Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sysia czekamy na informację, być może akurat jesteś w czasie kiedy powinnaś dostać drugą @ i stąd to plamienie. Dziewczyny pisały kiedyś o tym
A co do szpitali to nie wiem po co my płacimy takie składki na ubezpieczenie jak i tak musimy isć do lekarza prywatnie, żeby zareagował, szkoda gadać
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Rudzik39 wrote:Niestety Lunka ma rację.
SOR czy IP w szpitalu zajmuje się nagłymi przypadkami i póki mamy możliwość skorzystania z opieki lekarza w przychodni odeslą nas z kwitkiem.
Taka polityka,czasem się nie dziwię oburzeniu lekarzy jeśli izbę przyjęć niektórzy traktują jak pomoc doraźna.
Faktem jest ze nie upoważnia to lekarza ,pielęgniarkę czy sanitariusza do obrażania pacjenta.
Michaś ♡ [ * ]Wiaterek, chomiczka, Renia7910, kehlana_miyu, Rudzik39 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
monilia84 wrote:Reniu trzymam kciuki za rozmowy, życzę Ci żebyś złapała pracę która Ci się będzie podobała i była dobrze płatna
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
A ja wam w ogole mowilam wczoraj,ze bylam w firmie i pani kadrowa ,ktora pracuje w ramach 'fuchy' w tej firmie dodatkowo(fabryka automotive 150pracownikow) nie przeslala moich l4 do zusu bo nie zdążyła?? Ona wie ze od ponad miesiąca to powinna dostarczyc,ale nie miala kiedy....
Jadac tam mialam robic wojnę, ale jak ją zobaczylam to zrobilo mi się żal.. I odpuscilam,pod warunkiem ze dzis osobiscie to zaniesie do zusuAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Poszłam zwolnienie zanieść i pogadać z koleżanką i już idę do domu
lunadelrospo, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnySysiu leż i nie przejmuj się niczym, w pracy dadzą sobie radę.
Moja rozmowa dzisiejsza niby ok ale szukają kogoś od zaraz, a ja nie chcę ryzykować póki jeszcze okres wypowiedzenia mam. Pani powiedziała że jeśli nie uda mi się znalezc pracy do końca grudnia to żebym się do nich zgłosiła. Zawsze to jakaś alternatywa i spokojne sumienie że coś jednak znajdę.
Jadę teraz wpłacić zaliczkę na obiad weselny
Pucus maleństwo prześlicznepucek, Wiaterek, chomiczka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
jestem juz w domu, a wiec tak nie wie skad to plamienie powiedziala ze moglo to byc od luteiny, zwiekszyla mi jej dawke na 2x2 kazala lezec, a jak nie to mnie polozy do szpitala ;p, ale najważniejsze jest pęcherzyk juz widoczny w macicy dobrze sie umiejscowił, zarodek malusi ze nie mogla go zmierzyć ale to za wcześnie jeszcze, kazała przyjść 3 listopada no i mam l4
kehlana_miyu, Renia7910, Wiaterek, chomiczka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny