Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzusia faktycznie ładny ten wykres. Ja zaszłam w pierwszym cyklu z Castagnusem i Tobie życzę tego samego
Agus kciuki zaciśnięte bardzo mocno :-*
Lunka tym razem będzie inaczej. Każda z nas się boi tego dnia kiedy To się stało ale sama wiesz ze nie ma innego wyjścia tylko ten strach oswoić. Ja cały czas sprawdzam czy nie mam krwi na wkładce, szukam objawów i panikuje mimo że ten dzień już przeszedł u mnie. Ale wierzę że będzie dobrze. Na poprawę humoru zawsze zakupy dobrze działaja. Ostatnio się prawie skusilam i mało co a kupiłam body dla noworodkówlunadelrospo, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Kehlana rozumiem Cię doskonale. 1 listopad jest trudny. Ja próbowałam to siebie jakoś tak tłumaczyć ze mój Aniołek jest w niebie i jest mu tam dobrze bo moja Babcia i Dziadek się nim opiekują. I jak sobie tak pomyślałam to mi się jakoś lżej zrobiło na sercu.
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyJezu tyle się napisałam i mi zniknęło!!!
Aguś będzie dobrze, trzymam mocno kciuki i myślami jestem z wami . Zawsze jest ten strach i niepewność ale większość tego typu zabiegów dotyczy zmian niezłośliwych a te są właśnie niebezpieczne. Buziaki, będzie ok
Kehlana uderzyło cię dokładnie to co mnie, myślałam że mi serce pęknie . Tutaj już nie napiszę że będzie dobrze bo nie będzie, nigdy już nie zobaczymy naszych Aniołków . Może będziemy miały szczęście być mamusiami rodzeństwa tyc maluszków, nasze myśli zajmą się kolejnym szczęściem. Może.
I znów ryczę -
lunadelrospo wrote:Marzusia!
Siedze sobie właśnie i myślę ,że listopad jest..a tu nje było zadnego zdjęcia z pazdziernikowego wesela...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Renia7910 wrote:Jezu tyle się napisałam i mi zniknęło!!!
Aguś będzie dobrze, trzymam mocno kciuki i myślami jestem z wami . Zawsze jest ten strach i niepewność ale większość tego typu zabiegów dotyczy zmian niezłośliwych a te są właśnie niebezpieczne. Buziaki, będzie ok
Kehlana uderzyło cię dokładnie to co mnie, myślałam że mi serce pęknie . Tutaj już nie napiszę że będzie dobrze bo nie będzie, nigdy już nie zobaczymy naszych Aniołków . Może będziemy miały szczęście być mamusiami rodzeństwa tyc maluszków, nasze myśli zajmą się kolejnym szczęściem. Może.
I znów ryczę
Kochana Ty wirsz ,ze ten płacz to kumulacja smutku i zalu i obaw nie tylko zwiazanych z ciąża.. Ale tez innych.Pomysl o czyms,co przed Toba,o Bożym Narodzeniu..
Do tego czasu zapomnisz juz o starej pracy,to będzie za Tobą i nowe perspektywy i kto wie jakie jeszcze cudne niespodzianki na Coebie czekają..
A czekają.. To na pewno. Zmobilizuj przyszłego męża do tych suplementów o których mówiłas,to nic że trzeba czekac na ich działanie.. Bardzo często wystarczy efekt placeboRenia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Marzusia!
Siedze sobie właśnie i myślę ,że listopad jest..a tu nje było zadnego zdjęcia z pazdziernikowego wesela...Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
s1985 wrote:niezapominajka chyba dała jedno zdjęcie jak dobrze pamietam ;]
Ale w październiku na weselu była Marzusia i o tym mówięWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 08:42
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
marzusiax wrote:A myślałam że zapomniałyście :p kopiowałam wczoraj zdjecia z weselicha do mojego montazu ale zapomnialam sobie skopiowac wszystkie fotki jak zdobede wszystkie fotki to moze wybiore jakies fajne i wkleje moze do swiat sie wyrobie
Tylko nie licz że ja zapomnęmarzusiax, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Luna ja sie boje swiat. Po co lamac sie oplatkiem i skladac sobie zyczenia jak to nic nie daje! Wszyscy mi zyczyli zeby wszystko bylo ok i co? Jak by nie bliscy mi ludzie to bym uciekla gdzies na swieta
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
lunadelrospo wrote:Do Świąt..
Tylko nie licz że ja zapomnęRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Luna ja sie boje swiat. Po co lamac sie oplatkiem i skladac sobie zyczenia jak to nic nie daje! Wszyscy mi zyczyli zeby wszystko bylo ok i co? Jak by nie bliscy mi ludzie to bym uciekla gdzies na swieta
I za każdym razem,gdy w moim życiu było tak bardzo źle,święta były ukojeniem dla skolatanych nerwów.
I wierzę bardzo mocno,że wasze Święta będą juz w powiekszonym gronie,choćby ten nowy członek rodziny,był dopiero bardzo maleńki. I Ty tez musisz w to wierzyć. Ty i Renia i Kehlana też, choć nie planujeRenia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
s1985 wrote:tylko których swiąt i w którym roku ;p
Najblizsze święto..
Listopad 3 listopada - Święto Myśliwych
4 listopada - Dzień Taniego Wina
5 listopada - Dzień Postaci z Bajek
9 listopada - Światowy Dzień Jakości, Światowy Dzień Gry Wstępnej
10 listopada - Dzień Młodzieży, Dzień Jeża 12 listopada - Światowy Dzień Bicia Rekordów
14 listopada - Dzień Seniora
16 listopada - Dzień Tolerancji
17 listopada - Dzień Studenta, Światowy Dzień Rzucania Palenia, Dzień bez Długów 19 listopada - Dzień Toalet
20 listopada - Dzień Uprzemysłowienia Afryki
21 listopada - Dzień Pracownika Socjalnego, Światowy Dzień Życzliwości i Pozdrowień
22 listopada - International Curly Day
23 listopada - Dzień Licealisty
24 listopada - Dzień Buraka
25 listopada - Dzień Pluszowego Misia, Dzień Bez Futra, Dzień Tramwajarza, Dzień Kolejarza
28 listopada - Dzień Pocałunku
29 listopada - Dzień Chorążego
Proszę Marzusiu,masz pełny wybor teraz;)
Oczywiście mam kilkubdwoich faworytów jak dzien tramwajarza,dzien jeża ,toalet i oczywiście najlepsze święto.. Dzien taniego wina..czyli dzis;)
s1985, Renia7910, Agnieszka0812, marzusiax, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki.
Agus trzymam kciuki za wyniki męża, zobaczysz to nic groźnego i będzie na pewno dobrze.
Kehlana i Marzusia ,Renia proszę was bądźcie dzielne, ja głęboko wierzę że niedługo spełnią się wasze marzenia.
Lunka a ty nie stresuj się niepotrzebnie.
Świat nie jest taki całkiem popaprany.
Jestem dziś pozytywnie nastawiona idę dziś pierwszy dzień do nowej pracy
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014 (20tc )Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 09:15
s1985, Renia7910, Agnieszka0812, marzusiax, Wiaterek, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:No weź nawet nie zartuj!
Najblizsze święto..
Listopad 3 listopada - Święto Myśliwych
4 listopada - Dzień Taniego Wina
5 listopada - Dzień Postaci z Bajek
9 listopada - Światowy Dzień Jakości, Światowy Dzień Gry Wstępnej
10 listopada - Dzień Młodzieży, Dzień Jeża 12 listopada - Światowy Dzień Bicia Rekordów
14 listopada - Dzień Seniora
16 listopada - Dzień Tolerancji
17 listopada - Dzień Studenta, Światowy Dzień Rzucania Palenia, Dzień bez Długów 19 listopada - Dzień Toalet
20 listopada - Dzień Uprzemysłowienia Afryki
21 listopada - Dzień Pracownika Socjalnego, Światowy Dzień Życzliwości i Pozdrowień
22 listopada - International Curly Day
23 listopada - Dzień Licealisty
24 listopada - Dzień Buraka
25 listopada - Dzień Pluszowego Misia, Dzień Bez Futra, Dzień Tramwajarza, Dzień Kolejarza
28 listopada - Dzień Pocałunku
29 listopada - Dzień Chorążego
Proszę Marzusiu,masz pełny wybor teraz;)
Oczywiście mam kilkubdwoich faworytów jak dzien tramwajarza,dzien jeża ,toalet i oczywiście najlepsze święto.. Dzien taniego wina..czyli dzis;)lunadelrospo, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny