Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zmusza mojego męża żeby szedł na chrzestnego do dziecka Księżniczki (siostry mojego męża). Już się nawet w piątek zgodził. Jak zobaczyłam sms że mu dziękują że się zgodził, byłam gotowa o 23:00 się spakować i jechać do mamy. Pierwszy raz chciałam się rozwieść. W sobotę sprawę odkręcił, księżniczka powiedziała że rozumie. A ten huj wczoraj powiedział że na chrzciny się nie wybiera jak mój mąż nie zostanie chrzestnym. No i znowu był sms żeby się zgodził. On nie chce iść na chrzestnego, to też nie na jego siły ale kogo obchodzi zdanie mojego męża... Jak się ugnie pomożecie mi napisać papiery rozwodowe?
Renia7910, Wiaterek, Stópka lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Mówiłam Ci już, że podziwiam Cię za to, ze wytrzymujesz z tymi ludzmi? Ja bym nie dała rady. Autentycznie bym się spakowała i wyjechała. Mam to szczęście, że mój maz też by nie wytrzymałWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
marzusiax wrote:Zmusza mojego męża żeby szedł na chrzestnego do dziecka Księżniczki (siostry mojego męża). Już się nawet w piątek zgodził. Jak zobaczyłam sms że mu dziękują że się zgodził, byłam gotowa o 23:00 się spakować i jechać do mamy. Pierwszy raz chciałam się rozwieść. W sobotę sprawę odkręcił, księżniczka powiedziała że rozumie. A ten huj wczoraj powiedział że na chrzciny się nie wybiera jak mój mąż nie zostanie chrzestnym. No i znowu był sms żeby się zgodził. On nie chce iść na chrzestnego, to też nie na jego siły ale kogo obchodzi zdanie mojego męża... Jak się ugnie pomożecie mi napisać papiery rozwodowe?
Jest Twoim mezem i musisz w niego wierzyc,ale musisz tez go wspuerac..
On tez przeżył smierc waszego Krzysia i też z pewnością to przezywa..a z drugiej stronh ma rodzinę, ktora zaqsze pozostanie jego rodziną... Matką ojcem i siostrą..Wiaterek, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Zawsze myślałam że się pyta kogoś czy chce być chrzestym to ktoś może powiedzieć tak lub nie. Jaka by decyzja nie padła trzeba uszanować. Nie ma obowiązku się zgadzać. Czy się mylę?
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Agnieszka0812 wrote:Miałam kryzys, poryczałam się z bólu, wzięłam apapy, chłop przyjechał mnie rozmasowac, fizjoterapeuty nie miał przy sobie kalendarza, mam dzwonić po 14, zadzwoniłam bo jest gorzej
Mojej mamie w ciazy blokowalo niodra i ja tez to mialam pod koniec..ale to w zaawansowanej ciazy -
marzusiax wrote:Zmusza mojego męża żeby szedł na chrzestnego do dziecka Księżniczki (siostry mojego męża). Już się nawet w piątek zgodził. Jak zobaczyłam sms że mu dziękują że się zgodził, byłam gotowa o 23:00 się spakować i jechać do mamy. Pierwszy raz chciałam się rozwieść. W sobotę sprawę odkręcił, księżniczka powiedziała że rozumie. A ten huj wczoraj powiedział że na chrzciny się nie wybiera jak mój mąż nie zostanie chrzestnym. No i znowu był sms żeby się zgodził. On nie chce iść na chrzestnego, to też nie na jego siły ale kogo obchodzi zdanie mojego męża... Jak się ugnie pomożecie mi napisać papiery rozwodowe?
Rany, normalnie Twój teść to jak moja matka. Na siłę ona próbuje mnie zmusić, żebym była chrzestną u mojego brata, a ja nie mam zamiaru... Rozumiem Twojego męża, bo ciężko czasem wytrzymać naciski ze strony rodziców. Musisz go wspierać, bo on sobie sam z tym nie poradzi... Konflikt z rodziną co prawda może się zwiększyć, ale trudno coś kosztem czegoś... Powinni uszanować waszą decyzję, a nie na siłę próbować wywrzeć na Was decyzję... No i nie mylisz się, nie ma obowiązku się zgadzać. Tylko pogadaj z mężem, czy on na pewno nie będzie chciał być tym chrzestnym, żeby później ta decyzja się nie odbiła na Waszym związku...
Marzusia, a o rozwodzie zapomnijAgnieszka0812, marzusiax lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Pytałam się go i powiedział że nie chce być chrzestnym, że to dla niego za wcześnie.
Stópka na innym wątku była "studnia Asiuli" ale tam już nie ma miejsca. Ale tu by się przydało jakieś szambo a nie czyściutka studniaStópka, Renia7910 lubią tę wiadomość
marzusiax wrote:Pytałam się go i powiedział że nie chce być chrzestnym, że to dla niego za wcześnie.
Stópka na innym wątku była "studnia Asiuli" ale tam już nie ma miejsca. Ale tu by się przydało jakieś szambo a nie czyściutka studniaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Urywek z ulotki...
W przypadku wystąpienia któregokolwiek z poniżej wymienionych działań
niepożądanych należy natychmiast przestać przyjmować lek Duphaston
i skontaktować się z lekarzem
bolesny obrzęk nóg, nagły ból w klatce piersiowej lub trudności w oddychaniu. Mogą to
być objawy zakrzepów krwi
ból w klatce piersiowej sięgający do ramienia lub szyi. Mogą to być objawy zawału
mięśnia sercowego
ciężkie, nieuzasadnione bóle głowy lub migrena (z lub bez zaburzeń widzenia). Mogą to
być objawy udaru mózgu.
Jeśli wystąpi którykolwiek z powyższych objawów niepożądanych należy natychmiast
zaprzestać przyjmowania leku Duphaston i skontaktować się z lekarzem.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
marzusiax wrote:Aga a robiłaś badania w kierunku zakrzepicy? Ej nie ma żartów! Ty idź do lekarza!!!
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyWitam
Usg było przez brzuch wszystko jest w porządku mały szalał na badaniu chyba bedzie jakiś kaskader
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e39291e28d55.jpg
6 listopada kolejna wizyta, a za dwa tygodnie USG Genetyczne
Stópka, Agnieszka0812, Wiaterek, s1985, kehlana_miyu, chomiczka, Rudzik39, niezapominajka, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Witam
Usg było przez brzuch wszystko jest w porządku mały szalał na badaniu chyba bedzie jakiś kaskader
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e39291e28d55.jpg
6 listopada kolejna wizyta, a za dwa tygodnie USG Genetycznehiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Dobrze wyszedł na zdj pożarty przed gabinetem rogala z czekolada zjadłam troche sie nie swojo czułam bo baby dziwnie sie gapiły na mnie;-) zazdrościły rogala.
Agus a ty kiedy masz wizyte?hiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15