Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Dobra to teraz ja mam pytanie. Jutro mam pobudkę o 4 bo męża na lotnisko zawożę, to skoro mierzę temp. o 6 to co ja mam zrobić
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Dobra to teraz ja mam pytanie. Jutro mam pobudkę o 4 bo męża na lotnisko zawożę, to skoro mierzę temp. o 6 to co ja mam zrobić
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Roxa, bo my tu już martwiłyśmy się o Ciebie, Marzusia też gdzieś się zapodziała?
:-* ja bylam caly weekend u kuzynki i dopiero wczoraj wieczorem wrocilismy do domku. A ze to przeprowadzka to malo czasu na neta... ale jyz jestemAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monilia84 wrote:Sorki Luna że nie odpisałam ale na wsi słabo aero mi zbierało i rzadko wchodziłam
Tak sie cieszę, to jest naprawde wyjatkowe,ze Ci się udało.. Mąż doceni to na pewno, nawet jeslj nie od razu!Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
roxa wrote:Albo tak i trzeba zaznaczyc ze temp jest zaburzona bo nie jest mierzona o stalej porze...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnys1985 wrote:dokłądnie, nigdy sie nie dodaje
-
Ja chyba jak będę miała wyraźniejszy test Tylko czy wytrzymam? Już zaczynam gwiazdorzyć, bo piję kawę zbożową z mlekiem Może skoczę dziś po skarpetusie do H&M i zapakuję z testem i dzisiaj:P Bo nie mam w ogóle ochoty na serduszkowania, a jak sie dowie, to nie będzie taki namolny
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Jezu a mojego ponad 2 tyg przetrzymałam bez serduszkowań, teraz moje libido jest na poziomie -50a mój biedny M. taki napalony, ciągle mnie zaczepia, podrywa, próbuje mnie dopaść Wczoraj się z nim trochę pobawilam mimo obaw o maleństwo, ale był na prawdę delikatny i było całkiem przyjemnie, chociaż czułam też trochę bólu. Ale przynajmniej dziś rano jak się budził to nie zaczepiał mnie swoim wzwodem
Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812, Stópka, lunadelrospo lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Kurde znowu mi ucielo wpis... wrrr szlak mnie trafi zaraz...
(...) mam nadzieje, że niedługo i ja będę mogła pochwalić się dwoma kreseczkami, temperatura ładnie się utrzymuje (oby tak dalej). Dziś już mnie korciło, żeby zrobić sikanca, ale zaparlam się, że jeszcze nie...
Trochę mi tęskno za dzieciaczkami mojej siostry, no ale z drugiej strony to już jestem od wczorajszego południa w domu z moim M.
Miło tak od rana dowiedzieć się newsów o nowych ciażówkach, oby więcej takich wieści. Teraz uciekam, bo mamy kilka spraw do załatwienia, ale pamiętam o Was mimo, że rzadko robie wpisy, to zaglądam tu do Was cały czas. Miłego dnia ☺Agnieszka0812, s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C.