Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrzyłam, są śliczne ale minimalna ilość do zamówienia to 30. Na razie dyskutujemy jeszcze czy zaprosić tą siostrę czy nie, więc ostateczna liczba gości może się jeszcze zmienić, ale na pewno będzie mniej niż 30 zaproszeń.
Po dzisiejszym dniu to jakoś mi się wszystkiego odechciało, ale wiem że to chwilowe, jutro pewnie znów nabiorę zapału. -
Jesli potrzebujesz mniej niz 30 to latwo vedzie Ci znalezc kogoś lokalnie,kto ręcznie je tworzy i wypisuje.
We Wroclawiu Szczegolnie:)
Jeszcze sukienka! A makijaz i fryzjer?
Terminy sa zwykle dosc dlugie,szczegolnie do makijazystekAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyślę że zaproszenia przygotuję sama, tzn. zaprojektuję sama (jestem grafikiem-amatorem) i wydrukuję w jakimś przyzwoitym miejscu.
Sukienka, makijaż, fryzjer... Nie myślę jeszcze o tym
Dzisiaj podpisałam umowę na rezerwację sali, dałam zadatek, poinformowałam rodziców. W międzyczasie jakieś wyjazdy mam, rozmowy o pracę, w ciągłym biegu, jak to zawsze bywa
Do końca tygodnia pewnie już zaproszenia będę mieć. Na początku listopada zacznę rozglądać się za sukienką ale jej kupno odłożę na początek stycznia, może będę potrzebować większego rozmiaru niż mam obecnie (idę do gina, może mi da hormony).
Kosmetyczka - mam zaufaną, za jakiś czas do niej zadzwonię. A fryzjer... Hmm, moja świadkowa jest fryzjerką, coś się da zrobićAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzez to że nie mam pewnej sytuacji z pracą to nie koncentruję się na ślubie aż tak mocno. Mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży, chodzi mi o pracę i dziecko... Ślub - oboje tego chcemy i cokolwiek będzie to jakoś to będzie. Dzisiejsze przygnębienie reakcją rodziców jutro pewnie mi minie. Parę spraw jeszcze dopracujemy i po temacie będzie, jeszcze w połowie stycznia ostateczna lista gości i do urzędu marsz
-
nick nieaktualnyIdę spać, jutro znów rozmowa o pracę.
Buziaki Luna, śpij dobrze. Z tą no-spą spróbuj najpierw połowę tej no-spy forte albo po prostu zwykłą, może da radę z tymi Twoimi bólami. Specjalistką nie jestem ale ciąża to faktycznie stan szczególny, musimy uważać. A może zadzwonisz do swojego lekarza i skonsultujesz dawkę leku?lunadelrospo lubi tę wiadomość
-
Ciagle się waham,czy dzwonic do lekarza..
Ale mam takie dziwne uczucie.. Ze nie chce narazie w ogole o tym mowic nawet lekarzowi,chce poczekać do rozsadnego termjnu najlepiej 7 a najwczesniej 6 tydzien..bo po prostu wiem,ze jesli cos zlego zacznie sie dziać wczesniej,to nic z tym nie zrobie,nawet przy pomicy lekarza..
Wzielam połówkę, nie boli tak bardzo,ale mam ciężki ten brzuch, tak ciągnie.. -
Ja znowu nocka nie przespana, nie śpię od 12, nadal wszystko mnie boli, to rozpieranie brzucha jest do wytrzymania, ale te bóle połowy ciała już nie, nie mogę inaczej jak płasko na plecach, a i tak nie wiele to pomagaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15