Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Witam serdecznie:)
Dzisiaj błogostan ,dzieci spią,a ja lezę w lozku z kawusią i kawalkiem ciasta....
Cisza ,spokój, tylko moje dwa psy pochrapują kolo mnie.
Lunka widziałam twój dzisiejszy teścik - piękny
Oby u mnie do końca roku też się taki pojawił
Dzisiaj czeka mnie sprzątanie po remoncie,dobrze że matula przyjedzie mi pomóc bo nie wiem od czego zacząć.
Michaś[*]♡04.06.2014
lunadelrospo, s1985, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry...hiacynta nie poznalam,jaki radosny awatarek trzymam kciuki,lunka idz na bete jak tylko mozesz,powtorz za 2 dni i wtedy Cie to uspokoi,ze pieknie przyrasta i wszystko gra,u mnie w 12 testy wogole nie wychodzily,dopiero w 14 wyszedl bladzioch taki,ze go prawie nie widac bylo wiec twoj test jest swietnnie.widoczny Agus z tym twoim polamaniem,to faktycznie mysisz cos zrobic,nie mozesz cala ciaze sie meczyc tak,ja wam powiem,ze tez sie ostatnio nie za dobrze czuje,przez moj cholerny kregoslop i rwe kulszowa,nawroty mam i boli,promieniuje do brzucha,wczoraj zoladek mnie tak napiepszal,ze az plakalam wkoncu wracalam do domu z zakupow padnieta niestety nie wytrzymalam i wszyatko poszlo z zoladka,wszystko co zjadlam,wypilam...nie wiem czy wirus jakis czy sie strulam,moj poszedl na l4 bo ja nie daje rady pilnowawc pracownikow,calczas ktos cos potrzebuje,calczas do sklepu,wkoncu mu sie szkoda mnie zrobilo,mam nadzieje,ze.zalatwia wszystko do noedzieli i zostanie tylko dla mnie ta przyjemna czesc rematu,urzadzanie
hiacynta99, Agnieszka0812, Wiaterek, monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Trzymajcie kciuki za moja wizyte !!!! Ja juz sram w pory ze strachu !!!
Trzymamy bardzo mocnohiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane
Niezapominajka trzymam mocno kciuki za stymulacje! To zaczelysmy prawie razem bo ja dzis 3 dzien
Lunka krecha jak nic i jak nic wszystko jest dobrze!!!
Sysia jaki piekny zestaw
Cudnie sie tak z rana tym waszym testom poprzygladac ja u siebie tak czesto nie powtarzalam bo testowalam po telefonie z kliniki ze beta pozytywna w 15dpo i kreche mialam od razu jak drut jak na tym ostatnim u Sysi... no ale 4 zrobilam... Zostawilam sobie po poronieniu jeden na pamiatke...
Ja zaraz kawusia a potem cos ogarnac trzeba a na popoludnie do pracy...Agnieszka0812, lunadelrospo, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Renia - powodzenia na rozmowie o pracę, trzymam mocno kciuki
Lunka - ja chyba wstrzymałabym się do piątku z tą betą, testy Ci wychodzą pozytywne, w ciąży jesteś, ale chyba mimo wszystko poczekałabym na termin @
Aguś - zagoń dzieciaki do sprzątania Będą miały zajęcie a Ty się zdrzemniesz
Ilonka - jak mąż ogarnia sprawy, to postaraj się odpocząć, być może jesteś za bardzo przemęczona, a przecież teraz musicie odpoczywać
A mnie się @ skończyła i nie mam w ogóle ochoty na serduchowanie... Jestem na siebie zła jak nie wiem, bo jak mam zajść w ciążę, jak mi się bzykać nie chce. Mam jakieś dziwne poczucie winy, że M. chce się kochać, a ja nie... Ja pierdziele, co jest ze mną nie tak?Agnieszka0812, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualnyHiacynta trzymam kciuki, będzie dobrze .
Mówią ze ciąża to nie choroba ale to kompletna bzdura patrząc ile kobieta się wycierpi: na początku mdłości, wymioty,bóle głowy ,zmęczenie potem dochodzą zaparcia ,bóle krzyża, bezsenność
zgaga,spuchnieta kostki,nietrzymanie moczu a nie daj Boże nadciśnienie lub cukrzyca.
Ciąża powinna być pięknym okresem w którym kobieta odpoczywa,relaksuje się i delektuje każdym momentem tego wspaniałego stanu.
Jednak jestem w stanie przejść przez to ponownie
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 08:53
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Stópka wrote:
A mnie się @ skończyła i nie mam w ogóle ochoty na serduchowanie... Jestem na siebie zła jak nie wiem, bo jak mam zajść w ciążę, jak mi się bzykać nie chce. Mam jakieś dziwne poczucie winy, że M. chce się kochać, a ja nie... Ja pierdziele, co jest ze mną nie tak?
Stópka, przecież to normalne, że libido nie zawsze jest wysokie. Czasami lepiej poczekać, nastroić się pozytywnie, żebyś Ty też nie czuła presji, że musisz bo musi być dziecko. Seks powinien być przyjemny dla każdej ze stron. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale ja w pewnym momencie wyluzowałam i zaskoczyło właśnie wtedy.
Agnieszka0812, Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Stopka,u mnie dokładnie jak u Kasi..
Na pewno tez liczą sie inne czynniki,ale wierz mi,u mnie tez pomoglo nastawienie.
A w okresie owulacji nie bylo mnie w domu kilka dni przed i tylko dwa razy w tym okresie serduszkowalismy..
A udalo sięAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Stopka,u mnie dokładnie jak u Kasi..
Na pewno tez liczą sie inne czynniki,ale wierz mi,u mnie tez pomoglo nastawienie.
A w okresie owulacji nie bylo mnie w domu kilka dni przed i tylko dwa razy w tym okresie serduszkowalismy..
A udalo sięmonilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Wyzwanie ilosciowe zamienilo się w jakosciowe;)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18