Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:W taki dzień jak dziś, moznae dokonać rzeczy niemozliwych!
Dzięki dziewczyny, dajecie mi energię do działań!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Na pewno pomogą, szczególnie, że dziewczyny szczerze nam tego życzą!
Będzie dobrze,czuję to! A żeby pomóc szczęściu, robię sobie właśnie gluta:)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Chwile po napisaniu postu,zobaczylam na papierze toaletowym świeże kropelki krwi..
No i czemu to nie może być pira zagniezdzenia,nie martwilabym się ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 10:58
-
lunadelrospo wrote:Chwile po napisaniu postu,zobaczylam na papierze toaletowym świeże kropelki krwi..
No i czemu to nie może być pira zagniezdzenia,nie martwilabym się ..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Chwile po napisaniu postu,zobaczylam na papierze toaletowym świeże kropelki krwi..
No i czemu to nie może być pira zagniezdzenia,nie martwilabym się ..Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Dziewczyny byłam u gina, spodziewałam się że może dmi nagadać ale nie sądziłam że wyjdę od lekarza z płaczem2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
A oto moja rybka,zdjecie zrobione nie z brzyblizenia,jakos dziwnie,ale nie chcialam marudzic dzidzi ma juz 12 mm a poltora tygodnia temu mialo tylko 3,9mm wszystko jest wporzadku i widac bylo juz raczeczki malenkie glowke i nozki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf5ce6906df9.jpgpucek, Renia7910, s1985, Wiaterek, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:A oto moja rybka,zdjecie zrobione nie z brzyblizenia,jakos dziwnie,ale nie chcialam marudzic dzidzi ma juz 12 mm a poltora tygodnia temu mialo tylko 3,9mm wszystko jest wporzadku i widac bylo juz raczeczki malenkie glowke i nozki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf5ce6906df9.jpgilonia1984 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyPowiedział mi że poroniłam bo przestalam brać metmorfinę, którą brałam przecież"na wszelki wypadek". Chodziłam do niego przed ciążą ale zrezygnowałam bo faszerował tabletkami jak wariat, kiedyś podliczyłam że biorę 21 tabletek dziennie! Wkurzył się bo przerwałam leczenie u niego prywatnie, za wizytę bral 250 zeta plus 80 zl za planszę z naklejkami, naprotechnolog od siedmiu boleści. Zrobil mi cytologię tak że aż podpaskę musiałam założyć a usg tak bolało że malo z fotela nie uciekłam. Bo ja zabiłam swoje dziecko bo nie słuchałam gi