Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:a ja głupia się martwię kto mnie w pracy zastapi ;/
No nawet tak nie myśl. Teraz Ty i Twoje dziecko jesteście najważniejsze. Idź spokojnie do szpitala i niczym się nie przejmuj. Będzie dobrzeWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
s1985 wrote:a ja głupia się martwię kto mnie w pracy zastapi ;/
Sysia Ty się nie martw pracą, idź do lekarza...
My czekamy na informacje, co się dzieje.Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
Lunka ja powinnam dostać @ w sobotę .
Co do badań i określenia płci to powiem Wam,ze do 16tc mój Michaś miał być dziewczynką.
Ze starszym nie chciałam znać plci bo miala byc niespodzianka. Godzinę przed cc mój ginekolog zrobił jeszcze usg i wygadal się przypadkiem ,ze będzie chłopak.
W drugiej ciąży moja niunia tak się kręciła ,ze pokazała nam swoje wdzięki w 29tc:)
Sysia kochana nie forsuj się ćwiczeniami w ciąży, teraz to wskazane spacerki i basen.
Michaś[*]♡04.06.2014 (20tc)Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Ja mam takie swędzenie skóry na tle nerwowym, ale w ciąży to już masakra była
Dziewczyny dzisiaj znów na rozmowę o pracę idę, jutro też, do firmy w której byłam w sierpniu. Nie będę się rozpisywać szczegółów ale ta jutrzejsza to prawie 2 razy tyle kasy co dzisiejsza. Kurczę, żeby na razie złapać cokolwiek, to bym się trochę uspokoiła...
Mam trochę wyrzuty sumienia że jeszcze moim rodzicom o ślubie nie powiedziałam, ale chciałam tak na spokojnie, jk już wszystko załatwione będzie. Czas się ogarnąć..
Reniu, trzymam kciuki z całej siły za powodzenie obu rozmów, zwłaszcza tej jutrzejszej!Renia7910 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Sysia trzymam kciuki za Was :* daj znać co u Was :* Lunka spokojnie, będzie dobrze :* Ja dopiero dziś powiedziałam mężowi... Powtórzyłam dziś test...
Renia7910 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
W szpitalu pani doktor powiedziała że albo mnie kładzie i nie bada albo mam iść do swojej pani doktor bo oni są szpitalem a nie przychodnia do badań i jak mnie zjadają to szpital nic nie zarobi na tym, przeżyłam szok. A tak sobie chwalilam ten szpital a już zmieniłam zdanie. Pani doktor kochana co mi zabieg robiła i tak wspaniale mnie wtedy potraktowala ;( rzygać się chce, teraz siedzę u swojej pani doktor i czekam2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnySysiu trzymam kciuki!!! Na pewno wszystko jest dobrze!
Lunka idz na bete jak cie to uspokoi... ale ja na obu widze kreche i to nic ze jest bledsza... moze mniejsze stezenie bylo bo wiecej wypilas wieczorem i mocz byl bardziej rozcienczony... -
Luna, nie przejmuj się różnicami w kreskach na teście, zwłaszcza tak drobnymi różnicami. Grubość kreski zależy od stężenie hcg w moczu i standardowo to stężenie najwyższe jest rano, ale nie u wszystkich - tak jak dziewczyny pisały, niektórym testy wychodzą lepiej wieczorem. Zależy ile i kiedy pijesz i latasz do toalety Poza tym przy testach strumieniowych zależy jak poleci Najważniejsze, że dalej wychodzą 2 kreski. Ze swojej strony też polecam testy Check&Go z Rossmanna, mi zawsze wychodziły najlepiej pomimo że to 25tki.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ja nie wiem, wszędzie idioci... Co za ludzie na tym świecie są i to jeszcze nas leczą...Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
marzusiax wrote:Luna ogólnie ci się test słabiej wybarwił. Zobacz że kontrolna też jest słabsza. Moim zdaniem są takie same
A co do szpitala,Sysiu,wiem to jest dosc zaskakujace jak ci lekarz mowi wprost.Tak w szpitalu niestety jest.
Ja jak w tamtej ciazy trafilam na ip to lekarka na ktora czekalam 4gldziny tez powiedziala jak tylko wedzlam do gabinetu,prosze sie zarejestrowac do przyjęcia..
I wahalam się bo nie chcialam syna zostawiac bez mamy w domu,ale zostalam,żeby sobie pozniej niczego nie zarzucac..tylko ze ja nie mialam możliwości widzenia się z moim lekarzem.
-
Haha No stwierdziłam że już mogę zmienić czuję się trochę bezpieczniej, choć wiem że jeszcze może być różnie, ale teraz już staram się być dobrej myśli. Dzidziol jest silny i jest ju mini człowiekiem, ma mózg a to przecież już bardzo dużo sod rana dzisiaj po lewej stronie brzucha co jakiś czas czuję takie puk puk, zawsze w tym samm miejscu i sie zastanawiam, czy to jelitka czy to pucek już daje o sobie delikatnie znac Pewnie jelita, ale teraz już się bardzo wsłuchuję w brzuchol
chomiczka, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
Niestety Lunka ma rację.
SOR czy IP w szpitalu zajmuje się nagłymi przypadkami i póki mamy możliwość skorzystania z opieki lekarza w przychodni odeslą nas z kwitkiem.
Taka polityka,czasem się nie dziwię oburzeniu lekarzy jeśli izbę przyjęć niektórzy traktują jak pomoc doraźna.
Faktem jest ze nie upoważnia to lekarza ,pielęgniarkę czy sanitariusza do obrażania pacjenta.
Michaś ♡ [ * ] -
Renia7910 wrote:Ja mam takie swędzenie skóry na tle nerwowym, ale w ciąży to już masakra była
Dziewczyny dzisiaj znów na rozmowę o pracę idę, jutro też, do firmy w której byłam w sierpniu. Nie będę się rozpisywać szczegółów ale ta jutrzejsza to prawie 2 razy tyle kasy co dzisiejsza. Kurczę, żeby na razie złapać cokolwiek, to bym się trochę uspokoiła...
Mam trochę wyrzuty sumienia że jeszcze moim rodzicom o ślubie nie powiedziałam, ale chciałam tak na spokojnie, jk już wszystko załatwione będzie. Czas się ogarnąć..
Reniu trzymam kciuki za rozmowy, życzę Ci żebyś złapała pracę która Ci się będzie podobała i była dobrze płatnaRenia7910 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Ja Wam powiem, że w pierwszej ciąży jak dostałam plamienia to poszłam do mojego gina i w tej ciąży jak miałam krwawienie to też od razu do niego, ale głównie dlatego że on mnie zna i mam do niego zaufanie. Ale gdyby mi tak jak Sysi powiedział, że mam jechać na IP to bym się go też posłuchała ;p Rozumiem te formalności i w ogóle, ale jako lekarz dla swojego własnego sumienia wziełabym te pacjentke chociaż zbadala ginekologicznie i zrobila usg - dziewczyna przeciez jest ubezpieczona a nie odsyłałabym jej dalej bo to szkoda czasu...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...