Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:No weź nawet nie zartuj!
Najblizsze święto..
Listopad 3 listopada - Święto Myśliwych
4 listopada - Dzień Taniego Wina
5 listopada - Dzień Postaci z Bajek
9 listopada - Światowy Dzień Jakości, Światowy Dzień Gry Wstępnej
10 listopada - Dzień Młodzieży, Dzień Jeża 12 listopada - Światowy Dzień Bicia Rekordów
14 listopada - Dzień Seniora
16 listopada - Dzień Tolerancji
17 listopada - Dzień Studenta, Światowy Dzień Rzucania Palenia, Dzień bez Długów 19 listopada - Dzień Toalet
20 listopada - Dzień Uprzemysłowienia Afryki
21 listopada - Dzień Pracownika Socjalnego, Światowy Dzień Życzliwości i Pozdrowień
22 listopada - International Curly Day
23 listopada - Dzień Licealisty
24 listopada - Dzień Buraka
25 listopada - Dzień Pluszowego Misia, Dzień Bez Futra, Dzień Tramwajarza, Dzień Kolejarza
28 listopada - Dzień Pocałunku
29 listopada - Dzień Chorążego
Proszę Marzusiu,masz pełny wybor teraz;)
Oczywiście mam kilkubdwoich faworytów jak dzien tramwajarza,dzien jeża ,toalet i oczywiście najlepsze święto.. Dzien taniego wina..czyli dzis;)Agnieszka0812, s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
http://bialystok.wyborcza.pl/bialystok/1,35241,19133775,powstalo-hospicjum-perinatalne-mozesz-pomoc-w-miesiacu-dobroczynnosci.html?disableRedirects=true#BoxLokBialImg2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Hejka witamy się z rana. Ja dzisiaj leniuchuje w domu bo rodzice mieli pilny wyjazd i musiałam zostać w domu z KLaudią, ale wcale mi to nie przeszkadza
Sysiu śliczna fotka maluszka, niech rośnie zdrowiutko
Rudzik trzymam kciuki za pierwszy dzień pracy
Marzusiax śliczniutki ten wykresik życzę Ci żeby optymistycznie się zakończył
Hiacyntka mnie martwi, ciągle o niej myśle
Co do świąt to u mnie ta ciążą przebiega blisko tej z Wiki bo termin porodu różni się o ok 20 dni. Święta to była dla nas piękna chwila bo dowiedzieliśmy że z amniopunkcji że Wiki jest zdrowa, ale sielanka długo nie trwała. Myślę, że i tak ciągle będę porównywała tę ciąże do Wiki, kocham tego łobuza w moim brzuszku bardzo mocno. Kocham wszystkie moje dzieci - wierzę że w każdej minucie dnia Wiki jest ze mną i pomaga a zwłaszcza będzie przy tym maleństwie i nie pozwoli mu zrobić krzywdy.
A dla rozbawienia to pokaże Wam mój mega brzuszek hehehe a to dopiero 4 miesiąc a gdzie tu dalej
marzusiax, Agnieszka0812, Renia7910, chomiczka, Rudzik39, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyMonisia piękny brzuchol
Też myślę o Hiacyncie
Co do Wiki to zawsze będziesz o niej myśleć tak jak my wszystkie o naszych Aniołkach...
Miłego wypoczywającego dnia! Ja jadę do fryzjera grzywkę zrobić bo wygladam jak wiejska dzioucha z tymi przylizanymi włosami
monilia84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam problem. Dzwoniła do mnie szefowa, że jestem na zwolnieniu od 10 kwietnia, czyli ponad 200 dni, powiedziała, że jak minie 280 dni to będę musiała już przejść na macierzyńskie, jak to możliwe? Przecież wcześniej byłam na chorobowym normalnym po poronieniu, a ciążowe L4 mam od nie dawna. To l4 liczy mi się ciągiem od 10 kwietnia, czy jako nowe od zwolnienia ciążowego?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja już po przedginekologowych przygotowaniach Gładka od stóp po szyję, piękna i pachnąca (zawsze się tak przygotowuje do gina bo tak sobie nieraz mysle, ze oni tez musza czasami badac kobiety takie... zaniedbane i brudne - bo na pewno sie tak zdarza- to az mi przykro ;p) teraz chwila odpoczynku, troche popisze prace mgr i zasuwam do lekarza
Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Aga a może mogłabyś wrócić np. na tydzień do pracy (i wziąć w tym terminie urlop) to by Ci się liczyło od nowaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
pucek wrote:Ja już po przedginekologowych przygotowaniach Gładka od stóp po szyję, piękna i pachnąca (zawsze się tak przygotowuje do gina bo tak sobie nieraz mysle, ze oni tez musza czasami badac kobiety takie... zaniedbane i brudne - bo na pewno sie tak zdarza- to az mi przykro ;p) teraz chwila odpoczynku, troche popisze prace mgr i zasuwam do lekarza
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Tak, ale musiałabym iść do lekarza medycyny pracy, że po tylu miesiącach nagle jestem zdolna do pracy, może urlop bezpłatny, cholera wie, mama mi zapyta się kadrowej u siebie w szkole
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:A kadrowa u Ciebie w pracy nie pomoże? Z tego co pamietam Ty pracujesz akrat w jakims fajnym miejscu?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Hmm Aguś dziwne to bo przecież poprzednie L4 nie było ciążowe.
Wydaje mi się że coś jest nie tak, na pewno nie może to teraz być zasiłek macierzyński w życiu.Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812, lunadelrospo, monilia84, Renia7910, s1985, chomiczka, Wiaterek, kehlana_miyu, Rudzik39, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
O ja Cię pierdzielę! Ale laska!!!!!! Nogi rewelacja!
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15