciuki, zeby było dobrze.
Stópka tulam :*
Ja w nocy miałam koszmary, że zaczełam krwawić i tej krwi było tak strasznie dużo
Lekarza dziewczyny gina mam w czwartek a do endo się nie zapisałam jeszcze, czekam co gin mi powie
-
Dzien dobry.Stopko przykro mi,ale dopoki okresu nie ma jest nadzieja,monilka ja wierze,ze bedzie wszystko dobrze i dzidziusiowi nic nie bedzie...zobaczysz,trzymam kciuki za wizyte :* A ja mialam wkurw....noc,po 20 padlam ale za to o 1 juz bylam wyspana,wykrecilam sie zanim wstalam zrobilam melise,zjadlam bo bylam tak glodna,posiedzialam i usnelam ok 3,rano bym za to spala a tu cora mnie obudzila,do szkoly...boli mnie strasznie krzyz,w nocy bolal ciagnie do pupy,nog, sie wczoraj nalazilam za duzo,dzis leze i odpoczywam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 08:02
monilia84 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016