Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z tym dobrym i złym czasem to różnie bywa...ja teraz jestem w domu, a nawet nie mogę z niego wychodzić...chłop wszystko musi ogarnąć, wozi chłopaków do szkoły i z powrotem, na zajęcia dodatkowe, zakupy, kiepski czas mi się wybrało na leżenie, potem poród w maju, też w domu, koniec roku szkolnego...A Monilka? Termin porodu zbiegł jej się z komunią córki.
Będzie dobrze!monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
kehlana_miyu wrote:Brat mnie zabije, jak mu zacznę rodzić na ślubie! A o bratowej już nie wspomnę
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aga, mnie już w relacjach i reakcjach rodzinnych nic nie zdziwi Moja ciotka i wujek specjalnie przyjechali na mój ślub z Hamburga tylko po to, żeby dzień przed ślubem mi oznajmić, że poczuli się obrażeni, bo nie zaprosiłam ich odpowiednio uroczyście i w związku z tym nie przyjdą. Ok, obrażanie się o pierdoły mogę nawet zrozumieć, ale kto normalny pokonuje 800km tylko po to, żeby NIE PRZYJŚĆ na imprezę? Nie mogli mi tego oznajmić z Hamburga???
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Aga, mnie już w relacjach i reakcjach rodzinnych nic nie zdziwi Moja ciotka i wujek specjalnie przyjechali na mój ślub z Hamburga tylko po to, żeby dzień przed ślubem mi oznajmić, że poczuli się obrażeni, bo nie zaprosiłam ich odpowiednio uroczyście i w związku z tym nie przyjdą. Ok, obrażanie się o pierdoły mogę nawet zrozumieć, ale kto normalny pokonuje 800km tylko po to, żeby NIE PRZYJŚĆ na imprezę? Nie mogli mi tego oznajmić z Hamburga???
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
kehlana_miyu wrote:Brat mnie zabije, jak mu zacznę rodzić na ślubie! A o bratowej już nie wspomnę
Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
A propo wesel i ślubów to właśnie piszę ofertę weselną na 2016 do hotelu mojgo M. Tak mi to ładnie wychodzi że chyba sama bym się zdecydowała na ślub w tym miejscu : )
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
kehlana_miyu wrote:Aga, mnie już w relacjach i reakcjach rodzinnych nic nie zdziwi Moja ciotka i wujek specjalnie przyjechali na mój ślub z Hamburga tylko po to, żeby dzień przed ślubem mi oznajmić, że poczuli się obrażeni, bo nie zaprosiłam ich odpowiednio uroczyście i w związku z tym nie przyjdą. Ok, obrażanie się o pierdoły mogę nawet zrozumieć, ale kto normalny pokonuje 800km tylko po to, żeby NIE PRZYJŚĆ na imprezę? Nie mogli mi tego oznajmić z Hamburga???
Wiaterek, Agnieszka0812, kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
pucek wrote:A propo wesel i ślubów to właśnie piszę ofertę weselną na 2016 do hotelu mojgo M. Tak mi to ładnie wychodzi że chyba sama bym się zdecydowała na ślub w tym miejscu : )
Pucek Ty to piszesz po niemiecku? Ja pierniczę dla mnie ten język to zawsze czarna magia była. Łatwioej mi nawet francuski przychodził niż niemiecki. Po kilku latach nauki umiem może się przedstawićAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
Stara a głupia - to o mnie ,kto normalny robi test w 21 dcyklu i 8 dniu po prawdopodobnej owulacji?
No ale nie musiałam zrobić,bo chyba bym pekła z ciekawości.
Test negatywny,nie wiem czego sie spodziewałam.
Wczoraj zasnęłam o 21.30 i przymusowo wstałam o 6.30 wyszykować dzieci do szkoły i na wycieczkę.
Piję powoli kawę i mam wrażenie,że dalej przymulam.
Kehlana przepraszam ale ta ciocia i wujek mówiąc o uroczystym zaproszeniu na ślub o czym myśleli?
Michaś [*]04.06.2014 (20tc)
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Rudzik39 wrote:Stara a głupia - to o mnie ,kto normalny robi test w 21 dcyklu i 8 dniu po prawdopodobnej owulacji?
No ale nie musiałam zrobić,bo chyba bym pekła z ciekawości.
Test negatywny,nie wiem czego sie spodziewałam.
Wczoraj zasnęłam o 21.30 i przymusowo wstałam o 6.30 wyszykować dzieci do szkoły i na wycieczkę.
Piję powoli kawę i mam wrażenie,że dalej przymulam.
Kehlana przepraszam ale ta ciocia i wujek mówiąc o uroczystym zaproszeniu na ślub o czym myśleli?
Michaś [*]04.06.2014 (20tc)
A to wujostwo pewnie liczyło na czerwony dywan i fanfary no i może oficial zaproszenie w mediach dobrze, że nie przyszli, bo tacy napompowani to jeszcze by wesele popsuliFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Jak by mieli chodzić całe życie i się chwalić że Tobie dali 100zł więcej w kopercie niż reszta, bo oni tacy światowi i ich stać to lepiej że nie przyszli.
Przypomniała mi się sytuacja. Taki nadziany gość z mojej okolicy (startuje w wyborach do sejmu) przyszedł do orkiestry rzucił 10zł (!!!) na stół i bezczelnie dodał: "wtawać, macie mi dedykacje zagrać". Nie patrzył na to że dopiero zeszli z grania, i że 2 sety już mają pozamawiane w dedykacjach, on musi mieć tu i teraz.
Albo inna u mnie w rodzinie. Taka tam ciotka ubierała w rodzinie sale weselną. Jak to się nie nachwaliła że dała w kopercie 2000zł (2 starych i 2 chłopców młodzież). Po weselu skasowała 1500zł za ubiór sali...
Są ludzie i parapertyAgnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wiaterek wrote:Pucek Ty to piszesz po niemiecku? Ja pierniczę dla mnie ten język to zawsze czarna magia była. Łatwioej mi nawet francuski przychodził niż niemiecki. Po kilku latach nauki umiem może się przedstawić
Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Najpierw to piszę po polsku a potem po akceptacji ofertu tłumaczę ją jeszcze na niemiecki żeby były dwie wersje po francusku też trochę mówię i po angielsku dość dobrze
pucek wrote:Najpierw to piszę po polsku a potem po akceptacji ofertu tłumaczę ją jeszcze na niemiecki żeby były dwie wersje po francusku też trochę mówię i po angielsku dość dobrze
Ja inżynier z powołania i zamiłowania. Wiem głupio to wygląda bo pracuję w urzędzie, ale jakby tylko ktoś mnie chciał zatrudnić do pracy w terenie to idę od razu choc teaz juz nie wiążę z geodezją swojej przyszłości. Z języków to zawsze noga byłam, po Tatusiu nie mam zdolności. Mam nadzieję, ze nasze dziecko jednak po mężu uzyska zdolności do języków bo on śmiga jak chce :] Ale zazdroszczę naprawdę, zawsze chciałam dobrze mówić w róznych językachAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Pracuję w Niemczech a mieszkam sobie w Polsce. To bardzo ekonomiczne rozwiązanie. Nie chciałabym wyjeżdżać tak na zawsze. Jestem zbyt rodzinną osobą. Poza tym mój M. ma tutaj swoją pracę życia w której na prawdę się spełnia, dopiero co kupiliśmy mieszkanie i w ogóle Myślałam kiedyś o wyjeździe, ale tak na prawdę to obojętnie mi gdzie mieszkamy, najważniejsze że razem. Nie chciałabym go tu zostawiać. Teraz czeka nas jeszcze taki cudowny czas... Może kiedyś stąd wyjedziemy, razem, całą rodziną, ale nie mam parcia na to. Teraz się rozwijam, zaczęłam pracować nad moją firemką, dużo piszę i zbieram doświadczenie... Jeszcze rok studiów przede mną.
Jestem teraz w takim momencie gdzie na prawdę jestem zadowolona ze swojego życiaAgnieszka0812, kehlana_miyu, niezapominajka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wiaterek wrote:Ja inżynier z powołania i zamiłowania. Wiem głupio to wygląda bo pracuję w urzędzie, ale jakby tylko ktoś mnie chciał zatrudnić do pracy w terenie to idę od razu choc teaz juz nie wiążę z geodezją swojej przyszłości. Z języków to zawsze noga byłam, po Tatusiu nie mam zdolności. Mam nadzieję, ze nasze dziecko jednak po mężu uzyska zdolności do języków bo on śmiga jak chce :] Ale zazdroszczę naprawdę, zawsze chciałam dobrze mówić w róznych językach
Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny