Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHello ja walczę drugi dzień z jelitowka lecze sie gorzka czekolada, kiepsko mi idzie!!:p wpadam di kibla nawet po wodzie, w dodatku okropny bol glowy mnie dzis dopadł i nie wiem czemu ? 2,5 tyg chorowałam na grypę, to teraz żebym sie nie nudziła grypa jelitowa:D. Zastanawiam sie czy to jakas kara z góry??
A ta baba w aptece mi mu nie dala na biegunkę bo się boi, mam sie pewnie wykończyć i trafić do szpitala wrrrr bo nie dość ze nic nie jem to sram po wodzie.... Poradźcie co robic?? -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry witam sie dzis pierwsza z melisa...od paru dni budze sie o 5 z takim niepokojem od srodka,a niepokoj wydaje mi sie jest spowodowany tym ze serce mi wali,taka palpitacjia,ciezki oddech dziwne to,nie wiem czemu tak jest,cisnienie mam dobre,moze przez to,ze krwi wiecej krazy i bszybciejcykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
hiacynta99 wrote:Hello ja walczę drugi dzień z jelitowka lecze sie gorzka czekolada, kiepsko mi idzie!!:p wpadam di kibla nawet po wodzie, w dodatku okropny bol glowy mnie dzis dopadł i nie wiem czemu ? 2,5 tyg chorowałam na grypę, to teraz żebym sie nie nudziła grypa jelitowa:D. Zastanawiam sie czy to jakas kara z góry??
A ta baba w aptece mi mu nie dala na biegunkę bo się boi, mam sie pewnie wykończyć i trafić do szpitala wrrrr bo nie dość ze nic nie jem to sram po wodzie.... Poradźcie co robic??Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ilonia1984 wrote:Dzien dobry witam sie dzis pierwsza z melisa...od paru dni budze sie o 5 z takim niepokojem od srodka,a niepokoj wydaje mi sie jest spowodowany tym ze serce mi wali,taka palpitacjia,ciezki oddech dziwne to,nie wiem czemu tak jest,cisnienie mam dobre,moze przez to,ze krwi wiecej krazy i bszybciejFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Smecte i orsalit, jeżeli źle to izba przyjęć, czekolada podrażnia tylko bardziej
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja po miesiącu przerwy nie wytrzymałam i szybki numerek z rana:-D , starszy wstał do łazienki, ale poszedł spać na szczęście
Stópka, s1985, ilonia1984, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ja po miesiącu przerwy nie wytrzymałam i szybki numerek z rana:-D , starszy wstał do łazienki, ale poszedł spać na szczęście
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Jej to znaczy ze to normalne,bo juz myslalam,ze moze cos mam sercem,czy cos...ale nie podoba mi sie to uczucie,tak jak by czlowiek sie bal i serce tak walilo,tak jak by cos sie mialo zaraz stac...pije meli,zjadlam kanapke i juz mi lepiej,wypila bym kawke ale po niej znowu,to serce wali,jak nie urok to sraka,jak mnoe.odrzucilo nie moglam pic,teraz mam chec to znowu wali serducho,sexik z rana jak.smietana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 06:48
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
pelna_nadziei wrote:witam was z rana
Wlasnie skonczylam pocalunki z kibelkiem... sunia siedzi obok mnie i pilnuje...
Boze dziewczyny kichnelam i myslalam ze zaraz cala macica mi wyleci, taki cholernie mocny bol po lewej stronieAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyA mój J oświadczył wczoraj że wieczorem idziemy do znajomych, muszę wymyśleć coś co wziąć ze sobą. Mam ochotę zrobić babeczki z pastami różnymi i cholwra lecę zaraz do sklepu, tu kolo domu to ni wiadomo czy dostanę cokolwiek dobrego, ech... Jem śniadanie i uciekam.
Zazdroszczę basenuAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa biegunkę najlepsza wygazowana coca colą i słone paluszki.
Ilonia badalas poziom TSH?
Takie objawy mogą wskazywać na problem z tarczycą.
Niestety wiele kobiet podczas ciąży ma problem z niedoczynnością.
Testowanie 18.10.2015
Michaś [ * ] 04.06.2014Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 09:59