Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:Sylwuś a Ty robiłaś w końcu te przeciwciała?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Czesc dziewczynki,pierogi zrobione chata ogarnieta zakupy ogarniete a teraz leze i zalanczam film dobry i starczy roboty na weekend,brzuch mnie cos boli dzis,wogole cos od 2 dni wisi w powietrzu,dzis na kwietniowkach z 3 na ip wyladowaly z bolami,2 zostaly w szpitalu,moze ta pogoda tez tak dziala zle,leje i paskudnie caly dzien,wzielam nospe i czekam az minie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 15:06
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczynki ...
Na samym poczatku, Sysia tak mi przykro. Nie mialo tak byc. Zawsze jestesmy z Toba :*
wiecie tak czytalam o tych stratach i spac nie moglam. Dzis kichnelam i strasznie zabolalo mnie podbrzusze-macica wpadlam w ryk i placz ze moze cos sie malenstwu stalo... zle na mnie to wszystko dziala...
Milego dnia. -
nick nieaktualny
-
Hej
Mąż dzisiaj mial wolne to czasu na forum nie bylo.
Pierogi mniam ....
Ja wczoraj zgrzeszylam i wyladowalismy w McDonald
Teraz chwila telaksu i trzeba za sprzatanie sie wziac
Witamy sie w 15 tc ja dzisiaj od rana strasznie spia a jestem zasnelabym na stojacoRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyFajnie napisaliście ale też mi się wydaje że niektóre w ogóle nie ogarnęły o co chodzi
Dzisiaj dzień paskudny, od 12 mam światło włączone tak pochmurno i szaro. Posprzątałam, robię krokiety z pieczarkami i serem, do tego jabłecznik na jutrp. Ufff...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
No nieogary takie;)
W temacie jablecznika.Zawiozlam Młodego do babci.Jechalam jej po suszarke na pranie do biedronki i mama mówi:
-wez jeszcze jakiegos batonika dla Maćka..
Maciek spoglada na moją mamę i pełnym zdziwienia tonem mówi:
- babcia,jaki batonik,dziś jest SOBOTA!
-a wiesz co,to wez mi może cukier waniliowy bo do szarlotki nie mam..Renia7910, Agnieszka0812, monilia84, Stópka lubią tę wiadomość
-
chomiczka wrote:Przestalam bujac w oblokach, pojawilo sie plamienie...
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Solpadeina..jak nie bralas nigdy to pol tabletki..i pij duzo wody,bo masz teraz mocno zageszczona krew.
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18