Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No slicznie!
Ale mnie rozcarowalas z tym brzuszkiem,wcale nie widac
Zazdrooo,ze tak dobrze wygladasz w czapce..
Ja w wiekszosci wygladam jak upośledzona, co nie jest zbyt dobre majac producenta czapek w domu;)Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś wyglądasz ślicznie i właśnie taką kurtkę miałam na myśli jak pisałam że w Zarze są
Co do moich rodziców to wydaje mi się że chcieli huczne weselicho, nie wiem skąd mamie wydawało się że za 10 tys spokojnie można zrobić wesele na 50,osób. Trudno, jedyne odstępstwo to będzie zaproszenie mojej siostry (tej co do której mam dylemat) i nikogo więcej. Trochę głupio bo J jest jedynakiem i ojciec już nie żyje więc to będzie jakby impreza dla mojej rodziny, ale nic noe poradzęAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Aga, ślicznie wyglądasz - ładny masz ten pieprzyk przy nosie (albo ja mam brudny monitor?)
Właśnie Wiaterek, kiedy wizytujesz?
Renia, jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził, pamiętajRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
Pewnie ,że ślicznie :)Kurtka wcale nie pogrubia i brzuszka nie widać .
Ja czapek nie noszę i nie znoszę
A moja mama uparcie co roku robi na drutach ,specjalnie dla mnie z trzy czapki.
I one tak leżą w szafie i czekają na mrozy,których niewiele w naszym rejonie.
Michaś [*]04.06.2014Renia7910, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Aguś wyglądasz ślicznie i właśnie taką kurtkę miałam na myśli jak pisałam że w Zarze są
Co do moich rodziców to wydaje mi się że chcieli huczne weselicho, nie wiem skąd mamie wydawało się że za 10 tys spokojnie można zrobić wesele na 50,osób. Trudno, jedyne odstępstwo to będzie zaproszenie mojej siostry (tej co do której mam dylemat) i nikogo więcej. Trochę głupio bo J jest jedynakiem i ojciec już nie żyje więc to będzie jakby impreza dla mojej rodziny, ale nic noe poradzęFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Aguś wyglądasz ślicznie i właśnie taką kurtkę miałam na myśli jak pisałam że w Zarze są
Co do moich rodziców to wydaje mi się że chcieli huczne weselicho, nie wiem skąd mamie wydawało się że za 10 tys spokojnie można zrobić wesele na 50,osób. Trudno, jedyne odstępstwo to będzie zaproszenie mojej siostry (tej co do której mam dylemat) i nikogo więcej. Trochę głupio bo J jest jedynakiem i ojciec już nie żyje więc to będzie jakby impreza dla mojej rodziny, ale nic noe poradzę
A kazda uroczystość można uczynic niezapomniana dzięki detalom.
Niczym się nie smuc,bo to jest tak wazne dla Ciebie wydarzenie!Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Aga ślicznie wyglądasz. Naprawdę fajna ta kurtka
Renia, nie dogodzisz wszystkim a za 10 tys. to może kiedyś można było. teraz to ciężko faktycznie
Dziewczyny wizytę mam w czwartek. Mój R. chciał ze mną być, w razie jakby (tfu, tfu, tfu) coś miało być nie takWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:No slicznie!
Ale mnie rozcarowalas z tym brzuszkiem,wcale nie widac
Zazdrooo,ze tak dobrze wygladasz w czapce..
Ja w wiekszosci wygladam jak upośledzona, co nie jest zbyt dobre majac producenta czapek w domu;)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Dziewczyny,kupilam sobie dzisiaj nospe max,ale farmaceutka mnie straszyla,ze nie wie czy mozna w ciąży..
I teraz się zastanawiam,ktoras z was bierze nospe max,czy tylko zwykłą?
Bo czasem boli, a moje leki musze odstawic
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...