Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Dzień dobry.
Dzis nie jest chyba dobry dzien. Nawet omlet z gruszka nie pomaga,spojrzalam na wykresy Reni Marzusi Stopki..
Nie wiem jak tam Renia i Marzusia, ale ja nawet się ucieszyłam, że @ przyszła. Z jednej strony miałam cichą nadzieję, że może jednak testy się pomyliły, ale z drugiej jakieś dziwne przeczucie, że jednak nie, więc czekałam na rozwój wydarzeń, no i się doczekałam. Po części odetchnęłam i pomyślałam wczoraj, że może to i dobrze, że tak się stało. Lepiej w sumie tak, niż tak jak niektóre kobiety mają, że cykle ciągną się po 40 dni i więcej i nie wiadomo co się dzieje, a takto już wiem, że zaczynam na nowo i może ten trzeci cykl po stracie będzie szczęśliwy, przynajmniej tak chce myśleć, bo daje mi to więcej siły na przetrwanie do testowania I chyba faktycznie zrobię tak, że będę mierzyć temp do owulacji, a jak tylko ovu potwierdzi, że mogła ona wystąpić odstawiam termometr i niech się dzieję wola nieba...Wiaterek, Agnieszka0812, Renia7910, pucek, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Nie wiem jak tam Renia i Marzusia, ale ja nawet się ucieszyłam, że @ przyszła. Z jednej strony miałam cichą nadzieję, że może jednak testy się pomyliły, ale z drugiej jakieś dziwne przeczucie, że jednak nie, więc czekałam na rozwój wydarzeń, no i się doczekałam. Po części odetchnęłam i pomyślałam wczoraj, że może to i dobrze, że tak się stało. Lepiej w sumie tak, niż tak jak niektóre kobiety mają, że cykle ciągną się po 40 dni i więcej i nie wiadomo co się dzieje, a takto już wiem, że zaczynam na nowo i może ten trzeci cykl po stracie będzie szczęśliwy, przynajmniej tak chce myśleć, bo daje mi to więcej siły na przetrwanie do testowania I chyba faktycznie zrobię tak, że będę mierzyć temp do owulacji, a jak tylko ovu potwierdzi, że mogła ona wystąpić odstawiam termometr i niech się dzieję wola nieba...
I teraz po @ idziesz do gina, jaki plan?Stópka lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:No i super nastawienie! Podoba mi się!
I teraz po @ idziesz do gina, jaki plan?
Na razie do gina się nie wybieram, chyba, że po otrzymaniu wyników cytologii (którą mi ostatnio ta wredna baba na NFZ pobierała) coś będzie nie tak to pójdę do tej swojej prywatnie. Ale recepty na dupka mam jeszcze dwie chyba, więc dopóki dupek mi się nie skończy i w tym czasie nie zajdę w ciążę, to się nie wybieram, dopiero po skończeniu leków. No chyba, że będzie niespodzianka w listopadzie to od razu rezerwuję wizytę.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Agnieszka0812 wrote:http://pl.nextdirect.com/pl/g6224s1#123074
super piżamka
Ja śpię w krótkich spodenkach. ALe piżamka rzeczywiście urocza.
Stópka i badzo dobrze. Masz rację. Ja powiedziałam sobie, że jak w tym cyklu nie zajdę to odpuszczam mierzenie temperatury. Robiłabym tylko testy owu bo akurat to mi dużo dało i powiem szczerze, że fajnie się tak patrzyło na te kreski. Prawie jak na ciążowe :] Na szczęście u mnie pykło wtedy, ale też myślę, że po części dlatego, że wyluzowałam. Doszłam do wniosku, że jak nie teraz to następnym razem, nic na siłę. Nawet już nie powtórzyliśmy po owulacji bo po prostu nam się nie chciałoStópka, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do nowego cyklu - miałam wczoraj jakieś 5 minut smutku ale później wyluzowałam i cały wieczór książkę czytałam, nie jest zle u nas to już 6 cykl pp, za 1,5 tyg do gina idę prosić o progesteron (dupka), zobaczymy czy wyproszę. Nie wiem jaki będzie ten cykl, tyle spraw do załatwienia, menu weselne już prawie ustalone, teraz zaproszenia, zawiadomienia o ślubie i- co najważniejsze - znalezienie pracy!!! Może mi jakoś ten czas oczekiwania szybciej minie...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Dałam się ponieść emocjom i zamówiłam tą kurtkę z tym jednym suwakiem i tą czapeczkę
http://pl.nextdirect.com/pl/g412232s4
Śliczne Ja piernicze czemu ja nie mam kasy w tym miesiacu? No ale będę mieć łóżko niedługo :]Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Dla mnie ten cykl był taką nadzieją na "spokojniejsze lato". Urodziłabym przełom maja/czerwca i mogłabym w lecie działać. A tak? W czerwcu mam 1 wesele, w sierpniu, wrześniu, październiku kolejne. Sam brzuch to mały problem bo w 7 miesiącu goniłam z aparatem, ale 9 miesiąc i aparat albo 2 tyg po cc. No i się wszytko pojebało...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Marzusia, Stópka, Renia - przytulam. Trzymam kciuki za kolejny cykl!
Ja też żałuję, że nie udało mi się w poprzednim cyklu. Teraz, nawet jeśli uda mi się w tym, będę miała wielki dylemat co zrobić z pracą. Bo jeżeli dostanę ofertę nowej, nie będę wiedziała czy ją przyjąć, czy przynieść do obecnej zaświadczenie o ciąży. Wcześniej miałam plan, że jak zajdę, to poczekam przynajmniej do serduszka i pociągnę moje L4 na depresję, ale ono skończy mi się w listopadzie, a decyzje będę musiała pewnie podjąć wcześniej Do tego chciałam jak najwcześniej latem urodzić, bo 20 sierpnia mój jedyny brat się żeni i chcę być wtedy na chodzie! No nic, może właśnie dlatego, że teraz tak mi to nie do końca na rękę, to właśnie teraz się udaAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:No nic, może właśnie dlatego, że teraz tak mi to nie do końca na rękę, to właśnie teraz się uda
Agnieszka0812, Wiaterek, kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...