Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam z mamą w kinie na Chemii,a pitem jeszcze kilka zalatwien miałam.
Film mnie zachwycił i nie tylko perspektywą, soundtrackiem ,grą Agnieszki Zulewskiej,ale tez przypomnieniem fabuły.Magda byla w zaawansowanym stadium raka,lekarze nie dawali jej szans na utrzymanie ciąży, a jednak. Bardzo chciala tego dziecka i postanowiła przejść kazda drogę zeby je mieć.
I to jest taki film,ktory sklania do refleksji kazdego..ale dla mnie,byl idealnym znakiem w idealnym czasie.Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:No Sysiek fajna,ale krutka z moim brzuchatkiem na teraz to jeszcze ale za jakies 2 miechy to juz slabo,ale ty jestes chudzinka i tobie slicznie ;)ja to musze na cos dluzszego zapolowac na jakis dlugiiii namiot naraziew mam jeszcze jesienno ktora jest luzniejsza i wchodze,wiec narazie luzik
ta nawet spoko i w różnych kolorkach, ale kaptura nie maRenia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Byłam z mamą w kinie na Chemii,a pitem jeszcze kilka zalatwien miałam.
Film mnie zachwycił i nie tylko perspektywą, soundtrackiem ,grą Agnieszki Zulewskiej,ale tez przypomnieniem fabuły.Magda byla w zaawansowanym stadium raka,lekarze nie dawali jej szans na utrzymanie ciąży, a jednak. Bardzo chciala tego dziecka i postanowiła przejść kazda drogę zeby je mieć.
I to jest taki film,ktory sklania do refleksji kazdego..ale dla mnie,byl idealnym znakiem w idealnym czasie.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Sysia,ja treni gi dziele na dni,plecy biceps,barki klatka triceps i nogi pośladki..
Ale jak chcesz na same nogi, to proponuje tak:
Rozgrzewka,krotka 10 minut miga byc podskoki,skakanka pajace lub rowerek
Wykroki w miejscu z hantlamu(obciazenie tak,xeby pod koniec bylo ci juz ciezko wykonac) 3x30 powtorzen na kazda noge
Przysiady z obciążeniem (nogi szeroki,tzw. Przysiad sumo) 3x30
Wykroki w chodzeniu,hantle po bokach 3x30
Martwy ciąg 3x30 z obciążeniem.
Na koniec min.30 minut cardio
Jezeli nie czujesz zmeczenia miesni,palenia w ostatnich powtorzeniach,a wykonujesz poprawnie cwiczenia,to znaczy ze musisz zwiekszyc obciazenie.
Ruchy maja byc spokojne,nie szarpana,nie ciagniesz ciexaru brzuchem lub kregoslupem,a nogami;)s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Opóźnia się wszystko. Nóż kur.. Ja tu zaraz wykityje. Serce mi wyskoczy normalnie
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnywiaterku trzymam kciuki ! :*
Aga przestan myslec, z maluszkiem wszystko jest dobrze ! Nie mozesz myslec inaczej ! maluszek odczuwa, ze sie denerwujesz a to nie jest dla niego dobre.
Pamietajcie dziewczyny nic wiecej tylko pozytywne myslenie !monilia84, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jest ok. Serduszko puka i w ogóle piękne jest to moje młode. Plamienia oczywiście nie ma i jak na razie wszystko ok. Bubek jest o 2 dni starszy zdjęcie wrzucę jak będę w domu
pelna_nadziei, Renia7910, ilonia1984, s1985, Agnieszka0812, Rudzik39, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Dziewczyny, jest ok. Serduszko puka i w ogóle piękne jest to moje młode. Plamienia oczywiście nie ma i jak na razie wszystko ok. Bubek jest o 2 dni starszy zdjęcie wrzucę jak będę w domu
s1985, Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/odziez/plaszcz/pikowana-kurtka-puchowa/?id=53033509_69&n=1&s=prendas.abrigos&ident=0__0_1444309078745&ts=1444309078745
ta nawet spoko i w różnych kolorkach, ale kaptura nie macykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Oooo wlasnie o takiej mysle tylko,zeby jeszcze kaptur byl...no zajebista
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 16:12
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Wiaterek super,wiedzialam ktora nastepna i gotowa na zajebiste wiesci ? bo dzis same dobre beda :)Renik dzieki,nie mam u siebie,ale i tak sie po buty wybieram do wrocka i na chrzciny wiec zagladne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 16:15
Renia7910, Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Wiaterek super,wiedzialam ktora nastepna i gotowa na zajebiste wiesci ? bo dzis same dobre beda :)Renik dzieki,nie mam u siebie,ale i tak sie po buty wybieram do wrocka i na chrzciny wiec zagladne
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny