Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:Mój też lubi jak jestem wstawiona, bo wtedy ja rzucam hasło "róbta co chceta" i gość szczęśliwy i robi co chce
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Heheh,na studiach to miałam, taki przedmiot kryminologiczna problematyka przestepczosci...
I tam było o zadymach stadionowych..
Pikniki to Ci spokojni, dziadkowie,rodziny.
Ultrasi,to Ci zaangazowani..jezdza na wszystkie mecze,kibicuja najgorliwiej,mają transparenty,flagi,całą taką oprawe artystyczną.. A hoolsi,czyli hooligans..to Ci od zadym;)
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
dziewuszki zbieram się do pracy komu w drogę temu trampki nadrobię was jak dojdę do pracy ;p
Agnieszka0812, lunadelrospo lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Heheh,na studiach to miałam, taki przedmiot kryminologiczna problematyka przestepczosci...
I tam było o zadymach stadionowych..
Pikniki to Ci spokojni, dziadkowie,rodziny.
Ultrasi,to Ci zaangazowani..jezdza na wszystkie mecze,kibicuja najgorliwiej,mają transparenty,flagi,całą taką oprawe artystyczną.. A hoolsi,czyli hooligans..to Ci od zadym;)s1985, lunadelrospo lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Pończochy i pas do pończoch.. Ale była debata przy ślubie co kupić
Miałam kieckę z takim mega glebokim dekoltem stanik tylko jeden znalazlam co pasowal..a do kompletu były albo stringi,ale wtedy bez pasa,albo takie majtki z pasem..http://www.gossard.com/products/Accessories/Slips-Corselettes/Retrolution-Waist-Cincher/Blush
Jak to zobaczył tk powiedział ze mowy nie ma,jak dla babci;) ale pasa mu było szkoda;)Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Aga,trzeba w końcu uciąć temat..Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiaterek wrote:Własnie takie mi sie podoba
Moze faktycznie zaszaleję i sobie kupię coś ładnegoRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Własnie takie mi sie podoba
Moze faktycznie zaszaleję i sobie kupię coś ładnegoAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny