Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:A check&go sa 10?
Smutno mi strasznie i zaluje ze w ogile sprawdzilam..Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszko co się dzieje? Może powinnaś poduszkę zmienić? Czasami zwykła taka zmiana pomaga. Ale to kołatanie serca nie jest fajne, pytałaś lekarza o to? Kurczę szkoda mi Was, Ty z tym kręgosłupem i kołataniem, Monisia ciśnienie, Ilonia ból brzucha, czemu nie może być spokojnie i bezproblemowo?
Luna testom aż tak nie wierz, zrób betę i na papierze będziesz miała przyrost. Obserwowanie stopnia zaciemnienia testu to bardzo subiektywne, niepotrzebnie się stresujesz. Będzie dobrze buziaki!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Agnieszko co się dzieje? Może powinnaś poduszkę zmienić? Czasami zwykła taka zmiana pomaga. Ale to kołatanie serca nie jest fajne, pytałaś lekarza o to? Kurczę szkoda mi Was, Ty z tym kręgosłupem i kołataniem, Monisia ciśnienie, Ilonia ból brzucha, czemu nie może być spokojnie i bezproblemowo?
Luna testom aż tak nie wierz, zrób betę i na papierze będziesz miała przyrost. Obserwowanie stopnia zaciemnienia testu to bardzo subiektywne, niepotrzebnie się stresujesz. Będzie dobrze buziaki!Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:Agnieszko co się dzieje? Może powinnaś poduszkę zmienić? Czasami zwykła taka zmiana pomaga. Ale to kołatanie serca nie jest fajne, pytałaś lekarza o to? Kurczę szkoda mi Was, Ty z tym kręgosłupem i kołataniem, Monisia ciśnienie, Ilonia ból brzucha, czemu nie może być spokojnie i bezproblemowo?
Luna testom aż tak nie wierz, zrób betę i na papierze będziesz miała przyrost. Obserwowanie stopnia zaciemnienia testu to bardzo subiektywne, niepotrzebnie się stresujesz. Będzie dobrze buziaki!
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nie masz sie co martwic, ja tez tak miałam i robiłam po trzy na dzien i sprawdzałąm
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Lunka wiesz jak ja panikowałam jak mi niewystarczajaco ciemne testy w moim mniemaniu wychodziły? W pewnym momencie to mi Quixx o czułości 25 wyszedł lepiej niż ten Pepino 10. One są dobre do sprawdzenia na samym początku czy w ogóle jest o co walczyć, a potem to już bez sensu imi spawdzać. Jak robiłam ten test na pamiatkę to kupiłam bodajże Pink i mi kreska testowa wyszła dużo jaśniejsza od kontrolnej a już na Quixx miałam dużo ciemniejszą. Moja konkluzja - nie wierz testom
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Najchetniej to bym zlapala pirtfel i kluczyki i juz na bete pojechała .
Agnieszka0812, chomiczka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Nie wiem właśnie, może to od przeziębienie. Miałam w nocy jakiś atak paniki, ze snu mnie to wyrwalo, nerwobóle czy co.
Moja siostra miala straszne nerwobole i nawet wysypkę jak miala taki atak drapapal sie do krwi i mama dawala jej melise, dokladnue to wino melisowe,jedna łyżeczkę (tobie wino moze nie) i pomagalo..zasypiala..
Ja jak mialam najwieksze kryzysy zyciowe i bolalo serce i bylam roztrzesiona,to tez wypijalam kieliszek 25 ml tego wina i ponagalo zasnac ..
W zasadzie to jak tego daje się łyżkę stołową to nje powinno zaszkodzic nawet w postaci wina.Renia7910 lubi tę wiadomość
-
Lunka mi też z rana blade wychodziły a później popołudniu ciemniejsze, jescze jesteś przed @ więc jest czas na ciemne kreski Spokojnie
Jeśli poczujesz się pewniej to zrób betęAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
lunadelrospo wrote:Aga a pijesz melise?
Moja siostra miala straszne nerwobole i nawet wysypkę jak miala taki atak drapapal sie do krwi i mama dawala jej melise, dokladnue to wino melisowe,jedna łyżeczkę (tobie wino moze nie) i pomagalo..zasypiala..
Ja jak mialam najwieksze kryzysy zyciowe i bolalo serce i bylam roztrzesiona,to tez wypijalam kieliszek 25 ml tego wina i ponagalo zasnac ..
W zasadzie to jak tego daje się łyżkę stołową to nje powinno zaszkodzic nawet w postaci wina.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
hejka dziewcynki...Aga tez mam takie kolatanie czasem,rozmawial na ten temat z lekarzem,stwierdzil,ze wyniki tarczycy dobre,bo czesto takie cos jest wlasnie od tarczycy cisnienie w miare wiec tak moj organizm reaguje na szybszy i mocniejsze przeplywy krwi,czasem oddechu az zlapac nie moge...a ty ronilas badania tarczycy?mnie jakby dzis juz mniej brzuch bolal,ale jade na dietetycznym jedzeniu i na bananach chcialam sprawdzic i chyba faktycznie,to wina przewodu pokarmowego i mojego zarcia tego co popadnie,stara juz jestem w ciazy z aurela jadlam wszystko i zaden brzuch i jelita nie napiepszaly
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:hejka dziewcynki...Aga tez mam takie kolatanie czasem,rozmawial na ten temat z lekarzem,stwierdzil,ze wyniki tarczycy dobre,bo czesto takie cos jest wlasnie od tarczycy cisnienie w miare wiec tak moj organizm reaguje na szybszy i mocniejsze przeplywy krwi,czasem oddechu az zlapac nie moge...a ty ronilas badania tarczycy?mnie jakby dzis juz mniej brzuch bolal,ale jade na dietetycznym jedzeniu i na bananach chcialam sprawdzic i chyba faktycznie,to wina przewodu pokarmowego i mojego zarcia tego co popadnie,stara juz jestem w ciazy z aurela jadlam wszystko i zaden brzuch i jelita nie napiepszalyFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyJa mam takie swędzenie skóry na tle nerwowym, ale w ciąży to już masakra była
Dziewczyny dzisiaj znów na rozmowę o pracę idę, jutro też, do firmy w której byłam w sierpniu. Nie będę się rozpisywać szczegółów ale ta jutrzejsza to prawie 2 razy tyle kasy co dzisiejsza. Kurczę, żeby na razie złapać cokolwiek, to bym się trochę uspokoiła...
Mam trochę wyrzuty sumienia że jeszcze moim rodzicom o ślubie nie powiedziałam, ale chciałam tak na spokojnie, jk już wszystko załatwione będzie. Czas się ogarnąć..Agnieszka0812, chomiczka, marzusiax, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Ja mam takie swędzenie skóry na tle nerwowym, ale w ciąży to już masakra była
Dziewczyny dzisiaj znów na rozmowę o pracę idę, jutro też, do firmy w której byłam w sierpniu. Nie będę się rozpisywać szczegółów ale ta jutrzejsza to prawie 2 razy tyle kasy co dzisiejsza. Kurczę, żeby na razie złapać cokolwiek, to bym się trochę uspokoiła...
Mam trochę wyrzuty sumienia że jeszcze moim rodzicom o ślubie nie powiedziałam, ale chciałam tak na spokojnie, jk już wszystko załatwione będzie. Czas się ogarnąć..Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny