Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Zapisałam się na 15.20 do lekarza. Dzić na papierze miałam małą jasno brązową plamkę. Boję się jak cholera
Nie martw się na zapas! Wszystko będzie dobrze! Przytulam KochanieWiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiem dziewczyny, chyba niepotrzebnie panikuję, ale poprzednio poronienie zaczęło mi się do brązowego śluzu. Lekarz powiedział, że to stara krew i nie trzeba sie tym przejmować, a 3 dni później miałam zabieg. Teraz to jest tylko plamka, ale juz nauczoa doświadczeniem nie chcę tego lekceważyc, zwłaszcza, że biorę dupkaWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Wiem dziewczyny, chyba niepotrzebnie panikuję, ale poprzednio poronienie zaczęło mi się do brązowego śluzu. Lekarz powiedział, że to stara krew i nie trzeba sie tym przejmować, a 3 dni później miałam zabieg. Teraz to jest tylko plamka, ale juz nauczoa doświadczeniem nie chcę tego lekceważyc, zwłaszcza, że biorę dupka
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
Witam dziewczynki.
Wkurzajacy dzień, negatywne testy,przychodzące @ ,u mnie dzieci kaszlą,kichają,zapalenie krtani , antybiotyk,lepiej być nie może. ..
Brakuje żebym jeszcze się rozchorowała,wzięłam dwa łyki mojej ulubionej kawy i aż mnie zemdliło.
Chyba dostaję jakiejs niestrawności bo od kilku dni bulgocze mi w brzuchu a dziś jeszcze ten wstręt do kawy.
JAK zwykle moje dzieci przynoszą mi ze szkoły oprócz ocen takie wspaniałości jak grypa zoladkowa czy wirusowe zapalenie spojówek
Z tym plamieniem to się nie stresuj,wiele kobiet tak ma ,pójdziesz do lekarza i coś zaradzi.
Oglądałyscie prognozę pogody ,brrrr... zimno idzie.
Ciemno,zimno,wietrznie,deszczowo, nic tylko leżeć w łóżku pod ciepłym kocykiem,z kubkiem pysznej herbatki
Lecę pozbierać ostatnie grzybki.
Michaś [ * ] ♡ 04.06.2014 (20tc)Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Renia i Marzusia przytulam was mocno dziewczynki i ciągle trzymam za Was kciuki...
Luna, może było za wcześnie na test, ale dobrze że nie nastawiasz się na to zbyt mocno, mam nadzieje że jeszcze zostaniesz mamą
Wiaterek, przede wszystkim spokojnie. Bardzo dobrze że się zapisałaś do lekarza, na pewno wszystko będzie w porządku. Jedna plameczka nie świadczy o czymś złym... Lekarz na pewno Cię uspokoi. Ty bierzeszlutkę czy dupka? Bo jak lutkę dowcipnie to może przy aplikacji się skaleczyłaś...Wiaterek lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Może jest coś na rzeczy, bo po odstawieniu leków chyba powinna przyjść...A jaki Ci podali wynik tej bety czy powiedzieli tylko negatyw?
i coś w tym musi być skoro @ tak długo też idzie, że ten cykl jakiś nie teges... I znów mój organizm wszystkich w bambuko robi bo w ciągu cyklu miałam 3 razy krew na hormony pobieraną i za każdym razem wszystko tak jak miało być... Niby ją czuję, ale nie chce dojść... Normalnie jakbym dostawała tak jak zawsze to wczoraj może bym delikatnie plamiła a dziś już by była... To musi po swojemu
Wszystko do dupy i jak dalej będzie szło wszystko na opak to nawet się stymulować nie będę w tym cyklu
-
Wiaterek wrote:Tak Pucuś biorę Dupka. Nie będę się stresować. I tak nie mam na nic wpływu. Jeśli jest coś nie tak to będę musiała to przeżyć.
Bierzesz Dupka, na razie się nie zamartwiaj, staraj się spokojnie do tego podchodzić, a jeśli sytuacja się nie poprawi, to jedź do lekarza. Przecież to spokój jest dla Was najważniejszy terazWiaterek lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Reniu,Marzusia sciskam:( wiaterek ze spokojem,moze to tylko nadrzerka,duzo kobiet ma plamienia na poczatku ciazy i nic zlego sie nie dzieje,ja wierze,ze jest dobrze...dziewczynki trzymam kciuku za dzisiejsxe wizyty i czekam na wiesci...ja zrobilam ogorkowa i sie najesc nie moge taka pyszna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 11:52
Agnieszka0812, Wiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016