Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek, ja to jeszcze zanim byłam u lekarza pierwszy raz, ale już po zrobieniu testu na papierze zauważyłam taką mikroplamkę i nawet się zastanawiałam (głupia ja...) czy to mi zapłodniona komórka jajowa nie wypadła Teraz dopiero wiem jakie głupie było to myślenie
U Ciebie na pewno będzie dobrze Skoro to tylko plamka i nie masz innych objawów to może faktycznie nadżerka czy coś... Ale koniecznie idź do tego lekarzailonia1984, Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
Aga Ty w ogóle głupia jesteś że tak myślisz! Kopne Cie zaraz w tyłek i tyle!Z Twoim dzidziusiem na pewno wszystko dobrze i ju dawno przerósł krwiaka! I nawet nie waż mi się myśleć inaczej!
Renia7910 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Aga Ty w ogóle głupia jesteś że tak myślisz! Kopne Cie zaraz w tyłek i tyle!Z Twoim dzidziusiem na pewno wszystko dobrze i ju dawno przerósł krwiaka! I nawet nie waż mi się myśleć inaczej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 13:16
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Ale dzisiaj się boję, masakra... Gdyby się okazało że nic z tego nie będzie to nie będę chciała iść na zabieg, tylko w domu...
Miało być cytuj, a wyszło Lubie. Nie lubię Aga. Wiesz co myślę? Ze Twojej dzidzi mocno bije serduszko. Bardzo mocno. Wiem ze to trudne, ale pustaraj się czymś zająć, żeby nie musieć o wizycie. Jeszcze tylko chwile i będziesz miała śliczne zdjęcie swojego małego SzkrabaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 13:26
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Renia7910 wrote:Aga!!! Uspokój się, przecież jest dobrze! Objawy ciążowe masz, krwawień nie masz, wszystko jest w porządku!
Zrób sobie melisę proszę *♡*Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aga pomoże ci w czymś ta histeria? Serio chcesz sprowadzić na siebie nieszczęście negatywnym myśleniem? Robisz dziecku krzywdę takimi nerwami!!!!
Lubisz sudoku, krzyżówki, książki, serial, cokolwiek? Weź placek upiecz ale taki gdzie się musisz urobić. Zajmij czymś głowę, bo oszalejesz!!
Wszystko będzie DOBRZE!!!!!Agnieszka0812, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Aga ja pamiętam jak szłam na wizytę pierwszą po tym szpitalu i w ogóle i chyba czułam siętak jak Ty... miałam same czarne myśli w głowie. Jak położyłam się na usg to w ogóle nie dochodziło do mnie co ten lekarz tam gada tylko patrzyłam w ekran i szukałam i szukałam i dostrzegłam w końcu bijące serduszko i wtedy wszystko ze mnie zeszło... Nagle poczułam taką ulgę... i zrobiłam się głodna bo od rana nic wtedy nie jadłam
I wiesz co jeszcze pamietam?
Że strasznie mnie wtedy podnosiłas na duchu i mówiłaś, że nie powinnam się stresować bo dzidziuś czuje...
Aga, będzie dobrze, będzie serduszko i silny mały człowieczekAgnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Lunka gdzie ćwiczenia dla Sylwuni ?
ale sobie dziś kupiłam kurtkę zimową z miejscem na brzuszekAgnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
pucek wrote:Aga ja pamiętam jak szłam na wizytę pierwszą po tym szpitalu i w ogóle i chyba czułam siętak jak Ty... miałam same czarne myśli w głowie. Jak położyłam się na usg to w ogóle nie dochodziło do mnie co ten lekarz tam gada tylko patrzyłam w ekran i szukałam i szukałam i dostrzegłam w końcu bijące serduszko i wtedy wszystko ze mnie zeszło... Nagle poczułam taką ulgę... i zrobiłam się głodna bo od rana nic wtedy nie jadłam
I wiesz co jeszcze pamietam?
Że strasznie mnie wtedy podnosiłas na duchu i mówiłaś, że nie powinnam się stresować bo dzidziuś czuje...
Aga, będzie dobrze, będzie serduszko i silny mały człowieczekFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agus bedzie wszystki dobrze,wiem jak sie czujesz,dokladnie wiem,nie moge sie doczekac jak zdjatko bebika nam tu wkleisz i wkoncu odetchniesz bidulko :*Sysiek pokaz bo ja tez chce cos kupic ale jakos nie wiem co,w jaka ja sie kurtke zmieszcze w 7,8,9 miesiacu masakra jak ja juz taka wielka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 14:44
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Agus bedzie wszystki dobrze,wiem jak sie czujesz,dokladnie wiem,nie moge sie doczekac jak zdjatko bebika nam tu wkleisz i wkoncu odetchniesz bidulko :*Sysiek pokaz bo ja tez chce cos kupic ale jakos nie wiem co,w jaka ja sie kurtke zmieszcze w 7,8,9 miesiacu masakra jak ja juz taka wielka
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
W kwietniu to ja juz rodzic bede l,zaczynam o tym coraz czesciej myslec...najgorszy grudzien,styczen,luty ale znajac polske to jeszcze w marcu bedzie zimno,jak przypiepszy w tym roku to sie skichamy z zimna hehe brrrr ja mysle o jakims plaszczyku kurtkowym dlugim,zeby cieplo bylo i to trzeba sie juz rozgladac bo zaraz listopad i moze juz przypizdzic a niedawno bylo jeszcze lato...Aga to wysylaj,bo ja to wogole nie widze tego w czym ja chodzic bede,taki slonik hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 14:56
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a924b875ee6a.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/438debae2d45.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/39ce3f5cc7d4.jpg
proszę bardzoAgnieszka0812, ilonia1984, monilia84, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a924b875ee6a.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/438debae2d45.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/39ce3f5cc7d4.jpg
proszę bardzoFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No Sysiek fajna,ale krutka z moim brzuchatkiem na teraz to jeszcze ale za jakies 2 miechy to juz slabo,ale ty jestes chudzinka i tobie slicznie ;)ja to musze na cos dluzszego zapolowac na jakis dlugiiii namiot naraziew mam jeszcze jesienno ktora jest luzniejsza i wchodze,wiec narazie luzik
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016