Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Mnie też zaczął boleć krzyż i chyba lipa będzie z mojego testowania.
Przeważnie tak zapowiada się pani @.
Fakt ,jeszcze około 10 dni do terminu @.
Wszystko w tym cyklu mam poprzestawiane,
@ przyszła kilka dni wcześniej i była dość skąpa jak na mnie, owulacja również wcześniej i zaczyna mi się chyba udzielać jesienne zmęczenie.
Michaś [ * ] ♡ 04.06.2014 (20tc) -
nick nieaktualny
-
Boję się jutro z domu wychodzić. Silnik zdechł, przed samym zamknięciem warsztatu odwiexliśmy go lawetą i jeszcze nie zdiagnozowali co. Na szczęście w nieszczęściu mam ekstra assistance, więc za moment mi podstawią auto zastępcze. A już miałąm z tego zrezygnować, bo drogie, ale mój mąż się uparł, ze jak jego nie ma, mam mieć choć taką pomoc...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 21:28
-
Madry mąż!
Ja katuje się na silowni..jeszcze tylko 25 minut cardio zostalo,ale zdycham..
A dzien treningu nog uznaje oficjalnje za złooo.
Nie wiedzialam,ze tak dziala Hibiskus,dobrze Marzusia ze powiedzialas,bo ja Wiaterkowi polecilam...;/niezapominajka lubi tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Nieszczęścia chodzą parami... Wczoraj rura w łazience, dzisiaj... http://zapodaj.net/c4354660aaeb8.jpg.html
dobranoc dziewuszki , a dziś się umówiłam do mojego starego lekarza na 21 października ;]niezapominajka lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:Luna cos sie widze obijasz. Od kiedy to podczas trenigu sie skrobie na forum?
Taka oto przerwaRudzik39, niezapominajka, s1985, Agnieszka0812, monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Hej:) zavije mojego męża..
Do 1 w nocy robilam mu obiad do pracy,a obiad zostawilam w lodówce, to sierita nie wziął..kapnęłam siee,jak zamykal za soba drzwi,wiec wybieglam na balkon i go wołalam .a teraz zwijam się z bolu bo postalam na zimnie. . -
lunadelrospo wrote:Hej:) zavije mojego męża..
Do 1 w nocy robilam mu obiad do pracy,a obiad zostawilam w lodówce, to sierita nie wziął..kapnęłam siee,jak zamykal za soba drzwi,wiec wybieglam na balkon i go wołalam .a teraz zwijam się z bolu bo postalam na zimnie. .2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18