Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:Nie chodzi nawet o koszty ale on zawsze takich rzeczy wymaga ode mnie na ostatnia chwile. Irytuje mnie takie podejscieFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wypada wszystko robić na własną rękę, bo nic nie przysługuje. Jestem jakaś rozbitaOlga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
kehlana_miyu wrote:Reniu, trzymam kciuki za owocne zakończenie poszukiwania pracy! W końcu musisz dostać dobrą ofertę, skoro zapraszają Cię na tyle rozmów na pewno masz pożądane kwalifikacje.
U mnie niestety właśnie zaczął się @... Więc przerwa techniczna w staraniach do wiosny
Kehlana strasznie mi przykro. Same kiepskie wiadomości dzisiaj. Wiem, ze tak ciężko, ale musisz patrzeć pozytywnie - może akurat zrobicie przerwę i wtedy pierwszy cykl i bach? Tzymam bardzo mocno kciuki za taki stan rzeczykehlana_miyu, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Dziewczyny ja mam dzisiaj jakiegoś doła. Boli mnie lekko brzuch, ciagle latam sprawdzać czy nie ma krwi. O tym, że serduszko nie bije dowiedziałam się jak byłam w 8t6d ciąży i cały czas o tym myślę. Sory, ze tak smęcę, chyba sie wyłączę na chwilę bo ie wiem jak ja przeżyje te kilka dni do wizytyWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Dzięki za wsparcie, Wiaterku! Też staram się to sobie tak tłumaczyć - że dobrze mi zrobi psychicznie, jak teraz zajmę się na parę miesięcy nową pracą, wyjdę do ludzi po paru miesiącach zwolnienia. Że zrzucę wagę przed ciążą. Dzisiaj będę pewnie jeszcze marudna, ale mam nadzieję, że od jutra będę w stanie spojrzeć bardziej optymistycznie na to wszystko.
Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnychomiczka wrote:Wypada wszystko robić na własną rękę, bo nic nie przysługuje. Jestem jakaś rozbita
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzisiaj dzień smęcenia bo tak już jest że zawsze pod górkę, ale od jutra będą same uśmiechy mam nadzieję
Wiaterku jesteśmy z Tobą, tym razem będzie dobrze zobaczysz
Ja już w poczekalni do gina. Jak udało mi się zapakować w takim miejscu to już chyba wszystko się udas1985, chomiczka, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny odebrałam wyniki morfologii. Martwię się troche.
Krwinki biale WBC - 10,6 norma 10,00
MCV-96 norma 95
MPV-8,7 norma od 9,6
ROZMAZ AUTOMATYCZNY :
NEU%-75,3 norma 70
NEU-7,97 norma 5,00
LYM%-19,4 norma od 20
EOS%-0,9 norma od 1,0
BASO-0,01 norma od 0,020
Wiecie może czy to coś poważnego ? -
Ja się nie znam. Sama miałam kilka rzeczy powyżej albo poniżej normy i lekarz powiedział, że ok, w ciąży dużo tych wartości się zmienia. Ale przeważnie nie jest to groźne. Najlpiej zapytaj lekarza, powie Ci czy jest ok, ale wg mnie nie odbiegają dużo więc chyba dobrze.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Dziewczyny ja mam dzisiaj jakiegoś doła. Boli mnie lekko brzuch, ciagle latam sprawdzać czy nie ma krwi. O tym, że serduszko nie bije dowiedziałam się jak byłam w 8t6d ciąży i cały czas o tym myślę. Sory, ze tak smęcę, chyba sie wyłączę na chwilę bo ie wiem jak ja przeżyje te kilka dni do wizyty
Wiadomo, ze przeżywasz.Ale chyba lepiej,jeśli bedziesz pisać nam nawet sto razy dziennie to samo,niz jak bedziesz stresiwac męża, ktory mniwj to rozumie,albo sama w sobie to dusić!Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Lunka od razu mi lepiej. Wiem ze nie nakopiesz bo ciężarnej nie wolno bic nie chce Wam smecic. Chyba każda będzie to przeżywać na swój sposób.
Mąż mi pozwolił zamówić pizze. Jeszcze nie zjadłam a już mam wyrzuty sumieniaRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualnyW mojej opinii też nie wygląda to źle ale wiadomo my nie lekarze...
Ja wróciłam właśnie od gina i - wielka niespodzianka. Myślałam że obu dzisiaj albo jutro albo wręcz za 2 dni a tutaj płyn w zatoce Douglasa i żadnego wyróżniającego się jajeczka. Wg gina ovu była w niedzielę. W sumie jak tak to spoko bo mój J dosłownie mnie zameczył na weekend, aż nie pozwalam mu do siebie podchodzić, mam przesyt do gina znów w poniedziałek, potwierdzić że ro żadna anomalia i żeby wyeliminować ryzyko późnej ovu (gdyby się okazało że jednak ovu nie było teraz) i dostanę luteinę. Czyli tak jak chciałam. Trochę się zdziwiłam tą ewentualną wcześniejszą ovu, tutaj pokłon w stronę cierpliwych które mierzą tempke
Nie wiem czemu ale jakoś mi to optymizmu dodalo...
Mam natchnienie na placek po węgiersku na kolację, a niech się J cieszy, w końcu napracował się chłopak w niedzielęWiaterek, Agnieszka0812, s1985, chomiczka, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Jak dzisiaj dzień smecęnia to dorzucam swoje 3 grosze... Mój chłop ma obturacyjne bezdechy w stopniu ciężkim, musi co noc spać w masce ułatwiającej oddychanie... Maska 2,5 tysiąca przy jego stopniu 2 tys zwraca nfz... Nie jestem pewna czy prawidłowo diagnozę wpisalamFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Widzisz Renia, ja w tym zaciążonym cyklu ovu miałam 13dc a wcześniej koło 18-19
Wiaterku wiem co przezywasz Przytulam bardzo mocno! Pamiętaj, że Twój synek odczuwa Twoje emocje! BuziakiWiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAguś przykro mi słyszałam o tej dolegliwości, najważniejsze to kontrolować. No maska tania nie jest, dobrze że nfz zwróci siano ale pewnie sobie na to troszkę poczekacie Dla mnie chyba jednak najgorszym by było przyzwyczaić się do maski, czy u męża czy u siebie.
Tak się Wam poprzyglądałam na tych fotkach że dzisiaj na przejściu dla pieszych byłam święcie przekonana że to Aga idzie! Gdyby jeszcze miała 2 chłopaków przy sobie to zaczęłabym trąbić Ale szła z wózkiem, ślicznie wyglądałaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajważniejsza informacja jaką uzyskałam dzisiaj - zażywanie metforminy (Glucophage) przerywa się z początkiem ciąży i nie jest prawdą to co powiedział mi ten walnięty gin. Aby potwierdzić bądź wykluczyć problemy z poziomem cukru mam zrobić badanie hemoglobiny A1c, to wskaże poziom glukozy we krwi z ostatnich 120 dni. I okaże się czy rzeczywiście tą metforminę mam brać. Czemu nikt nie zaproponował mi tego badania wcześniej ???
-
lunadelrospo wrote:Kehlana,aż nie wierzę w to co czytam..
Kiedy masz zacząć nową pracę?
Wiesz,ze ja tez miałam zacząć nową i wiedziałam ze nie zdaże, a tu ctkl mi się przyspieszył i się udało..
Luna, niestety, ten cykl był moją ostatnią szansą przed zmianą pracy. Mam zacząć w pierwszej połowie listopada, test w kolejnym cyklu musiałabym robić już w nowej pracy. Będę niestety musiała odczekać kilka miesięcy zanim realistycznie mogę się znowu starać
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015