Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga i Monia super ze z maluchami wszystko okej i po co te nerwy?
Ja miałam dzis fajny dzień najpierw pizza z kolezanka, potem herbatka u teścia a na koniec poszliśmy z M. do kina na "Króla życia" i zaraz zmykam lulu a poniedziałek coraz bliżejAgnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a1498a9ab7f.jpg
Przedstawiam mojego BubusiaAgnieszka0812, monilia84, ilonia1984, s1985, pucek, Renia7910, kehlana_miyu, Rudzik39, niezapominajka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
marzusiax wrote:
Monia nie wiem czy czytalas ale mama mai wyladowala na tydzien w szpitalu bo raz drugi na wizycie miala wyzsze cisnienie ze stresu, w szpitalu miala jeszcze gorsze i wypisala sie na wlasne zyczenie. I slusznie. Mierzyla w domu i jak gin na kontoli sapie to mu zeszyt pokazuje ze normalnie ma dobre
Marzusiax tego nie doczytałam że trafiła ze względu na ciśnienie, ja wczoraj wieczorem miałam malutkie, a dziś rano troszkę wyższe ale mierzyłam bez odpoczynku przygotowywałam się do pracy i od razu zmierzyłam a tak się nie powinno. Trzeba chwilkę odczekać. To rano miałam 129/79 coś takiego. To jeszcze nie jest tragedia. Ale muszę sprawdzać to ciśnienie regularnie
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Agnieszka0812 wrote:Ja dzisiaj spałam jak zabita no i tylko 2 razy siku, a nie jak ostatnio po 7 razy... Witam się z 10 tc
Aguś gratuluje 10tc leci nam to jak cholera Oby tak dalej
Ja dzisiaj w nocy też spokojnie spałam, siku raz ale wieczorem nie mogłam zasnąć to chyba przez te emocje, za dużo wrażeń
Miłego dniaAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Monilia ja prowadzę książeczkę z ciśnieniem, oczywiście nie mierze regularnie, tyko przeważnie jak czuję się nie bardzo. Kontroluj ciśnienie, bo w ciąży jest szczególnie ważne, ja w pierwszej ciąży musiałam brać dopegyt, nawet w dniu porodu musiałam go mieć w szpitalu, z tego też powodu miałam poród indukowany w 38 tc, bo lekarz bał się, że może później mi za bardzo skoczy. Ja też miałam zawsze wysokie przed samym wejściem do gabinetu i miałam mierzone przed i po wizycie i zazwyczaj dopiero to po wizycie miałam wpisywane w kartę ciąży. Teraz na razie gin mi nie mierzył, bo powiedział że bankowo mam podwyższone, bo się denerwowałam także mierze w domu, a jemu książeczkę pokazuję
monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4bbf4c45c794.jpg
I kto to bedzie sprzątał,ciekawee.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Monilia ja prowadzę książeczkę z ciśnieniem, oczywiście nie mierze regularnie, tyko przeważnie jak czuję się nie bardzo. Kontroluj ciśnienie, bo w ciąży jest szczególnie ważne, ja w pierwszej ciąży musiałam brać dopegyt, nawet w dniu porodu musiałam go mieć w szpitalu, z tego też powodu miałam poród indukowany w 38 tc, bo lekarz bał się, że może później mi za bardzo skoczy. Ja też miałam zawsze wysokie przed samym wejściem do gabinetu i miałam mierzone przed i po wizycie i zazwyczaj dopiero to po wizycie miałam wpisywane w kartę ciąży. Teraz na razie gin mi nie mierzył, bo powiedział że bankowo mam podwyższone, bo się denerwowałam także mierze w domu, a jemu książeczkę pokazuję
Aguś one myślały że 5 minut po wizycie będzie lepsze, ja też tak myślałam ale jednak za bardzo nie spadło, bo było 149/89 także i tak full jak na mnie.
Będę sprawdzała na pewno bo w poprzedniej ciąży też miałam z tym problemy ale max to miałam raz 150/80 a tak to 130/80. A jakie masz takie normalne ciśnienie Aguś??? 120/80 ????
-
monilia84 wrote:Aguś one myślały że 5 minut po wizycie będzie lepsze, ja też tak myślałam ale jednak za bardzo nie spadło, bo było 149/89 także i tak full jak na mnie.
Będę sprawdzała na pewno bo w poprzedniej ciąży też miałam z tym problemy ale max to miałam raz 150/80 a tak to 130/80. A jakie masz takie normalne ciśnienie Aguś??? 120/80 ????Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15