Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli ja jedyna sierpniówka.. To może nie być dobry znak;/
Ilonka trzymam kciuki za Ciebie, na pewno bedzie wszystko dobrze więc no stress wrzuc potem zdjęcie maluszkailonia1984 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Czyli ja jedyna sierpniówka.. To może nie być dobry znak;/
Ilonka trzymam kciuki za Ciebie, na pewno bedzie wszystko dobrze więc no stress wrzuc potem zdjęcie maluszka
Pucuś, nie świruj tylko się ciesz, że masz koleżanki do porodu Twoje maleństwo jest jedyne i wyjątkowe w sierpniu, to raczej dobrze wróżyAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Pucuś, nie świruj tylko się ciesz, że masz koleżanki do porodu Twoje maleństwo jest jedyne i wyjątkowe w sierpniu, to raczej dobrze wróży
kehlana_miyu, Olcia O-O lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Tak, ze względu na przedłużenie L4 - tak powiedział lekarz - bo obowiązują go jakieś dziwne procedury w związku z tym że pracuję i ubezpieczona jestem w DE a mam podpisaną umowę z NFZ, dlatego w tak wczesnej ciąży nie mógł mi dać podobno zwolnienia na dłużej, a ja tam się cieszę że będzie usg
W piątek o 9.20Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Agnieszka0812 wrote:Ależ oczywiście! Cieszę się bardzo, od razu jej pod wykresem gratulowałam! Już kiedy jej wróżyłam, że to na dziewczynę
Aguś ja też mam przeczucia że jak będzie to będzie dziewczynka, nawet wiecie co śniło mi się dzień przed pierwszym testowaniem, że moja córka Klaudia była na dworze i bawiła się z koleżankami ale i z siostrą a ja do niej zawołałam Wiktoria, poczułam się tak jakoś dziwnie, i się obudziłam i oczywiście poryczałam. Teraz wiem, że to był znakAgnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Aguś ja też mam przeczucia że jak będzie to będzie dziewczynka, nawet wiecie co śniło mi się dzień przed pierwszym testowaniem, że moja córka Klaudia była na dworze i bawiła się z koleżankami ale i z siostrą a ja do niej zawołałam Wiktoria, poczułam się tak jakoś dziwnie, i się obudziłam i oczywiście poryczałam. Teraz wiem, że to był znak
monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Haha ale się zdziwi Ale będzie musiał to przyjąć na twardo :d Jak mężczyzna
Monika pamietaj ze to bedzie dla niego na pewno szok Ja jak mojemu powiedziałam to całą noc przepłakałam tak mi naopowiadał że nie jest gotowy i w ogóle a teraz to tylko mnie ciągle po brzuszku głaszcze, śniadanka robi i sam dźwiga wszystkie ciężkie rzeczy Mówi mi że wszystko będzie dobrze i że bardzo cieszy się na tego Pucusia mimo że na początku mówił że cieszć zacznie się w 2 trym ;P A jak się raz tak mocno zdenerwowałam to powiedział że nie powinnam, bo Pucuś jest teraz najważniejszy a nie moje nerwy Także mam nadzieję że Twój mąż to od razu będzie cały w skowronkach, a jeśli jakoś tak wyjdzie że nie, to daj mu trochę czasuAgnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Dobra to teraz ja mam pytanie. Jutro mam pobudkę o 4 bo męża na lotnisko zawożę, to skoro mierzę temp. o 6 to co ja mam zrobić
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Dobra to teraz ja mam pytanie. Jutro mam pobudkę o 4 bo męża na lotnisko zawożę, to skoro mierzę temp. o 6 to co ja mam zrobićFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
zmierz jak wstaniesz i wpisz godzine 4 to nie bedzie ta tempka uwzgledniana na wykresie, albowpisz ze o 6 mierzona ale wtedy ileśtam trzeba odjąć - musiałabym poszukać w necie ile
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyMonia gratulacje! Sa bladziochy nawet na foto widoczne!
Aniesia gratuluje! Jak masz takie wyrazne bladziochy na 25 to na pewno jest cos na rzeczy!
Dzien dobry!
Jak ja lubie o porankuczytac takie wiadomościAgnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość