Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:A coś Ty,to jakis przypadkowy lekarz na nfz.. do mojego wybieram sie dopiero za jakies 2 tygodnie..
Moj zawsze bada mnie nirmalnie,usg robi dlygo i doklafnie bo musi mierzyc miesniaki i endometrioze,rozmawiamy tez sporo,cos pozartuje..
A to chyba ze takAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyZrobiłam dzisiaj na obiad curry takie z mleczkiem kokosowym, J chętny do próbowania je i stwierdza - kochanie to smakuje tak po indyjsku trochę...
To a 'propos rozgarnięcia naszych słabszych polówek.Agnieszka0812, Wiaterek, lunadelrospo, niezapominajka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Rudzik. Ściskam
Niezapominajko faceci to tez czasami zakręceni jak świńskie ogony. Jeszcze by na własny ślub nie zdążył
Dziewczyny ja padam z nóg. Wróciłam z Rzeszowa, zjadłam śledzie w śmietanie i leze -
Renia to super kucharka z Ciebie
Ja to kiepska w tych sprawach jestem.
Rudzik przytulam Cię mocno bo wiem co czujesz
Ja już leże w lóżku i czekam aż corka zasnie bo zmeczona juz jestem. Jutro prosto po pracy endo ciekawe co mi powie. Powiem Wam że jakos strach mnie opuszcza bedzie co Bóg przewidział dla Nas kocham tego małego robaczka bardzo mocno i wierze ze tym razem bedzie happy end
Spokojnej nocki dziewczynkiRenia7910, Agnieszka0812, s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Niezapominajeczko to Was przygoda spotkała
U Nas w domu to wszystkie sprawy, terminy zawsze na mojej głowie. R nie ma do tego głowy
Takze jego pamiec jest kiepściutka ale zeby piwo sobie kupic to pamieta a chleb w piekarni w ktorej piwo kupuje to nie przyjdzie mu jupicRenia7910, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Niezapominajeczko to Was przygoda spotkała
U Nas w domu to wszystkie sprawy, terminy zawsze na mojej głowie. R nie ma do tego głowy
Takze jego pamiec jest kiepściutka ale zeby piwo sobie kupic to pamieta a chleb w piekarni w ktorej piwo kupuje to nie przyjdzie mu jupicAgnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Niezapominajeczko to Was przygoda spotkała
Takze jego pamiec jest kiepściutka ale zeby piwo sobie kupic to pamieta a chleb w piekarni w ktorej piwo kupuje to nie przyjdzie mu jupic
Mam to samo. "Kasia przypomnij mi to, Kasia przypomnij mi tamto" a jak zapomnę to "czemu mi nie przypomniałas?" także niezapominajko nie jesteś samaAgnieszka0812, niezapominajka, monilia84 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
niezapominajka wrote:Kochana, zazwyczaj pamiętam i dzwonię choćby po to, zeby uzgodnić co ma przywieżć... No tym razem miałam tyle na głowie, że jakoś na to nie wpadłam, że może się zagapić. W sumie ja też dzisiaj pomyliłam godziny wizyty u gina i zamiast na 8:30 poszłam jak zwykle na 16:00 i klamkę pocałowałam w gabinecie.
Bo macie teraz strasznie dużo na głowie. Ślub i IUI to i można zapomnieć wielu rzeczy. Nie martw się, to minie po wszystkimRenia7910, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Bo macie teraz strasznie dużo na głowie. Ślub i IUI to i można zapomnieć wielu rzeczy. Nie martw się, to minie po wszystkim
niezapominajka, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Nie chcę krakać ale mojemu nie mija bez względu na okoliczności
Może i racja ale może o powrocie do domu już mu się nie zdarzy zapomniećniezapominajka, Renia7910 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
niezapominajka wrote:no nie przyleciał, był na lotnisku i zobaczył ogon samolotu... przebukował bilet na jutro... nie wiem, czy to nie znak, zebym się jednak jeszcze zastanowiła...
noż q...niezapominajka, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyNiezapominajko a ja właśnie dopracowuję zaproszenia na ślub, jedyne co J potrafi powiedzieć to - to Twoja decyzja, po to żeby za chwilę stwierdzić że zrobiłby całkiem inaczej
Wiaterek, niezapominajka, Agnieszka0812, monilia84, marzusiax lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Niezapominajko a ja właśnie dopracowuję zaproszenia na ślub, jedyne co J potrafi powiedzieć to - to Twoja decyzja, po to żeby za chwilę stwierdzić że zrobiłby całkiem inaczej
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:Ja mu nawet nie pokazywałam, zdalnie uzgodniliśmy skromną listę gości i sama ich zaprosilam, bo jego od sierpnia nie było w domu... Restaurację też sama załatwiłam, A. zobaczył tylko maila z propozycją menu.