Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:Jezu a mojego ponad 2 tyg przetrzymałam bez serduszkowań, teraz moje libido jest na poziomie -50a mój biedny M. taki napalony, ciągle mnie zaczepia, podrywa, próbuje mnie dopaść Wczoraj się z nim trochę pobawilam mimo obaw o maleństwo, ale był na prawdę delikatny i było całkiem przyjemnie, chociaż czułam też trochę bólu. Ale przynajmniej dziś rano jak się budził to nie zaczepiał mnie swoim wzwodem
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
pucek wrote:Jezu a mojego ponad 2 tyg przetrzymałam bez serduszkowań, teraz moje libido jest na poziomie -50a mój biedny M. taki napalony, ciągle mnie zaczepia, podrywa, próbuje mnie dopaść Wczoraj się z nim trochę pobawilam mimo obaw o maleństwo, ale był na prawdę delikatny i było całkiem przyjemnie, chociaż czułam też trochę bólu. Ale przynajmniej dziś rano jak się budził to nie zaczepiał mnie swoim wzwodem
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
ilonia1984 wrote:O 10,to dobrze,ze tak rano Moj lekarz idzie na urlop i posciagal pewnie wiekszosc na dzis,to moze byc tam niezly tlok,moze jakos przezyje,dam znac kochane jak wroce :*
Ilonka czekamy na wiadomości z podglądania fasolciaAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Agnieszka0812 wrote:Stópka Ty już masz 13dpo, ja mam 12 , testuj
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
no widzę że życie wróciło do normy na forum ;]
Agnieszka0812, Stópka, Wiaterek, Renia7910, lunadelrospo, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
pucek wrote:Monika a co z mężem? Kiedy mu mówisz?
Kurde nie wiem sama, ja zaczynam się bardzo cieszyć ale jego reakcji troszkę się boję Chce coś wykombinować jakąś kolacje, zawsze chciałam takie maleńkie buciki kupić i mu dać
Najpierw beta a później mu powiem,ale już się boje, tym razem musi być dobrze będzie miał okazje nadrobić to czego nie zrobił z Wikunią i się poryczałamAgnieszka0812, Wiaterek, s1985, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Kurde nie wiem sama, ja zaczynam się bardzo cieszyć ale jego reakcji troszkę się boję Chce coś wykombinować jakąś kolacje, zawsze chciałam takie maleńkie buciki kupić i mu dać
Najpierw beta a później mu powiem,ale już się boje, tym razem musi być dobrze będzie miał okazje nadrobić to czego nie zrobił z Wikunią i się poryczałamAgnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ja w pierwszej ciaży też ciągle chciałam sie bzykać, a teraz się po prostu boję, nie mam ochoty.. Poza tym ciągle mi niedobrze, boli brzuch i w ogóle... No ale też boję się trochę że mój M. będzie myślał że idzie w odstawke jak mi zrobił dziecko i w ogóle... On znając mój temperament i ochotę 24h/dobę pewnie nie rozumie czemu nie chcę się kochać. Pewnie myśli że jestem chora czy coś ;p
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
A to wiruski dla Was kochane, wierzę, że każdej na tym forum się uda i będę za Was mocno trzymała kciuki
Jeszcze raz dziękuje Wam za to że wierzyłyście, bardziej niż ja, kocham Was
Aguś a ty kiedy na betę się wybierasz ??
Ja z Wiki testowałam dopiero w 34dc i wyszła śliczna druga kreseczka, więc chciałabym w czwartek może iść na betę, hmm sama nie wiem, dzisiaj mam dopiero 31dc.
Co sądzicie ??/
Ale za Wami tęskniłam, ale nadrobić Was to hohooh 3 h potrzebowałamWiaterek, Agnieszka0812, s1985, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
monilia84 wrote:A to wiruski dla Was kochane, wierzę, że każdej na tym forum się uda i będę za Was mocno trzymała kciuki
Ja z Wiki testowałam dopiero w 34dc i wyszła śliczna druga kreseczka, więc chciałabym w czwartek może iść na betę, hmm sama nie wiem, dzisiaj mam dopiero 31dc.
Co sądzicie ??/
Ale za Wami tęskniłam, ale nadrobić Was to hohooh 3 h potrzebowałamAgnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja teraz mam 25dc, na betę jak wszystko będzie dobrze to pójdę w poniedziałek i we środę, żebym miała z czym iść do lekarza, bo wizytę mam 10 września
Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ja teraz mam 25dc, na betę jak wszystko będzie dobrze to pójdę w poniedziałek i we środę, żebym miała z czym iść do lekarza, bo wizytę mam 10 września
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonilia84 wrote:A to wiruski dla Was kochane, wierzę, że każdej na tym forum się uda i będę za Was mocno trzymała kciuki
Co sądzicie ??/
Ale za Wami tęskniłam, ale nadrobić Was to hohooh 3 h potrzebowałam
Łapię troszkę wirusków dla siebiemonilia84 lubi tę wiadomość