Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę dziewuszki, ze u Was wesoło aż iskty lecą. Nie jjestem Was chyba w stanie nadrobić.
Sysiu, mam nadzieję, ze u Ciebie przynajmniej fizycznie lepiej ...
Pucuś, Monia i Lunka, widziałam, ze ciche chwile u Was... Cóż poradzić, ja zawsze powtarzam, ze faceci to inny gatunek. Oni niektóych spraw, nawet gdyby na uszach stanęli nie są w stanie zrozumieć.
Reniu, co to za praca, w któej mozna poczytać? Wiem, ze już stamtad wyfruwasz, ale aż takie luzy?
Wiaterku, trzymam kciuki za wizytę. Na pewno będzie dobrze. Oby dzidziol ustwaił się dobrym profilem
Ilonia, a co u Ciebie?
Chomiczku, plamienia ustały?
A u nas...
Mojego męża jakby kto wyprostował po slubie Nie dość, ze skakał koło mnie jak byłam chora, bez mrugnięcia okiem lata z Młodym na zajecia popołudniowe, to jeszcze po wczorajszym babskim spotkaniu posprzątał.Pewnie chce pozostawić dobre wrażenie, we wtorek już wyjeżdża
Przeraziła go tylko perspektywa ciąży bliźniaczej
Renia7910, Agnieszka0812, s1985, ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajko zostałam odsunięta od pełnienia swoich obowiązków, posadzili mnie w dziale administracji bez dostępu do komputera, żebym tylko przesiedziała ten okres wypowiedzenia. Więc siedzę i się nudzę
Wiaterek, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Niezapominajko zostałam odsunięta od pełnienia swoich obowiązków, posadzili mnie w dziale administracji bez dostępu do komputera, żebym tylko przesiedziała ten okres wypowiedzenia. Więc siedzę i się nudzę
s1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:No jasne dlatego przeżyłam piąteczek bez większego uszczerbku. Na jutro i na kolejne dni biorę książki śmieszne jest to że niektórzy w pracy mi współczują. Yyyyy, ale czego ?
Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niezapominajka wrote:Widzę dziewuszki, ze u Was wesoło aż iskty lecą. Nie jjestem Was chyba w stanie nadrobić.
Sysiu, mam nadzieję, ze u Ciebie przynajmniej fizycznie lepiej ...
Pucuś, Monia i Lunka, widziałam, ze ciche chwile u Was... Cóż poradzić, ja zawsze powtarzam, ze faceci to inny gatunek. Oni niektóych spraw, nawet gdyby na uszach stanęli nie są w stanie zrozumieć.
Reniu, co to za praca, w któej mozna poczytać? Wiem, ze już stamtad wyfruwasz, ale aż takie luzy?
Wiaterku, trzymam kciuki za wizytę. Na pewno będzie dobrze. Oby dzidziol ustwaił się dobrym profilem
Ilonia, a co u Ciebie?
Chomiczku, plamienia ustały?
A u nas...
Mojego męża jakby kto wyprostował po slubie Nie dość, ze skakał koło mnie jak byłam chora, bez mrugnięcia okiem lata z Młodym na zajecia popołudniowe, to jeszcze po wczorajszym babskim spotkaniu posprzątał.Pewnie chce pozostawić dobre wrażenie, we wtorek już wyjeżdża
Przeraziła go tylko perspektywa ciąży bliźniaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 21:01
niezapominajka, Renia7910, Rudzik39, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Kochanie u mnie rewelacji nie ma...chlop grzeczny nic nie boli...na dzien dzisiejszy nudna ciaza,co tu wiecej gadac,ale milo,ze pytasz :* wcale sie nie czaj i idz na l4,wtedy przeczytasz wszystkie ksiazki ze spokojem,ja to teraz czytam.jak szalona,ogladam filmy gotuje,piore...kurcze i kto by pomyslal jakis rok temu,ze bede taka grzeczna zona,matka i gosposia...troszke to nudne,ale dla dzidzi wszystko a niebawem wszystko wroci do normy,niech sie moja Zosinka wykluje
ilonia1984, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Klaudia zasnęła to i ja biore sie za spanko bo jutro 4:40 pobudka
Milej nocki dziewczynki buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 21:09
-
nick nieaktualny
Jejku ile już wpisów a ja cały weekend w biegu.
Szkolenie się przedluzylo ale było warto:)
Jutro do pracy od 12-20.
Jak ja nienawidzę takich okresów próbnych, trzeba robić dobrą minę i zgadzać się na wszystko.
Zobaczymy jaki harmonogram dostanę na ten tydzień, miałam pracować na dwie zmiany a jak na razie to mam cały czas popoludniowki.
Dziewczyny nie denerwujcie się swoimi malzami, moj tez nie lepszy.
Ogarniam cały dom,dzieci ,remont,cześć opłat, biegam po urzędach załatwiam mojemu firmowe sprawy , praca, szkolenia.
I co słyszę, że nic nie robię.
I wiecie co mam to w dupie za przeproszeniem, niech sobie pogada, może mu ulży.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014
s1985, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
no mi mąż sie dziwi ze ja spiaca nie jestem jak razem wstalismy po 4 ;] ale jakos mi sie nie chce spac ;p
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Rudzik39 wrote:Jejku ile już wpisów a ja cały weekend w biegu.
Szkolenie się przedluzylo ale było warto:)
Jutro do pracy od 12-20.
Jak ja nienawidzę takich okresów próbnych, trzeba robić dobrą minę i zgadzać się na wszystko.
Zobaczymy jaki harmonogram dostanę na ten tydzień, miałam pracować na dwie zmiany a jak na razie to mam cały czas popoludniowki.
Dziewczyny nie denerwujcie się swoimi malzami, moj tez nie lepszy.
Ogarniam cały dom,dzieci ,remont,cześć opłat, biegam po urzędach załatwiam mojemu firmowe sprawy , praca, szkolenia.
I co słyszę, że nic nie robię.
I wiecie co mam to w dupie za przeproszeniem, niech sobie pogada, może mu ulży.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014Renia7910, Rudzik39, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Renia7910 wrote:Mam sentyment do Harry'ego bo to na nim uczyłam się angielskiego pisanego. Mogę oglądać go w nieskończoność, niestety J ma inny gust. Tym samym oglądamy koszykówkę...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18