Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja ze swoją teściową nie mam problemów, głównie dlatego, że nie mamy wspólnego języka - dosłownie Dopiero pracuję nad moim niemieckim, a ona żadnym obcym językiem nie włada, więc wszystkie rozmowy mąż tłumaczy. No i mieszkamy 800 km od siebie, więc widujemy się na tyle rzadko, że nie mamy problemu z byciem dla siebie miłymi podczas wizyt
Agnieszka0812, Renia7910, Rudzik39, niezapominajka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ja (tu niecenzuralne slowo) jak brzuch boli i krzyze. Idzie @ gigant. A to wszystko przez mojego meza bo mnie rano probowal na test namowic. Wzielam 2 nospy i licze ze mi ulzy. Caly dzien spoko a na wieczor nadrabia
Reniu widze ze u ciebie na razie jest nadzieja. Nie rozkrecilo sie.
Sikac z wiadomym skutkiem jutro
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ktoras ciezarna tu chce hetbate z hibiskusem pic? Nie wolno!!! Hibiskus ma dzialanie poronne!!! Czytajcie etykiety. Wiekszosc herbat rozowych typu malinowe, zurawinowe i inne maja w sobie hibiskus zeby mialy kolor. Wiem ze to troche trzeba bylo wypic ale jak sie da bez tego przezyc to nie warto ryzykowac.
Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Ktoras ciezarna tu chce hetbate z hibiskusem pic? Nie wolno!!! Hibiskus ma dzialanie poronne!!! Czytajcie etykiety. Wiekszosc herbat rozowych typu malinowe, zurawinowe i inne maja w sobie hibiskus zeby mialy kolor. Wiem ze to troche trzeba bylo wypic ale jak sie da bez tego przezyc to nie warto ryzykowac.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Reniu widze ze u ciebie na razie jest nadzieja. Nie rozkrecilo sie.
Sikac z wiadomym skutkiem jutro
No nie wiem, ja z reguły mam plamienia przed @, faktem jest że mają inny charakter niż to co mam teraz ale ze 4 dni potrafią trwać. Chyba poczekam do soboty, jak się nie rozkręci to wtedy zatestuję.
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:No nie wiem, ja z reguły mam plamienia przed @, faktem jest że mają inny charakter niż to co mam teraz ale ze 4 dni potrafią trwać. Chyba poczekam do soboty, jak się nie rozkręci to wtedy zatestuję.
Nie oszukuj! W piątek miał być test. Ja juz się nie mogę doczekać Waszych pięknych 2 kresekAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMojej @ jeszcze nie ma jak do jutra sie nie pojawi zaczne sie martwic i tym bardziej uwazac cykl za bezsensowny bo zawsze jak w jeden dzien odstawialam progesteron to kolejnego dnia lub max po 2 @ przychodzila a teraz nic nawet nie brudze... a ostatni wzielam w poniedzialek rano