Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysia tak odnośnie tego ze ciąża młodsza. Jakbyś miała owu w 14 dniu to możesz tak liczyć, ale jak miałaś później, a miałas to zawsze będzie te kilka dni młodsze niż wynika z miesiączki. Ja nawet nie liczyłam od OM bo prawie tydzień byłoby młodsze. Mogę nadrabia i jest tylko 2 dni różnicy między Om a usg, ale lepiej brać to usg
Serduszko bardzo wcześnie zabiło i to jest ważne bo dzidzia silnaRenia7910, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Sysia tak odnośnie tego ze ciąża młodsza. Jakbyś miała owu w 14 dniu to możesz tak liczyć, ale jak miałaś później, a miałas to zawsze będzie te kilka dni młodsze niż wynika z miesiączki. Ja nawet nie liczyłam od OM bo prawie tydzień byłoby młodsze. Mogę nadrabia i jest tylko 2 dni różnicy między Om a usg, ale lepiej brać to usg
Serduszko bardzo wcześnie zabiło i to jest ważne bo dzidzia silna2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:No przecież musi być większe, bo nim się odżywia zanim wytworzy się pępowina2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:ja golę się jak juz zarost jest dłuższy i mniejsze podraznienia i uzywam jednej firmy golarek od paru lat ;]
Też tak robię, ale ostatnio zauważyłam taka zależność u siebie. Dwa dni po goleniu jest ok a trzeciego dnia wyskakuje masa krostek czerwonych. A już najgorzej jak musze się ogarnąć kilka dni przed @ (tak jak np. szłam do giną na cytologie) i później musze chodzić w podpasce. No koszmar... dlatego właśnie pytam, bo jakoś wcześniej aż takiego problemu z tym nie miałam...Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Jakieś zapalenie mieszków włosowych masz. U mnie zwykle w okolicach intymnych takie coś się robi, ale szybko znika. Trzeba by nad jakąś depilacja pomyśleć ale to pewnie już po porodzieWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
No i udzieliło mi się..
Czytalam tak sobie dzisiaj forum i myslalam ,czemu ja się nie boję skoro czuję się zwyczajnie,normalnie,dlaczego nie rzygam jak kot,czemu cokolwiek mnie nie rusza..
Az doszlam do momentu w którym uznalam,że pewnie ciąża się nie rozwija i stąd to wszystko.
Powirdzialam to swojemu mężowi.
A on postał pare sekund i spokojnym glosem mnie zjebał(sorry,moja elokwencja innego odpowiednika nie znajduje)..zjebal mnie takim obojętnym głosem..no bo ty za wcześnie te testy robisz,normalne kobiety tak nje robią, dowiadują się jak już coś się dzieje,a ty chodzisz do tych lekarzy i rozculasz sie nad sobą.
Pomijając kwestię merytoryczną i fakt że mu się zdrowo fakty porąbaly,bo ogarnian od 6.30do 23 sprawy kazdego dnia,trrnuje,nosze worki z gipsem i w niczym się nie oszczedzam..
To się zastanowilam,po cholerę ja mu to tak wcześnie powiedziałam..wiedziałam, że to nie jest dobry pomysł..
On po prostu pewne rzeczy rozumie inaczej.
-
Stópka wrote:Też tak robię, ale ostatnio zauważyłam taka zależność u siebie. Dwa dni po goleniu jest ok a trzeciego dnia wyskakuje masa krostek czerwonych. A już najgorzej jak musze się ogarnąć kilka dni przed @ (tak jak np. szłam do giną na cytologie) i później musze chodzić w podpasce. No koszmar... dlatego właśnie pytam, bo jakoś wcześniej aż takiego problemu z tym nie miałam...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Lunka ja też zjevke dostałam ze za wcześnie test zrobiłam, i w ogóle ciągle mi mówi, że mam się nie zadreczac. Ale wiem ze mnie wspiera i bez niego już dawno bym zwariowała. Lunka jak ja dziś wyszłam z gabinetu to myslalam, że on mi na zawał padnie tak się bał. Także nie żaluj ze mu powiedziałas. On na pewno się przejmuje tylko stara się być twardy i twoi nie pokazywać.
Renia7910 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:No i udzieliło mi się..
Czytalam tak sobie dzisiaj forum i myslalam ,czemu ja się nie boję skoro czuję się zwyczajnie,normalnie,dlaczego nie rzygam jak kot,czemu cokolwiek mnie nie rusza..
Az doszlam do momentu w którym uznalam,że pewnie ciąża się nie rozwija i stąd to wszystko.
Powirdzialam to swojemu mężowi.
A on postał pare sekund i spokojnym glosem mnie zjebał(sorry,moja elokwencja innego odpowiednika nie znajduje)..zjebal mnie takim obojętnym głosem..no bo ty za wcześnie te testy robisz,normalne kobiety tak nje robią, dowiadują się jak już coś się dzieje,a ty chodzisz do tych lekarzy i rozculasz sie nad sobą.
Pomijając kwestię merytoryczną i fakt że mu się zdrowo fakty porąbaly,bo ogarnian od 6.30do 23 sprawy kazdego dnia,trrnuje,nosze worki z gipsem i w niczym się nie oszczedzam..
To się zastanowilam,po cholerę ja mu to tak wcześnie powiedziałam..wiedziałam, że to nie jest dobry pomysł..
On po prostu pewne rzeczy rozumie inaczej.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Wiecie co jest najgorsze?
W poprzedniej ciąży, Ktora stracilam przestal mnie vrzuch bolec jak sie rozwijala..a bol wrocil po stracie..
Dzis zaczal mnie bolec..i przed chwilą bolal tak ze wylam z bolu i nie mogłam dojsc do lazienki2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunka pewnie więzadła Cię ciągną, bo jest gwałtowny wzrost macicy!Jeżeli coś Cię niepokoi to jedź dzisiaj do lekarza! A co do chłopa, oni też się martwią, tylko ich sposób okazania czasem odbiega od naszych wyobrażeń, niestety... Ale za to możesz zarzucić focha ciążowego
Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Wiecie co jest najgorsze?
W poprzedniej ciąży, Ktora stracilam przestal mnie vrzuch bolec jak sie rozwijala..a bol wrocil po stracie..
Dzis zaczal mnie bolec..i przed chwilą bolal tak ze wylam z bolu i nie mogłam dojsc do lazienki
Kochana każda ciąża jest inna. Idź do lekarza, najlepiej Ci powie co masz zrobić, ale na pewno wszystko jest dobrze.Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
4 Aniołki