Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wkoncu sie wyspalam Lunka,moze jeszcze za wczesniej na test ;)Renia trzymam kciuki,zeby jednak sie @ nie rozkrecil,a u mnie od weekendu walka z rematem,sypialnia nasza bedzie rozpiepszona i zaczynamy gore robic i pokoik dla naszego maluszka :)a za jakies 3 tygodnie jak dowiem sie wkoncu co sie kryje w brzuszku zaczme zakupy i dekoracjie pokoju,nie moge sie doczekac az mi sie cieplo na sercu robi jak o tym pomysle,ale najpierw musze przetrwac remat
monilia84, Agnieszka0812, Renia7910, pucek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Luncia jak 6dpo to rzeczywiście wcześnie. Twoje podejście jest super bo nie ma co sie nastawiać, może zrób poprostu tak że jeśli do dnia @ nie dostaniesz to wtedy zatestuj ???
U mnie kawka też zaliczona, powoli włącza mi się stresik przed wizytą muszę się czymś zająć ale gdzie tu do 18:20 feeee.
Miłego dniaAgnieszka0812, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
lunadelrospo wrote:Nie robie wcale,zapominam o temacie i zyje sobie swoim spokojnym zyciem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 06:55
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
monilia84 wrote:Luncia jak 6dpo to rzeczywiście wcześnie. Twoje podejście jest super bo nie ma co sie nastawiać, może zrób poprostu tak że jeśli do dnia @ nie dostaniesz to wtedy zatestuj ???
U mnie kawka też zaliczona, powoli włącza mi się stresik przed wizytą muszę się czymś zająć ale gdzie tu do 18:20 feeee.
Miłego dnia
Dasz radę! -
lunadelrospo wrote:Sysia a masz hantle,kettla,albo jakis inny rodzaj ciezarow?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Luna za wcześnie na test jeszcze
Byłam teraz dostarczyć młodszego do szkoły, ledwo teraz weszłam na nasze 3 piętro, masakra...starszy po południu idzie, nie lubię
Ilonia to teraz same najprzyjemniejsze rzeczy przed Tobą
Monilka wczoraj goliłam nogi, krew się lałamonilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Witam się i ja, już z pracy
Lunka faktycznie jak to 6 dpo to za wcześnie.
Widzę, że mamy podobne podejście
Ja wczoraj rzuciłam termometr w kąt, stwierdziłam, że w nosie mam to mierzenie temperatury, odpuszczam sobie na razie, jedynie co to będę obserwować od nowego cyklu śluz i może robić testy owulacyjne jak mi się przypomni albo mnie M. pogoni... Stwierdziłam, że to mierzenie temp. za bardzo mnie nakręca, o ile do owulacji jako tako, tak po owulacji zaczynam się martwić czy się udało czy nie, a jak widzę spadek to łapie mnie dół...
Dziś według moich obserwacji powinna być @, a według ovu dopiero w sobotę, ciekawa jestem kto będzie miał racjęAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:No moja @ się rozkręciła. Do dupy dzień.
U mnie na razie nic się nie dzieje, ale za to jak już się zacznie dziać to porządnie...Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C.