Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:moja dzidzia ma 0,23 cm a pecherzyk ciazowy 1,08 cm serduszko bije, ale nie mógł dzidzi znalesc a jak znalazł bo sie ukryła za ciałkiem zołtym to ciezko bylo mu zmierzyc, mam nadzieje ze ten mały jej wymiar to od tego ze ciezko było mu zmierzyc, bo inaczej ciaza młodsza o 5 dni
Sysiu super wiadomości Błędy pomiarowe na tym etapie się zdarzają, także na pewno będzie gitAgnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Wiaterek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd6528f3035a.jpg
Bubus ma prawie 2 cm, serduszko bije 168 razy/min ale doktor powiedział, że pewnie odrobinę wolniej tylko Mama się denerwuje. Ogólnie mam super lekarza,nie uznał mnie za panikare, a powiem Wam więcej, pytał w którym dokładnie dniu było poronienie i mówił żebym w niedziele przyszła do szpitala gdzie pracuje, ma dyżur i sprawdzi mi tętno dziecka żebym się nie denerwowała w tym dniu. Dostałam L4, mam.zwiększyć dawkę dupka do 3 tabletek.
Wiaterek śliczności te twoje maleństwo, świetnie że wszystko jest ok, 168 uderzeń to nie dużo na ten wiek ciąży, bo zaraz pewnie zacznie spadać
Super lekarza trafiłaś, takiego z powołaniem, także teraz już będzie wszystko dobrzeWiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
kehlana_miyu wrote:Wiaterku, Sysiu, gratuluję udanych wizyt!!!
Dziewczynki, ja doszłam do wniosku, że muszę troszeczkę dać sobie urlopu od forum. Będę się dalej okazjonalnie pojawiać i sprawdzać, co u Was słychać, ale próbuję ustabilizować trochę moją psychikę i wrócić niedługo do starań na spokojnie (przynajmniej na tyle na ile to możliwe). Mam wrażenie, że teraz nam się nie udało, bo za bardzo się tym wszystkim stresowałam i nakręcałam, więc próbuję zrobić sobie kilkutygodniowy odwyk od tematów staraniowo-ciążowych. Zobaczymy, jak mi to wyjdzie, bo przez te miesiące pobytu tutaj uzależniłam się od forum i Waszego towarzystwa
Kehlana życzę Ci wszystkiego Najlepszego kochana, rzeczywiście taki urlop i "odpuszczenie" sobie wszystkiego związanego z ciąża pomaga i wielu przypadkach kończy się szczęśliwie i tego Tobie z całego serduszka życzę. Pamiętaj gdybyś miała jakieś problemy, dylematy to zawsze na Nas możesz liczyć, buziaczkiWiaterek, Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Stópka wrote:A propo kosiarek
Jakie macie sposoby na podrażnioną skórę?
Ja dziewczyny używam od dłuższego czasu do golenia takiej golarki:
i powiem Wam używam tej złotej końcówki bo o na jest do delikatniejszego golenia, bo nogi tym też można golić i jest super, nie zamieniłabym jej na żadną inną. Nie wiem czy taka jest jeszcze w sprzedaży, ale jakby ktoś szukał super środka na golenie miejsc intymnych to polecam, nigdy nie miałam żadnych podraźnieńAgnieszka0812, Wiaterek, Stópka, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Wiaterek śliczności te twoje maleństwo, świetnie że wszystko jest ok, 168 uderzeń to nie dużo na ten wiek ciąży, bo zaraz pewnie zacznie spadać
Super lekarza trafiłaś, takiego z powołaniem, także teraz już będzie wszystko dobrzeWiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Ja dziewczyny używam od dłuższego czasu do golenia takiej golarki:
i powiem Wam używam tej złotej końcówki bo o na jest do delikatniejszego golenia, bo nogi tym też można golić i jest super, nie zamieniłabym jej na żadną inną. Nie wiem czy taka jest jeszcze w sprzedaży, ale jakby ktoś szukał super środka na golenie miejsc intymnych to polecam, nigdy nie miałam żadnych podraźnieńFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
A ja oczywiście pierwszy dzień na zwolnieniu. Mogłabym spać, a obudziłam się i już nie mogę przynajmniej męża do pracy wyprawie
monilia84, Agnieszka0812, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Trymer też tam jest ale można golić się normalnie tą powierzchnią a np do przycinania jest ta różowa nakładka z ząbkami, super sprawa
Aguś mówisz że wysokie kobietki czyli u mnie się narazie potwierdza ehhehe chociaż maleństwo miało tętno 170 a mamusia ciśnienie 150/92 ehehhe czyli ono odczuwało mój stres. Tym razem pójdę dumna ehehe i bez stresu Jasne tak sobie powtarzaj. Teraz mam na 15:00 czyli praktycznie prosto po pracy pojadę, wejdę do domu tylko się przygotuje i spadam. To są najważniejsze badania i widzę żę mój R jakoś specjalnie nie pała ochotą jechania ze mną. Tzn na pewno będzie o tej godzinie w pracy, jakby pracował na miejscu to jeszcze ale na budowie nie ma szans zjechania tak szybko, albo urlopik by sobie wziął. Powiem Wam że ja czuje że on kocha bardzo to maleństwo, mimo że nie pokazuje mi tego, czasami, ale bardzo się boi tak samo jak ja. Mam nadzieję, że tym razem USG i PAPPA potwierdzą że maleństwo jest zdrowe i będę mogła cieszyć się razem z nim nowym życiem pod moim serduszkiem.
Swoją drogę troszkę trwało zanim Was nadrobiłam.
Super wiadomości z wizyt extra
Ilonka co do zmęczenia to powiem Ci że ja też tak mam. Wieczorami to o 19 często mówie do Klaudii idź kochanie już spac bo ja jestem zmęczona. Jak w domu jestem to jestem zmęczona, ale jak wyjdę na spacer, zakupy, do znajomych to mogę dłużej siedzieć. W domu poprostu brakuje mi tego swobodnego leżenia.
Agus gratuluje 12tc
Nie pokazywałam Wam jeszcze mojego bębenka ehheh wyglądam jak w 6 miesiącu ciąży
To jest brzuszek z reguły który mam wieczorem z rana malutki jeszcze jest
Wiaterek, Agnieszka0812, ilonia1984, Stópka, Renia7910, chomiczka, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Monis śliczny brzusio! Co do badań genetycznych to na pewno wyjdzie wszystko dobrze.
Aga faktycznie Ty masz już 12 tydzieńmonilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Dzień dobry.
Ta noc była tragiczna. A co mi się śniło, to masakra..jest beznadziejnie niewyspana..ale przynajmniej nie boli..
Wyprawie młodego do szkoły i jadę na siłownię, dziś przyjeżdża moja kuzynka w odwiedziny,wiec musze szybko zrobic trening i skonczyc porzadki w mieszkaniuAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Luncia moje sny to też była masakra dzisiaj, aż w nocy się obudziłam bo myślałam że zwariuje masakra Takie pierdoły człowiekowi się potrafią śnić że szok.
Luncia ostrożnie z tym treningiemAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Trymer też tam jest ale można golić się normalnie tą powierzchnią a np do przycinania jest ta różowa nakładka z ząbkami, super sprawa
Aguś mówisz że wysokie kobietki czyli u mnie się narazie potwierdza ehhehe chociaż maleństwo miało tętno 170 a mamusia ciśnienie 150/92 ehehhe czyli ono odczuwało mój stres. Tym razem pójdę dumna ehehe i bez stresu Jasne tak sobie powtarzaj. Teraz mam na 15:00 czyli praktycznie prosto po pracy pojadę, wejdę do domu tylko się przygotuje i spadam. To są najważniejsze badania i widzę żę mój R jakoś specjalnie nie pała ochotą jechania ze mną. Tzn na pewno będzie o tej godzinie w pracy, jakby pracował na miejscu to jeszcze ale na budowie nie ma szans zjechania tak szybko, albo urlopik by sobie wziął. Powiem Wam że ja czuje że on kocha bardzo to maleństwo, mimo że nie pokazuje mi tego, czasami, ale bardzo się boi tak samo jak ja. Mam nadzieję, że tym razem USG i PAPPA potwierdzą że maleństwo jest zdrowe i będę mogła cieszyć się razem z nim nowym życiem pod moim serduszkiem.
Swoją drogę troszkę trwało zanim Was nadrobiłam.
Super wiadomości z wizyt extra
Ilonka co do zmęczenia to powiem Ci że ja też tak mam. Wieczorami to o 19 często mówie do Klaudii idź kochanie już spac bo ja jestem zmęczona. Jak w domu jestem to jestem zmęczona, ale jak wyjdę na spacer, zakupy, do znajomych to mogę dłużej siedzieć. W domu poprostu brakuje mi tego swobodnego leżenia.
Agus gratuluje 12tc
Nie pokazywałam Wam jeszcze mojego bębenka ehheh wyglądam jak w 6 miesiącu ciąży
To jest brzuszek z reguły który mam wieczorem z rana malutki jeszcze jest2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
W pracy jeszcze nie widzą ehehehhe, na razie się wstrzymuje do prenatalnego a L4 wezmę w przyszlym miesiącu chyba, dzisiaj jestem ubrana w spódnicę i lekką luźną bluzkę ale powiem Wam że tak mi ten bębenek widać że szok
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Monilia piękny brzuszek
Po 11 tyg za usg już płacę 200 zł z wizytą, a do tej pory 100 zł, nie wiem czy już dzisiaj zrobi mi to usg genetyczne, może za 2 tyg, może być już późno za dwa tygodnie, więc może faktycznie dzisiaj jużmonilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Monilia piękny brzuszek
Po 11 tyg za usg już płacę 200 zł z wizytą, a do tej pory 100 zł, nie wiem czy już dzisiaj zrobi mi to usg genetyczne, może za 2 tyg, może być już późno za dwa tygodnie, więc może faktycznie dzisiaj już
Ja u swojego lekarza płacę 80zl..
A u lekarza ktory ma najlepszy sprzęt i nowoczesną klinikę, kiedys do niego chodzilam 100zł..
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość