Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie nosz kurcze tyle się to porozdzielałam a to i tak się zbiło w kupkę
W każdym razie martwią mnie te monocyty podwyższone, ale zapytam gina dlaczego tak jest i czy coś jest nie tak. Dobrze, że do wizyty jeszcze tylko 2,5 dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 21:00
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Kasia ,Twoje wyniki są w normie..nasz tylko nieznaczne odchylenia w monocytach i limfocytach..
Ale to sa minimalne różnice.
Nie ma stanu zapalnego,nie ma niedoborow..
Jest dobrze, ale to lekarz ci jeszcze potwierdzi:)Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Ja tam wiem, że to się niedużo różni więc się jakoś nie stresuję bardzo. Już wyczytałam, że w ciąży normy dla badania krwi się zmieniają
Acz cieszę się, że zrobiłam bo teraz mam z czym iść do lekarza rzynajmniej
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
Dopiero wróciłam z zakupów ,czytam a tu takie wspaniałe wieści -Lunka gratuluję,teraz tylko wizyta u dobrego lekarza.
U mnie raczej nic nie wyszło ze starań o fasola.
Brzuch i krzyż coraz bardziej bolą,tak samo jak przed @.
Trudno staram się jeszcze do końca roku i jeśli się nie uda to odpuszczam i zabieram
się za swój biznes pełną parą.
Za dużo nerwów mnie to wszystko kosztuje.
Wiecie ja juz mam prawie odchowane dzieci,syn w klasie maturalnej i zaraz wyfrunie z domu na studia,córcia gimnazjalistka i harcerka,teraz jeszcze za wolontariat się bierze.
Dobrze ze w tym natłoku zajęć chociaż wieczorami przejdą do mnie ,porozmawiamy ,pośmiejemy się i poprzytulamy.
Michaś [ * ] ♡ 04.06.2014(20tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzik39 wrote:Lunka a ty masz jakiś śluz i objawy ?
Mnie po prostu koszmarnie boli krzyż i dlatego czuję że @ przyjdzie.
Michaś [*]♡04.06.2014(20tc)
Na pewno ból niby jak przed @,ale bez takiego rozpierania na dole..
Czyli bolal i boli mnoe krzyz i jakby kluja jajniki,ale brakuje jednego elementu bolu przed @.
Sluz jest,bialy, ale nie w duzych ilosciach..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChomiczka gratulacje! Trzymam kciuki zeby bylo dobrze!
Lunka kurwa!!! Jak zaczelam czytac to az zapomnialam ze musze zastrzyk zrobic taka jestem podekscytowania! GratulacjeA taki smuteczek ostatnio u ciebie byl!
Ale sie ciesze!
Dobra ide ten zastrzyk zrobiclunadelrospo, chomiczka, s1985, monilia84, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
roxa wrote:Chomiczka gratulacje! Trzymam kciuki zeby bylo dobrze!
Lunka kurwa!!! Jak zaczelam czytac to az zapomnialam ze musze zastrzyk zrobic taka jestem podekscytowania! GratulacjeA taki smuteczek ostatnio u ciebie byl!
Ale sie ciesze!
Dobra ide ten zastrzyk zrobics1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunka, Chomiczka ależ mi się humor poprawił
Moje zepsute auto i zapchany kibel już nie są takie straszne po przeczytaniu takich pozytywnych newsów
Nawet to że dostałam dzisiaj o 2 dni wcześniej @ mnie nie dołuje już
Dzisiaj jednak jest dzień dobrych wiadomości, więc @ biorę za dobrą monetę... Muszę tylko szybko wbić się na usg, zeby sprawdzić czy nie ma zadnych torbieli i zacząć stymulację. Dziwne mam tylko przeczucie, że IUI wypadnie mi w dzień ślubu
Jeszcze raz Wam gratulujęlunadelrospo, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Aga Ty dostałaś dupka z jakiejś konkretnej przyczyny czy też lekarz dał Ci "na wszelki wypadek"?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15