Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:a ja na łóżku jeszcze gorzej, jak chodzę to pół biedy, a leżeć tylko na płasko, na boku to aż oddechu nie mogę złapać2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Jeżu,coreczka byloby cuuudnie;)
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Dlatego mam noce przerąbane, bo to nie jest od wysiłku przecież2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyJa jak przesadziłam na fitnesie to też 3 dni na płasko leżałam, jak łapie mnie rwa kulszowa to tak samo - tylko leżenie na płasko ratuje mi życie. Coś mi się wydaje że masz zwyrodnienia stawów albo kości, które w ciąży zmieniają ułożenie i dlatefo cierpisz. Masakra
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Ja jak przesadziłam na fitnesie to też 3 dni na płasko leżałam, jak łapie mnie rwa kulszowa to tak samo - tylko leżenie na płasko ratuje mi życie. Coś mi się wydaje że masz zwyrodnienia stawów albo kości, które w ciąży zmieniają ułożenie i dlatefo cierpisz. MasakraFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAga tulam
Ja jednak myślę o rodzicach, w myślach złoszczę się na nich że zamiast powiedzieć mi o co chodzi to milczeniem okazują swoje niezadowolenie. Ech...
Szykuję się na rozmowę o pracę, przed chwilą dzwonili z innej firmy - jutro kolejna rozmowa. Może coś się uda... -
Renia7910 wrote:Aga tulam
Ja jednak myślę o rodzicach, w myślach złoszczę się na nich że zamiast powiedzieć mi o co chodzi to milczeniem okazują swoje niezadowolenie. Ech...
Szykuję się na rozmowę o pracę, przed chwilą dzwonili z innej firmy - jutro kolejna rozmowa. Może coś się uda...
Renia trzymam kciuki. Powodzenia na rozmowieRenia7910 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny cala noc nieprzespana. Rzygalam jak kot co chwile... maz nie mogl spac przeze mnie.. dostalam w aptece tabletki i herbate imbirowa... mialas dzis isc porobic badania ale nie mam sily.. pije cole i mi sie odbija ale niedobrze mi na zoladku....
-
nick nieaktualny
Dziewczyny mam pytanie do tych co już karmiły piersią,jak długo leciała wam siara i mleko po karmieniu?
Robiłam badania na poziom prolaktyny juz wiele razy i mam w normie ,żadnych odstępstw,a od momentu karmienia mojego pierwszego dziecka jak przyciskam pierś leci mi mleko albo siara.
Byłam już wiele razy z tym u lekarzy ale każdy mi mówi ze nie mam się czym przejmować bo widocznie taka moja natura.
Juz sama nie wiem co o tym myśleć.
Michaś ♡[*]04.06.2014 -
pelna_nadziei wrote:dziewczyny cala noc nieprzespana. Rzygalam jak kot co chwile... maz nie mogl spac przeze mnie.. dostalam w aptece tabletki i herbate imbirowa... mialas dzis isc porobic badania ale nie mam sily.. pije cole i mi sie odbija ale niedobrze mi na zoladku....2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Rudzik39 wrote:Dziewczyny mam pytanie do tych co już karmiły piersią,jak długo leciała wam siara i mleko po karmieniu?
Robiłam badania na poziom prolaktyny juz wiele razy i mam w normie ,żadnych odstępstw,a od momentu karmienia mojego pierwszego dziecka jak przyciskam pierś leci mi mleko albo siara.
Byłam już wiele razy z tym u lekarzy ale każdy mi mówi ze nie mam się czym przejmować bo widocznie taka moja natura.
Juz sama nie wiem co o tym myśleć.
Michaś ♡[*]04.06.20142004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Renia7910 wrote:Aga tulam
Szykuję się na rozmowę o pracę, przed chwilą dzwonili z innej firmy - jutro kolejna rozmowa. Może coś się uda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 09:58
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny