Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z całą sympatią dla tej szefowej,jak można kogoś tak straszyc czymś, nie majac pewnościRenia7910 wrote:Aga jej się pomyliło świadczenie chorobowe z ZUS z zasiłkiem macierzyńskim. Niech wystąpi z ZUS-u o interpretację i nie stresuje cię swoją niewiedzą.
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Już wiem, zadzwoniłam na infolinięRenia7910 wrote:Aga jej się pomyliło świadczenie chorobowe z ZUS z zasiłkiem macierzyńskim. Niech wystąpi z ZUS-u o interpretację i nie stresuje cię swoją niewiedzą.
Muszę pobrać druki ZUSowskie NP7, N9 i N10 i złożyć podanie o świadczenie rehabilitacyjne, więc miała rację, zwolnienie liczone od 10 kwietnia. Muszę złożyć to przed upływem tych 280dni. W większości przypadków przyznawane zaoczne do roku czasu, więc myślę, że mi te 4-5 mce może mi przyznają. Zostanę poinformowana listownieFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Nie, nie straszyła tylko powiedziała żebym się dowiedziała, bo dni płyną, a ona po 15 jedzie do senatoriumlunadelrospo wrote:Z całą sympatią dla tej szefowej,jak można kogoś tak straszyc czymś, nie majac pewnościFranio 2008

Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa pewno przyznają, ciężarne są pd ochroną. Mogą ci tylko kazać donosić papierki od lekarza.Agnieszka0812 wrote:Już wiem, zadzwoniłam na infolinię
Muszę pobrać druki ZUSowskie NP7, N9 i N10 i złożyć podanie o świadczenie rehabilitacyjne, więc miała rację, zwolnienie liczone od 10 kwietnia. Muszę złożyć to przed upływem tych 280dni. W większości przypadków przyznawane zaoczne do roku czasu, więc myślę, że mi te 4-5 mce może mi przyznają. Zostanę poinformowana listownie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
od rana boli mnie brzuch, pachwiny i ciagnie w strone dołu nóg i boli krzyż, jak to dzidzia to super sie ciesze bo jeszcze 4 godziny do wizyty sprawdzającej
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja Ci zazdroszcze tych wizyt tak często.. Ja mam jutro a później dopiero 24.11 i jak ja wytrzymam?s1985 wrote:od rana boli mnie brzuch, pachwiny i ciagnie w strone dołu nóg i boli krzyż, jak to dzidzia to super sie ciesze bo jeszcze 4 godziny do wizyty sprawdzającej
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
A Ty nie jutro miałaś iść?s1985 wrote:od rana boli mnie brzuch, pachwiny i ciagnie w strone dołu nóg i boli krzyż, jak to dzidzia to super sie ciesze bo jeszcze 4 godziny do wizyty sprawdzającejFranio 2008

Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
wolała bym miec co 4 tygodnie i nie bac sie tak i nie myslec ze mi na kazdej wizycie powie ze serce nie bije, ja bole sie na fotel klasc i tego usg i jak lekarz milczy i patrzy w ten monitor i nic nie mówi a ja zawał na tym fotelulunadelrospo wrote:Ja Ci zazdroszcze tych wizyt tak często.. Ja mam jutro a później dopiero 24.11 i jak ja wytrzymam?
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18

właśnie zauważyłam literówkę
na telefonie i na dodatek w tramwaju:)