Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Aga jak mi pewnien konowal powiedzial ze mam przegrodę do operacji, to juz mnie nigdy więcej nie zobaczył nie dam sie pokroic !!!Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Może gdybym nie znała narzędzi operacyjnych i nie widziała toku operacji to bym poszła, ale moja wyobraźni nie zna granic dlugo twój dochodził po takiej operacji?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:No mój chłop był u 3 lekarzy, jeszcze chcieli mu migdałki wycinać, zobaczymy co tego 20 powiedzą, ale jest dużo lepiej u niego po tej przegrodzie...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie po laparoskopii wypuścili na drugi dzień podobno po narkozie nie mogli mnie wybudzić i do dzis nie pamięta co ja wyprawiałam po głupim jasku, mija znajoma anestetyczka do dzis mi nie powiedziała, tylko ze nie bylo aż tak zle i sie śmiała
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Lekcje już odrobiliśmy, logopedycznie ćwiczyliśmy, więc obiad też już się gotuje, pewnie nawet zaraz przyjedzie
Ilonia jak tam remont?
Renia jadłospis zaklepany?
No mam nadzieję, że pochwalisz nam się zaproszeniami
Nadziejko, niedługo Ty ślubujesz, foty chcemy!!!!
Rudzik jak testowanko?Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
hiacynta99 wrote:Aga jak mi pewnien konowal powiedzial ze mam przegrodę do operacji, to juz mnie nigdy więcej nie zobaczył nie dam sie pokroic !!!
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
kehlana_miyu wrote:Moja mama kupuje czasami w bon prixie. Tanio, ale z jakością bywa różnie
Kehlana coraz bliżej testowankakehlana_miyu, hiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
HEJKA dziołchy
Dziś nigdzie nie poszłam ,musiałam przesunąć termin badan na środę .
Najzwyczajniej w świecie przysnęło mi się
Moj mąż mial operację przegrody nosowej i jak to facet przez cały pobyt w szpitalu a dokładnie 4 dni ,był umierający.
Prawdę mówiąc wcale się nie dziwię .
Dla mnie zapchany nos to tragedia a jemu po operacji wsadzili do nosa bardzoooooo długie tampony ,ktore mialy usztywnić przegrodę i zatrzymać krwawienie.
Po operacji lepiej oddycha mu się w dzień,jednak w nocy dalej pochrapuje.
Co do moich objawów to pobolewa mnie brzuch jak na @ a cycki pulsują.
Dziś dopiero 24 dc .
Michaś [*]04.06.2014 (20tc)
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam do domu..
Panie w banku zamarzaly,bo jeszcze im nikt ogrzewania nie wlaczyl.
A ja pozalatwialam sprawy i chcialabym juz z domh się nie ruszać dzis..ale niestety..
Mlidy trening ja tez,a jeszcze czeka mnie wycieczka doojej firmy...
Pani pelniaca role kadrowej a de facto kadrowa nie będąca nie wyslala dwóch moich l4..do zusu -
lunadelrospo wrote:Właśnie wróciłam do domu..
Panie w banku zamarzaly,bo jeszcze im nikt ogrzewania nie wlaczyl.
A ja pozalatwialam sprawy i chcialabym juz z domh się nie ruszać dzis..ale niestety..
Mlidy trening ja tez,a jeszcze czeka mnie wycieczka doojej firmy...
Pani pelniaca role kadrowej a de facto kadrowa nie będąca nie wyslala dwóch moich l4..do zusu
Luna, ręce opadają z takimi kadrami
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny