Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia trzymam kciuki za kuzyna. Oby z tego wyszedł... Ile ma lat?
Luna dobrze zrobilas
Wiaterek ja mojemu tez ufam. Pierwszy raz go tak sprawdzam bo on zawsze imprzyje jak wyjezzam. Niech wie ze nie zna dnia ani godziny :pRenia7910, Wiaterek, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyBył w całkiem niezłym stanie, jakieś 1,5 miesiąca temu miał zabieg usunięcia ropienia hemoroidalnego czy jakoś tak się to nazywa. Wypuścili go do domu, ból nie przechodził, po tygodniu znów do szpitala, okazało się że następny ropień się zrobił. Usunęli znowu jeden ropień, w jego meijsce pojawiły się 2 następne, następna operacja - i to samo - kolejne 3 się pojawiły. 4 operacja to było usunięcie jelita grubego bo podobno choroba o podłożu genetycznym. Dzisiaj dowiedziałam się że drugie jelito (chyba cienkie ?) mu pękło, do tego nerka nie funkcjonuje, podłączono sztuczna nerkę. Ma tylko 1 nerkę Wieczorem J odebrał telefon że zdiagnozowano sepsę i nie można chłopaka ze śpiączki wybudzić. Ma być 5 operacja, usuwanie i czyszczenie czegoś. Ostatnie informacje dowiaduję sie już z 2 ręki, nie chcę żony kuzyna dręczyć telefonami po to tylko żeby usłyszeć na wlasne uszy co jest na rzeczy.
-
nick nieaktualny
-
pucek wrote:Renia trzymam kciuki za kuzyna. Oby z tego wyszedł... Ile ma lat?
Luna dobrze zrobilas
Wiaterek ja mojemu tez ufam. Pierwszy raz go tak sprawdzam bo on zawsze imprzyje jak wyjezzam. Niech wie ze nie zna dnia ani godziny :p
On jest dosc slaby w ogarnianiu urzadzen telekomunikacyjnych i social media tez..i nie wpadl na to,ze jak loguje się na telefonie na stronach google,a jego mail jest tez otwarty w domu,to mi się z automatu na wyszukiwarve wyświetla..
Kiedys tak w pracy wysylalam mu maila firmowego,a on w domu był i nagle wchodze na google chce wpisac wyszukiwany tekst,a tam show up tv się podswietla
Iw rozmowie z nim dalam do zrozumienia,ze wiem co robił, a on biedny przerażony nie wiedział skąd;)Renia7910 lubi tę wiadomość
-
Hahaha Luna PERFEKCYJNIE!! Mój niestety zbyt dobrze obcykany ale on w tej kwestiigrzeczny. Mam pewność jeszcze zanim zaczęliśmy być razem to znalazłam i niego na kompie ślady ale odkąd jestesmy razem nie dal mi nawet cienia podejrzeń
Renia7910 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Renia,niestety niedobrze to wygląda.. Jeśli już jest niewydolność narządów i martwica tkanek..pomodle się za niego,wiem,że to dla was straszne.
-
nick nieaktualnyJa nie mogę się wyzbyć nieufności po przygodach z moim byłym, kiedyś wspominałam, teraz już to nieważne. J wyjaśnił mi to w bardzo prosty sposób - nie po to 5 lat byłem sam, żeby teraz wszystko spartolić jedną głupotą. Nie po to chcę się żenić i zakładać rodzinę, żeby skakać na boki.
Dużo to dało, ale mimo wszystko stosuję zasadę ograniczpnego zaufania. Co do nowinek technicznych to niestety w pewnym momencie mu uświadomiłam że mu się tylko wydaje że jest ekspertemlunadelrospo, pucek, kehlana_miyu, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Mamy świadomość że to już jest równia pochyła. Ciągle jest jeszcze nadzieja, bo wlaśnie młody przecież jest, ja nie mogę zrozumieć co się tam stało. Widziałam się z nim pod koniec września, widać było że go boli ale w życiu nie przyszło mi do głowy że tak się to może potoczyć. Straszne to. Strasznie mi szkoda jego żony i córki. Córka da sobie radę, ma oparcie w super chłopaku. Natomiast żona... Niedawno stracila obojga rodziców, jest jedynaczką. O nią boję się najbardziej
Dziwi mnie tylko,że tak pozna reakcja i wykrycie sepsy,jesli byl pod stala kontrola lekarską.. Badania krwi juz stosunkowo dawno powinny to wykazac -
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Renia, jeszcze walczy.Sam lekarz powiedział..
Dziwi mnie tylko,że tak pozna reakcja i wykrycie sepsy,jesli byl pod stala kontrola lekarską.. Badania krwi juz stosunkowo dawno powinny to wykazac -
Renia7910 wrote:Mnie wiele rzeczy w tym całym przypadki dziwi, ale może jakaś nietutejsza jestem...
Dali jej ketonal mówiąc że nadwyreżyla...Renia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny