Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Moja ciocia dwa dni wczesniej byla na pogotowiu,mowila ze boli ją ręka na wysokości pachy,z ktorej miala wycinane wezly chłonne po raku..
Dali jej ketonal mówiąc że nadwyreżyla...
Chyba ta świadomość spowodowała, że nie poszlam ani na medycynę, ani na weterynarię, tylko zajęłam się bakteriami. -
nick nieaktualny
-
A bo Ci lekarze... Czasami lepiej nie iść albo na własną rękę jakieś badania zrobić niż się z nimi szarpać. Mojego kiedyś przez miesiąc faszerowali antybiotykami jak go żołądek bolał zamiast zrobić gastroskopie. Wyszło ze nic mu nie jest, jakaś niewielka przepuklina.dostał ziołka i przeszło.
Renia7910 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Renia mądra babka jesteś to szybko nadrobisz
Lunka to są 2 strony medalu. On jest pasjonatem tego co robi i super bo lubi swoją pracę. Ale jest przy tym baaardzo typowym programista który przychodzi po pracy do domu i siada przed komputerem. Teraz jest lepiej ale nieraz my mówiłam ze nie będę walczyć o jego uwagę z maszyna bo to uwlacza mojej godnościRenia7910 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Renia mądra babka jesteś to szybko nadrobisz
Lunka to są 2 strony medalu. On jest pasjonatem tego co robi i super bo lubi swoją pracę. Ale jest przy tym baaardzo typowym programista który przychodzi po pracy do domu i siada przed komputerem. Teraz jest lepiej ale nieraz my mówiłam ze nie będę walczyć o jego uwagę z maszyna bo to uwlacza mojej godności
Ale sama mówisz, że już jest progres -
Ufff! Przeżyłam jakoś te chrzciny u księżniczki. W kosciele stanowilam dodatkowa atrakcje wybiegajac z wrzaskiem. Mimo ze pobeczalam sobie na polu cala msze do konca kropla za kropla ocieralam lzy. Jedna tylko osoba-babcia mojego meza, ktora sama stracila dziecko miesiac po porodzie - podeszla do nas z sercem. Przywitala sie z takim cieplem w glosie ktore mi wystarczylo.
Na imprezie wypilam butelke (nie kieliszek) wina i bylo mi wszystko jedno gdzie jestem. Jeszcze bym ciachnela ze 2 kieliszki ale maz widział ze mi siada i ciagnal do domu.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Ufff! Przeżyłam jakoś te chrzciny u księżniczki. W kosciele stanowilam dodatkowa atrakcje wybiegajac z wrzaskiem. Mimo ze pobeczalam sobie na polu cala msze do konca kropla za kropla ocieralam lzy. Jedna tylko osoba-babcia mojego meza, ktora sama stracila dziecko miesiac po porodzie - podeszla do nas z sercem. Przywitala sie z takim cieplem w glosie ktore mi wystarczylo.
Na imprezie wypilam butelke (nie kieliszek) wina i bylo mi wszystko jedno gdzie jestem. Jeszcze bym ciachnela ze 2 kieliszki ale maz widział ze mi siada i ciagnal do domu.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:Jutro to będzie czerwień ale w majtkach. Juz plamie. Jutro ide na 18tke wiec sobie dobije :p
marzusiax lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Marzusia dobrze ze już po :* u mnie dalej tak samo, zobaczymy co bedzie jutro i w pozniej. We wtorek mam lekarza to moze wszystko bedzie dobrze do tego czasuOlga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015