Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak mnie od wczoraj cycki bolą że hej! Sutki to już masakrycznie, stanik robi się delikatnie ciasny, na sutkach mam takie ciemne obwódki jakby a na samym środku brodawki zrobiły mi się takie czerwone kropki, jakby dziurki jakie, nie wiem do czego to porównać, ale chyba coś się tam dzieje
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Tak mnie od wczoraj cycki bolą że hej! Sutki to już masakrycznie, stanik robi się delikatnie ciasny, na sutkach mam takie ciemne obwódki jakby a na samym środku brodawki zrobiły mi się takie czerwone kropki, jakby dziurki jakie, nie wiem do czego to porównać, ale chyba coś się tam dziejeFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
pucek wrote:Tak mnie od wczoraj cycki bolą że hej! Sutki to już masakrycznie, stanik robi się delikatnie ciasny, na sutkach mam takie ciemne obwódki jakby a na samym środku brodawki zrobiły mi się takie czerwone kropki, jakby dziurki jakie, nie wiem do czego to porównać, ale chyba coś się tam dzieje
Pucek Ty w 12 tygodniu, a ja już moje największe staniki mam za małe. Muszę się zaopatrzeć w nowe. Bolą mnie tak, że dotknąć je ledwo mogę i są autentycznie niebieskie od żył. Nie sądziłam, że będę na to narzekać, ale chyba wolę moje małe cycuchy, chociaż R. jest zadowolony :]Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Glodnemu chleb na myśli, zamiast cycuchy przeczytałam racuchy
Ja dziś zrobię pierogi ze szpinakiem :]Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Sysia a co z Tobą? Jak Ty się czujesz? kiedy w końcu do tego lekarza idziesz? Przy takiej ładnej becie to już pęcherzyk na pewno jest w macicy (albo 2)
s1985 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Mi cycki urosły sporo od plastrów anty i M. wtedy był zachwycony Teraz wciąż jest zakochany w cyckach, czasami nawet rano włącza mi na youtube https://www.youtube.com/watch?v=m8I-dvwIrLc
Teraz jakos cycki stoją w miejscu ale od wczoraj czuję takie mrowienie i autentyczny ból, pojawiły się też żyłki, szczególnie wokół sutków M. jest smutny jak nie pozwalam mu na macankiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wiaterek wrote:Ja dziś zrobię pierogi ze szpinakiem :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:53
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Rudzik39 wrote:Stara a głupia - to o mnie ,kto normalny robi test w 21 dcyklu i 8 dniu po prawdopodobnej owulacji?
No ale nie musiałam zrobić,bo chyba bym pekła z ciekawości.
Test negatywny,nie wiem czego sie spodziewałam.
Wczoraj zasnęłam o 21.30 i przymusowo wstałam o 6.30 wyszykować dzieci do szkoły i na wycieczkę.
Piję powoli kawę i mam wrażenie,że dalej przymulam.
Kehlana przepraszam ale ta ciocia i wujek mówiąc o uroczystym zaproszeniu na ślub o czym myśleli?
Michaś [*]04.06.2014 (20tc)s1985 lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Pucek Ty w 12 tygodniu, a ja już moje największe staniki mam za małe. Muszę się zaopatrzeć w nowe. Bolą mnie tak, że dotknąć je ledwo mogę i są autentycznie niebieskie od żył. Nie sądziłam, że będę na to narzekać, ale chyba wolę moje małe cycuchy, chociaż R. jest zadowolony :]
-
lunadelrospo wrote:Kasia,to smaruj jakims Palnersem,albo mustela..bo teraz mozesz tego nie widziec,a pozniej wyjda rozstepy. Tzn moga,nie muszą.. Szczegolnie jak swedzi to zly znak
Smaruję oliwką Baby Dream ale kupie też Palmersa bo uwielbiam a widziałam ostatnio, że jest dla kobiet w ciążyAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki