Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Myślisz??
Pójdę na ta bete co?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dzien cyklu 29.. Dpo chyba 12..
Szczerze mowiac w dwoch cyklach 12 dni mialam faze lutealna,a a w o statnim cyklu 9..
A jesli chodzi o dlugosc cyklu to mialam dwa razy 30 i raz 28..
Wiecej statystyk nie znam,bo ja jechalam przez lata llna plastrach -
lunadelrospo wrote:Dzien cyklu 29.. Dpo chyba 12..
Szczerze mowiac w dwoch cyklach 12 dni mialam faze lutealna,a a w o statnim cyklu 9..
A jesli chodzi o dlugosc cyklu to mialam dwa razy 30 i raz 28..
Wiecej statystyk nie znam,bo ja jechalam przez lata llna plastrach
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/471f91e47452.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/237373a07a12.jpg
masz zebrane w kupie, a na drugim z innych firmAgnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:O jeżu,ale pieknie wyglada ten 20dpo!!
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Lunka piękny test. No i 25 wyszła tzn ze rośnie beta
Sysia ma kolekcje nie z tej ziemi
Pamiętasz mój pierwszy test? Ledwo co było widać, następne juz ciemnialy powolutku. Ja tez do terminu miesiączki siedziałam jak na szpilkachAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Witam dziewczynki
Lunka, jesteś w ciaży, krecha jak moja w 14po Gratuluję i trzymam kciuki, żebyś uwierzyła
Aga, Ty idx może do lekarza, może coś Ci podpowie, jak sobie ulżyć.
Reniu, czas szybko leci, zanim się obejrzysz a już będziecie po zwłaszcza, że masz gorący czas teraz My zaproszenia dawaliśmy 5 tyg przed uroczystością. Mój mąż nie ma jeszcze garnituru
Pucuś, piękna dzidzia. Już nie mogę się doczekać, kiedy ja taką zobaczę.
Od dzisiaj stymulacja. Najgorsze jest to, że znowu przytyję, ale cóż... czego nie robi się dla dzidzi. To i tak nic w porównaniu z życiem bez auta
Miłego dnias1985, Agnieszka0812, lunadelrospo, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Witam dziewczynki
Lunka, jesteś w ciaży, krecha jak moja w 14po Gratuluję i trzymam kciuki, żebyś uwierzyła
Aga, Ty idx może do lekarza, może coś Ci podpowie, jak sobie ulżyć.
Reniu, czas szybko leci, zanim się obejrzysz a już będziecie po zwłaszcza, że masz gorący czas teraz My zaproszenia dawaliśmy 5 tyg przed uroczystością. Mój mąż nie ma jeszcze garnituru
Pucuś, piękna dzidzia. Już nie mogę się doczekać, kiedy ja taką zobaczę.
Od dzisiaj stymulacja. Najgorsze jest to, że znowu przytyję, ale cóż... czego nie robi się dla dzidzi. To i tak nic w porównaniu z życiem bez auta
Miłego dniaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Dziękuje dziewczyny :*
Niezapominajka,my tez mężowi garnitur kupililismy pozno,bo ku sie wymiary dziwnie zmieniały.. Mierzyl wcześniej ale wyvralismy ostatceznie tydzien przed;)
A ja sukienke odbieralam na 3 dni przed ślubemAgnieszka0812, s1985, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Aguś ja też niewyspana coraz gorzej mi się śpi, nie wiem czy to ciśnienie ja dworze czy co
Luncia teścik super, ja też się przejmowałam bo mój nie ciemniał szybko, a beta wyszła bardzo duża, także u Ciebie też na pewno dobrze, maluszek rośnie i niedługo go zobaczysz
Niezapominajeczko kciuki za Ciebie mocno trzymam, żeby wszystko się udało
Renia to super że zrobisz projekt zaproszenia ja niestety jestem beztalencie w tym temacie
Lunka może beta jeszcze bardziej by Cię uspokoiłaAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc