Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A co wy mnie tu obgadujecie? Nie ładnie :p najwcześniej test zrobie w sobotę o ile @ nie przylezie wcześniej. Nie napalam się bo nie raz się spażyłam
Dziś miałam super szkolenie w krk. Troche mi się rozerwało. Siedzenie 7 godzin na wykladach tp już nie na mój tyłek.
Padam a jutro cały dzień prania mnie czeka. Kiedy ja się odrobię po tych kwiatach...
Podczytuje i duchem jestem z Wami
Reniu o tobie myśle najmocniej :*Agnieszka0812, Renia7910, s1985, chomiczka, kehlana_miyu, Wiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyDziękuję Marzusiu. Już pisałam wcześniej że ten cykl stracony, dokończę brać lutke i czekam na @. Mój J znów ma początki stanu zapalnego...
Na razie faszeruję go witaminkami i oczywiście furaginą. Mam zamiar kupić Salfazin, selen i wit. E, podobno to zestaw idealny dla leniwych żołnierzyków. Bardzo martwią mnie te jego stany zapalne, na szczęście już nauczył się żeby nie czekać aż rozwinie się infekcja tylko od razu mi mówi i działamy żeby było dobrze.
Anyway - czekamy na dobre wieściAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Na mnie super działa zaparzona żurawina ale jak bierze furaginę to mu wystarczy. Wiesz co jeszcze polecaja? L-karnityne poprawia ruchliwość plemniczków. Tylko szkoda że u facetów to wyniki poprawiają się dopiero po 3 miesiacach
Nie zwijam się z bólu więc chyba castangus mi pomógł na pms. Tfuu!! Tfuu!! W tamtym cyklu brałam inospe i ibuprom i nic nie pomagało. Dzięki za kciuki ale cały czas wydaje mi się że okres mi się zaczyna. Dziś leciałam do wc bo myślalam ze cos sie dzieje a mialam biale spodnie (super sposob na wwywolanie@) a tam ani sluzu ani @. Na dniach pewnie zobaczę róż i dołączę do ciebies1985 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyMarzusiu mam nadzieję że nie dołączysz, wykres jest naprawdę obiecujący.
Co do bólu to do tej pory było do wytrzymania, jednak parę dni przed wizytą u gina miałam już chwile słabości żeby sięgnąć po no właśnie nie wiem co - paracetamol, ibuprofen, pyralginę czy no-spę...
Na @ u Ciebie za wcześnie, nie stresuj się tylko zaopatrz we wkładki"na wszelki wypadek" i przy okazji kup test -
nick nieaktualny
-
Niezapominajko, gratulacje!!!!
Sysiu, gratuluję udanej wizyty Nie świruj z tym serduszkiem, przecież widziałaś, że bije ładnie Ale dobrze, że masz tą dodatkową wizytę na lepszym sprzęcie, uspokoisz się
Marzusiax, zaciskam kciuki!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ja 1 listopada odchorowałam bardziej niż się spodziewałam, więc teraz dopiero Was nadrobiłam. Uderzyło mnie, że już zawsze będę miała te dwie świeczki do zapalenia 1 listopada... I że nawet jeśli urodzę jeszcze kiedyś zdrowe dziecko, to nic mi nie zwróci mojego pierwszego maleństwa. A że jeszcze teraz ta przerwa w staraniach, to nastrój w ogóle siadł i przepłakałam pół wieczoru
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dzien dobry...Agus trzymam kciuki,znowu mam nawrot takiego zlego uczucia w srodku w nocy byl i z rana,nie wiem od czego tak jest,hormony czy co...pije meliske moze przejdzie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
witam z rana z kawusia
kehlana_miyu tulam i rozumiem
agus pewnie ze kciuki beda , i daj znac jak po zabieguAgnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ilonia1984 wrote:Dzien dobry...Agus trzymam kciuki,znowu mam nawrot takiego zlego uczucia w srodku w nocy byl i z rana,nie wiem od czego tak jest,hormony czy co...pije meliske moze przejdzieFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
mnie w nocy meczyły takie sny ze nawet mi sie nie chce pisac co tam było, a rano obudziły mnie takie mdłosci ze myslałam ze pawia puszcze ale czym, teraz głowa mnie boli ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dzien dobry kochane!
Aguś ja też będę myślami z Wami w cxasie zaabiegu.Nie martw się,mąż to przecież widzi,Twój stres..
Ja dzisiaj w nocy też się budzilam,brzuch bolal i w dodatku śniło mi się, że miałam krew na wkładce i że pakowalam się do szpitala.. Zupełnie tak jak ostatnio..
Jutro ten dzień i jutro badanie.. -
Luna, może spróbuj się umówić na następną wizytę jakoś w miarę szybko, może po prostu idź na usg pare dni po wizycie tak po prostu
Aga trzymam kciuki zacisnięteAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...