Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:Monilka pisz do nas ile chcesz i co chcesz!
Ciśnienie dziś dość niskie, więc się nie martw
Ja w nocy nie mogłam spać, bo jakiś niepokoj czułam, rano wstałam nogi i ręce mi się trzęsły, mówię zmierzę ciśnienie, a tu 122/76 puls 89 niby książkowy, a jakoś dziwnie się czuję
Aguś ja ostatnio jak mierzę ciśnienie i rano i wieczorem to mam z reguły 116/62/70 to takie średnie jest zdarza się np 130/77/90. A w przyszły czwartek to będzie 170/100Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Lunka ja miałam też słabiutkie objawy, czasem żadne, ale obie moje poprzednie ciążę też takie były. Teraz jedynie pobolewają mnie piersi, są wrażliwsze i tyle
U ciebie na pewno będzie dobrze
6tc super byle do przodu
Oj Aguś współczuje bólu zęba, ja idę teraz do dentysty w czwartek zrobić ostatniego zęba mam nadzieję, że nic nowego nie doszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 09:10
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Aguś ja ostatnio jak mierzę ciśnienie i rano i wieczorem to mam z reguły 116/62/70 to takie średnie jest zdarza się np 130/77/90. A w przyszły czwartek to będzie 170/100Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Magnez obniża??? To dobrze że biorę heheheh, to może będzie lepiej na wizycie
Czemu ten czas tak wolno leci ehheheh
Zaraz przyjdzie szefowa to bedzie trzeba fason trzymać hehehe a teraz póki jej nie ma to można stronki poprzeglądać
Dzisiaj kupiłam sobie na necie rajstopy ciążowe, bo zwykłe coraz bardziej mnie kłują w brzuszek Muszę jeszcze sobie jakąś spódnice najlepiej na gumce kupić bo w niektóre już się nie mieszczę Ostanio założyłam jeansy ciążowe to mi tak mocno brzuszek było widac, że mama mówi kurde ty z Wiki takiego dużego brzuszka to nie miałaś rośnie we mnie olbrzymAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Moni do mnie wczoraj przyszły legginsy ciążowe z nexta, a dziś ma przyjść bon prix, zobaczymy jakie jakościowo, te z bon prixa niby trochę cieplejsze i sweterek.
Jednak normalne dzinsy dobre na stojąco, na siedząco nie a ciążowe za luźnemonilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
W sobotę u męża, byli koledzy..wychodząc wyglupiali się, i zgielibklycz w zamku od mojego kompletu.. Ale chcieli to ukryc i go troche wyprostowali i zostawili.. I ja wczoraj spueszylam się rano,wychodząc z synem rano włożyłam klucz i sie zlamal..nie bylo czasu na wyciąganie, wiec zamknęłam na górny zamek.
I chcialam pozniej wrócić ale sie nie dało. Zamki sprzężone.. Czekalam na ratu ek z wiertarka,bo moja wiertatka w mieszkaniu, usiadłam sobie pid drzwiami i zasnęłam;).Obudził mnie telefon;)Renia7910, monilia84, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Renia co tam u Ciebie?
Na 13 mam kolejną rozmowę o pracę, a o 15.20 wizytę u gina na drugim końcu miasta, pewnie przefrunę...
Idę do gina który prowadził moją ciążę, nie spodziewam się po nim wiele ale może dupka mi przepisze. Na 5.11,idę do super hiper profesora może stymulację jakaś zaproponuje. A tak w ogóle to nie mam nawet swojego konkretnego gina i szukam...monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:W sobotę u męża, byli koledzy..wychodząc wyglupiali się, i zgielibklycz w zamku od mojego kompletu.. Ale chcieli to ukryc i go troche wyprostowali i zostawili.. I ja wczoraj spueszylam się rano,wychodząc z synem rano włożyłam klucz i sie zlamal..nie bylo czasu na wyciąganie, wiec zamknęłam na górny zamek.
I chcialam pozniej wrócić ale sie nie dało. Zamki sprzężone.. Czekalam na ratu ek z wiertarka,bo moja wiertatka w mieszkaniu, usiadłam sobie pid drzwiami i zasnęłam;).Obudził mnie telefon;)Renia7910, lunadelrospo lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:Mam to samo. "Kasia przypomnij mi to, Kasia przypomnij mi tamto" a jak zapomnę to "czemu mi nie przypomniałas?" także niezapominajko nie jesteś sama
Renia7910, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyCo do facetów to wydaje mi się że mój bije rekordy w roztargnieniu, wiecznie czegoś szuka i nie może znaleźć, systematycznie doprowadza mnie tym do szału, tym bardziej że ja (trochę z racji swojego zawodu) pamiętam wszystko i wszystko mam pod kontrolą.
Dzisiaj test ovu pozytywny, ale tutaj zwracam uwagę że te z allegro rzeczywiście są czasami felerne, kreska testowa i ta druga wybarwiły się tak samo ale obie blade. Podejrzewam że ciążowe tak samo ruletka które się wybarwią, i tylko stres później niepotrzebny.
Szykuję się do lekarza, przejrzałam jeszcze raz nasze wyniki, kurcze J naprawdę słabe ma te wyniki spermogramu, znów ogarnęła mnie beznadzieja czy w ogóle nam się uda... Ostatnio mieliśmy ścięcie bo wkurza mnie to że każdy do mnie gada że mam iśc do lekarza itd. ale to nie ja mam problem, jakoś wszyscy pomijają J a on ma tylko 8% ruchliwych plemników, wiecznie cholera na babę wszystko zwalają. A mojego niemęża muszę pilnować nawet z braniem zwykłych witamin. Spoczął na laurach bo raz się udało więc drugi raz też się uda. Jasne, cuda raczej nie powtarzają się. Ech...monilia84 lubi tę wiadomość