Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:Jestem. Jest pęcherzyk i żółtko i nawet zarys zarodka. Dostałam dupka. Ogólnie fajnie mi to wszystko tłumaczył wiec ogólnie zadowolona jestem. Kazał za 3 tygodnie przyjść na serduszko ale wtedy to już będę po moim lekarzu, ale kto wie czy nie pójdę 2 raz do niego?
Super Ciesze się że dostałaś dupka bo na pewno będziesz spokojniejsza A pęcherzyk tylko jeden ;> ? :*:**:*
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnypucek wrote:Ilona co z Tobą? Mamy się martwić?
Jezu dziewczyny wzięłam już drugi paracetamol i nie przechodzi ból głowy, aż mnie gałki oczne boląWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 18:24
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Spokojnie, płacz też zajmuje trochę czasu
Jezu dziewczyny wzięłam już drugi paracetamol i nie przechodzi ból głowy, aż mnie gałki oczne boląWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 18:39
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Zyje...nawet nie bylo zle,tylko wkurzony,ze trzeba nowy zderzak i kase znowu,wkur...sie bo staral sie prostowac,wkladac...ale pocieszylam go,ze moglby to nie byc tylko zderzak he wiaterku gratuluje jak ja poszlam 1 raz do lekarza to tez byl zarys a za tydzien juz serduszki dzidziek rosnie czekamy na zdjecie malego wiaterusia teraz
Renia7910, Agnieszka0812, Stópka, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
A my jutro idziemy na imieniny tesciowej bedzie cala rodzina a ze jest liczna,to troche ich bedzie,nie do konca wszystkuch lubie,ale trudno.. i tak Ogolnie nikt prucz tesciow o ciazy nie wie,bo nie pozwolilismy mowic wiec jak wyskocze jutro z brzuszkiem to kopary im opadna...a brzuszek.to mam Juz naprawde mega :)tylko w co ja sie ubiore,juz sie martwie,bo juz w nic takiego swojego ladnego nie wchodze...jutro bedzie masakra i bede sie wsciekac pewnie bo bym chciala wygladac,ale cos wynajde moze ;)Aga czekolady to ja nie,kiedys bym zakatrupila za taka czekoladke :)ale zrobilam sobie twarog,z 2 peczkami rzodkiewki szczypiorem,serkiem wiejskim,ale sie najadlam,przesadzilam a ser ciezkostrawny chyba bialy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 19:35
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ilonia ja wcześniej to zero czekolady, a teraz codziennie bym jadła i stwierdziłam, że sama zrobię z mleka w proszku
My w niedzielę jedziemy do teściów na łodpust, ale jednocześnie imieniny Franka, chyba nikogo nie będzie... Ilonia opierdziel się jutro, żeby im kopary podwójne opadłyilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No chce wlasnie,ale nie mam w co zbytnio,ale jutro bede kabinowac ;)wiecie ile mam w brzuszku haha 100weczke niezle czad co? tyle co moj A wiec sobie wyobrazcie jaki mam juz brzuszek moj dzis nas mierzyl,bo jemu sie tez w brzuszku przytylo a najbardziej kopary opadna tym co za bardzo od poczatku za mna nie byli,ale w dupie ja tam ich mam taki typ ze mnie,ze kiedys na rocznicy tesciow z chrzesnym mojego A sie w dyskusjie wdalam,to wszyscy z koparami wlasnie siedzieli i tak.od slowa do slowa sobie dawalalismy,az wujek sie poddal i jeszcze moj tesciu go zjebal a potem gratulowal,ze sobie swietnie rade dalam,a to taka najwieksza meda w rodzinie :)ja tam jestem soba,albo ktos mnie taka lubi albo wcale nie musi,chodz by to miala byc tesciowa,wojek czy prezydet
Stópka, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016