Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysiu Tobie może stres schodzić i stad ten ból głowy. Na to niewiele środków pomoże. Spróbuj sobie może zrobić ciepły okład i poleżeć a może przejdzie.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Sysiu Tobie może stres schodzić i stad ten ból głowy. Na to niewiele środków pomoże. Spróbuj sobie może zrobić ciepły okład i poleżeć a może przejdzie.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Spać nie spałam bo mi się nie chce za bardzo, siedzimy z mężem film oglądamy a dzieciaki w pokoju, a psychicznie jakoś se radzę
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Dobrze ze mąż jest z Tobą. Ja gdyby nie mój R. To bym chyba zwariowała po tym wszystkim. Walnij sobie lampke wina na wieczór
Renia7910, Wiaterek, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Sysiu mam nadzieje ze mąż Cie mocno wspiera... To bardzo ważne w takich sytuacjach. Dobrze ze te dwa urwisy pewnie nie dadzą Ci czasu na rozmyslanie i jakos moze wszystko odzyska swój bieg. :*
Chomiczko mam nadzieje ze jesteś juz na IP!
Luna ja tez mam uderzenia goraca, pocę sie strasznie ostatnio... Wiec to chyba normalne
Wiaterek, Aga, Monika jak tam wasze samopoczucie?
Powiem Wam ze dobrze napisalyscie na tym beznadziejnym forum. Znieczulica ze ho ho. Jak na kwietniowkach... I jeszcze teraz ta licytacja kto wspolczul bardziej... Dziecinada. Co te baby maja w głowach to nie wiem
Renia jak Ci mija wolna sobota?
Mi na szczęście udalo się wymiksowac z jutrzejszych zajęć i siedzę juz w pociągu do domu. Na uczelni koleżanka mnie lapala za brzuch ta sie cieszyła ze juz taki duży mojemu M nic nie mówiłam ze juz wracam. Z tego co pisał juz jest pijany nie spodziewa sie ze przyjade dzisiaj wiec mam nadzieje ze nie przylapie go z jaka babas1985, Renia7910, ilonia1984, niezapominajka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Sysiu mam nadzieje ze mąż Cie mocno wspiera... To bardzo ważne w takich sytuacjach. Dobrze ze te dwa urwisy pewnie nie dadzą Ci czasu na rozmyslanie i jakos moze wszystko odzyska swój bieg. :*
Chomiczko mam nadzieje ze jesteś juz na IP!
Luna ja tez mam uderzenia goraca, pocę sie strasznie ostatnio... Wiec to chyba normalne
Wiaterek, Aga, Monika jak tam wasze samopoczucie?
Powiem Wam ze dobrze napisalyscie na tym beznadziejnym forum. Znieczulica ze ho ho. Jak na kwietniowkach... I jeszcze teraz ta licytacja kto wspolczul bardziej... Dziecinada. Co te baby maja w głowach to nie wiem
Renia jak Ci mija wolna sobota?
Mi na szczęście udalo się wymiksowac z jutrzejszych zajęć i siedzę juz w pociągu do domu. Na uczelni koleżanka mnie lapala za brzuch ta sie cieszyła ze juz taki duży mojemu M nic nie mówiłam ze juz wracam. Z tego co pisał juz jest pijany nie spodziewa sie ze przyjade dzisiaj wiec mam nadzieje ze nie przylapie go z jaka baba
Wyzsza szkola szpiegostwa i inwigilacji Macierewicza ;p
Nie no,żartuje..
To dobrze i nie dobrze,że te duszności to norma..pucek lubi tę wiadomość
-
Dusznosci nie miałam ale uderzenia gorąca czasami nie łapią.
Pucus samopoczucie ok. Strasznie jestem zdenerwowana dzisiaj.
Ależ Ty jesteś Pucek okrutny tak męża stresowacpucek lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Dusznosci nie miałam ale uderzenia gorąca czasami nie łapią.
Ależ Ty jesteś Pucek okrutny tak męża stresowac
Pucek wpada,a małż je chipsy w łóżku
Pucek wpada a małż grzebie ręką w bokserkach
Pucek wpada a małża w domu nie ma
Nie moge się skupic tak mi to tkwi w glowie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/14bc72b52c95.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 20:07
pucek, Wiaterek, Renia7910, ilonia1984, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Hahaha:D luna fakrycznie najgorsza opcja to drapanie sie po jajkach i nie daj boże jedzenie cukierków czekoladowych albowafelkow
Ale bardziej spodziewam sie:
A) Pucus wchodzi, M. kompletnie pijany spiw lozk, na sofę jego koledzy, w mieszkaniu syf i zasikana toaleta...
Pucus wchodzi, w mieszkaniu syf ale nikogo nie ma. Toaleta obsikana...
C) Pucus wchodzi a tam wielka impreza, syf na chacie. Zasikana toaleta i nie daj boże jakies dziewczyny.
Nie przezyje jak ktos obcy będzie spal w moim lozeczku...lunadelrospo, Renia7910, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wiaterek wrote:Dusznosci nie miałam ale uderzenia gorąca czasami nie łapią.
Ależ Ty jesteś Pucek okrutny tak męża stresowacRenia7910, s1985, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Hahaha:D luna fakrycznie najgorsza opcja to drapanie sie po jajkach i nie daj boże jedzenie cukierków czekoladowych albowafelkow
Ale bardziej spodziewam sie:
A) Pucus wchodzi, M. kompletnie pijany spiw lozk, na sofę jego koledzy, w mieszkaniu syf i zasikana toaleta...
Pucus wchodzi, w mieszkaniu syf ale nikogo nie ma. Toaleta obsikana...
C) Pucus wchodzi a tam wielka impreza, syf na chacie. Zasikana toaleta i nie daj boże jakies dziewczyny.
Nie przezyje jak ktos obcy będzie spal w moim lozeczku...Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość