Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzusiax, przytulam mocno. I tak jesteś strasznie dzielna, że poszłaś do kościoła i wysiedziałaś na imprezie, nie wiem, czy sama bym dała radę na Twoim miejscu, na szczęście mój bratanek był chrzczony jak jeszcze byłam w ciąży, a młodszych dzieci w rodzinie na razie brak. Trzymam gorąco kciuki, żebyś nie musiała za długo czekać na rodzeństwo dla Krzysia.
pucek, Renia7910, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Chomiczka,dalej plamienia?
Blagam Cię nie zastanawiaj się i pakuj do szpitala!
Marzusiu, ja Ci się wcale nie dziwie,że musialaś odreagować..dobrze też, że mąż trzymał rękę na pulsie. Najwazniejsze,że nasz to już za sobą!
Co do starań, widziałam jak zaznaczalas na wykresie,co mogę Ci powiedzieć, tylko życzyć cierpliwości..
Pucek, jak się udała niespodzianka, opowiadaj,bo wczoraj zasnelam ale ciekawośc mnie zżera!
-
Melduje sie z wyra...maz dzis zrobil sniadanko do wyrka,jakis mily od wczoraj lata,wkoncu dobrze go bzyklam haha tak jak powinno byc,bo ostatnio on za delikatny sie zrobil,bo o Zosie sie podswiadomie bal,a chyba to nie dla nas po bozemu ja tez zadowolona,wiec mila niedziela sie zapowiada...lunka brzuch przestal bolec? Mnie puscilo narazie,chomiczko a moze jutro do tego lekarza idz a nie we wtorek,zobacz pucus plamils zatrxymali ja w szpitalu,podleczyli i plamienie ustslo,moze warto...ja to bym odrazu leciala...jak poparzona,od tego sa tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 08:47
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Witam
Lunka co z tym brzuchem?
Chomiczko nie zwlekaj proszę z ta wizyta. Martwię się o Ciebie
Marzusia ściskam
Ilonka 19 tydzień mi się tak chce seksu ze postanowiłam zapytać lekarza we wtorek czy możemy. Mój też już chodzi jak strutyilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
No wlasnie mi tez sie chce,dawno sie tak nie wybzykalaam jak wczoraj tez sie wlasnie o ta pipke chomiczke martwie i wolala bym,zeby pojechala na ip...ooo pucus,az sie boje co ten maz odjebal...i wez tu chlopa zostaw samego bez opieki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 09:00
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Marzusiax dobrze ze masz to juz za soba wierze ze bylo to koszmarne przezycie
Lunka jak tam brzuszek boli ??
Reniu batdzo mi przykro z powodu kuzyna oby wszystko wrocilo do normy musi sie udac.
Ja dzisiaj od rana niewyspana oczywiscie bo moja Klaudia musi wstac o 6:30.
Babeczka do kawki kupiona muffinki z Dusia upieczone takze szalenstwo kaloryczne bedzie po kosciele musze korzystac bo za 2 tyg krzywa cukrowa musze zrobic wiec bedzie dietka do porodu
Iloncia to super że mężus taki dobry to przeciwienstwo mojego, moj codziennie to mnie wkur.. za wszystko, czasem to mam go tak dosc ze szok.
Powoli zbieram sie do kosciola bo dzis Klaudia ma swiecenie medalika takze trzeba przygotowac wszystko
Udanego dzionka zyczeilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
19 tydzien sama w to nie wierze,czas leci jak szalony,chodz teraz jakos zwolnilo i wydaje mi sie
Ze do kwietnia jeszcze wiecznosc a coraz ciezej mi sie robi i zaczyma czuc sie jsk wielkoludek :)powinnysmy chodzic w ciazy 6 miesiecy,bysmy tyle nie utylyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 09:59
s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Ból przeszedl,teraz wracam z kościoła.. Tylko takie klucia mnie przechodzą juz od nocy jakby taki prąd co jakis czas..
Ale moze to pp prostu macica rośnie..
Ostatnio w ogole okazało się, że mój mięśniak najwiekszy urósł o 1cm w niecaly miesiąc..: (
Czekam na wiesci od Chomiczki..i martwie się.
Renia spokojnie w podróży, udawaj ze zasypiasz,przestanie gadac;)
I Wierze w pozytywne wiesci o kuzynie!
Pucek,nie no opowiadaj!
To Ci troszkę ulzy..i może spijrzysz z innej perspektywy..
Mój mąż zawsze jak w Krakowie coś narozrabial,a umawialismy sie że będzie inaczej,bo też nie bronię mu bez powodu, to nastepnego dnia,ja wstawalam sobie wypoczeta rano, zero nerwów otwieralam okna w mieszkaniu, żeby przewietrzyc,robilam sobie trening, przy ulubionej muzyce..głośnej muzyce
Dużo wody pilam tak ze niestety dla niego nic do picia nie zostawało..
A jak wstawał to sam juz był tak przerażony co to będzie, że szybko sprzątał,szedl na rynwczek po zakupy,świeże owoce i warzywa i zioła ulhbione dla nas i dla królika i zaczynał porządki od sprzatania w klatce krolikowi,czego on wprost nienawidzi;)
I męczył się tak jełop cały dzień,aż dochodził do wniosków, że alkohol to złoo;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 10:45
Wiaterek, Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Na razie jest spokojnie, czuje sie mało ciążowo ale wole nie nabierac sobie do glowy. Mam nadzieje ze to plamiemie to wina terminu @ albo clexaneOlga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015