Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj ja to sie nudzę dziś, mąż w pracy od 2 bedzie dopiero o 10Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Nie martw sie u mnie tez tak jest, mąż specjalnie robi mi na przekór. Ale myślę, musisz poswiecic tylko trochę wiecej czasu i go przeciagniesz na swoje Dlugo jestescie już małżeństwem?Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Faceci są dziwni, on nawet sobie nie wyobraża jak to jest byc w ciąży ale przeciez i tak wiedza lepiej. Moj mi powtarza ciagle ze wymyslam jak tylko mowie ze mi niedobrze i jak to wytrzymac co oni mogą wiedzieć
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Lunka Ty się na mnie nie obraz, ale czasami mam wrażenie, że Twój mąż jest niedojrzały emocjonalnie. Rozumiem, że dużo pracy, remonty i tak dalej, ale ja bym wszystkiego nie tłumaczyła przepracowaniemFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja się zgadzam z przedmowczynia. Mam taki pomysł tylko nie wiem czy u Ciebie to tak działa. Jakby mój R. Mi takie odstawial to bym się pozalila teściowej. Tylko nie wiem jakie Ty masz ze swoją relacje, no i czy ona go broni zawsze. Moja w większości spraw stanie po mojej stronie. A matka najlepiej skarci dziecko. Jak dzis pamiętam jak moja Babcia Tacie nagadala. Aż było widać Jaki się mały przy niej robi
Dobra dziewuszki ja lecę do KościołaAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyWrrr tyle sie napisałam i co? I znikło
Cały dzień z teściową to jakieś tortury. Wszystkowiedząca, nie dopuszcza do słowa, traktuje cię z góry jak gówniarza, szczyci się tym że jest chodzącą księgą przysłów. WoW! Really? Pffff...
Coś się Pucusia wkurzyła nieźle skoro nic nie pisze. Luna Ty też kochana nie denerwuj się ! Coś mi się wydaje że miałabym problem aby znaleźć wspólny język z Twoim mężem. Dla mnie jesteś chodzącym Aniołem że to wszystko znosisz. Ale właśnie dlatego on jest TWOIM mężem i sama pewnie wiesz najlepiej jak utrzeć mu uszu. Bo jego irytuje że Ty ciążę źle znosisz. Oj, jak mi strasznie wszystko jedno...
Jutro do pracy wiec nie ma że boli, trzeba wyprasować bluzkę. Zapakuję też książkę to może czas mi szybciej minie.
Monia, Stópka, Niezapominajka - jak Wam minął weekend? Agnieszka miała wyżerkę u Mamusi A Wiaterek? Piszcie coś, koniec weekendu !
Sysias1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Ja teraz leze i piwo bezalkoholowe pije weekend super, byliśmy na spacerze, wreszcie przewialo cały ten smog i bardzo fajnie się dziś spacerowalo Ogólnie coraz bliżej wizyta i zaczynam się stresowac. Ale staram się sobie tłumaczyć ze zobaczę swojego maluszka, może mi rączka pomacha
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Reniu moj weekend nad ksiazkami moja -edukacja wczesnoszkolna i jezyk angielki he he. Klaudia jutro ma test z polaka a we wtorek z anglika takze caly weekend nam zszedl na nauce, ale wiecie jakie jaja po nauczycielka podala nam na zebraniu przykladowe pytania i oczywiscie Monika neta przegrzebala i znalazlam caly test he he ale 100% pewnosci nie mam ale pytania sie wszystkie co podala zgadzaja. Takze nauczyla sie tego testu i mysle ze jakos jej pojdzie. Gorzej anglik bo slowka jej nie wchodza a ja staram sie kombinowac jak tu ja nauczyc
Dzisiaj juz jej odpuszczam jutro po pracy jeszcze pocwiczymy
Z mężulem ciche dni, wkur.. mnie wfzoraj ale tak mocno ze nie spalam z nim tylko na sofie spalam i dzis nie planuje wrocic do sypialni. Mam swój honor przeprosi to wróce. Doa niego ciaza to jak normalny stan, wszystko mozna robic az pot po dupie leci, pomocy przeciez nie potrzebuje bo po co. Przy Klaudii np przy nauce nic nie pomaga ale jak nie trzeba to swoje trzy grosze wpierd... a gówno robi. Szkoda gadać. O ciazy juz nie wspomne i mnie i malenstwo w dupie ma, ale ja mu jeszcze przy jego mamusi dogadam zobaczy, nie bedzie udawal jaki on jest cudowny ojciec i mąż jak wszystkich w dupie ma. Ale sie rozpisalam he heRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Agnieszka0812 wrote:A mnie tak kulosy swedza, że chyba zadrape się na śmierć a skóra sucha, że wióry lecą
Agus mam to samo, ja juz tak podrapalam w niektorych miejscach ze krew mam. Kupilam balsam z Ziaja kozie mleko he he sprawdze jakie ma dzialanie ale idzie dostac nerwicy z tymi swedzeniamiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny