Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzik39 wrote:Jejku ile już wpisów a ja cały weekend w biegu.
Szkolenie się przedluzylo ale było warto:)
Jutro do pracy od 12-20.
Jak ja nienawidzę takich okresów próbnych, trzeba robić dobrą minę i zgadzać się na wszystko.
Zobaczymy jaki harmonogram dostanę na ten tydzień, miałam pracować na dwie zmiany a jak na razie to mam cały czas popoludniowki.
Dziewczyny nie denerwujcie się swoimi malzami, moj tez nie lepszy.
Ogarniam cały dom,dzieci ,remont,cześć opłat, biegam po urzędach załatwiam mojemu firmowe sprawy , praca, szkolenia.
I co słyszę, że nic nie robię.
I wiecie co mam to w dupie za przeproszeniem, niech sobie pogada, może mu ulży.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014s1985, Renia7910, Rudzik39, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Jestem.
Macie poniekąd racje.Tylko nie do końca to jest brak dojrzałości Michała teraz,tylko brak wychowania we wczesniejszych latach.
Twój pomysł Kasia w ogole odpada,moja tesciowa na co dzień nienajgorzej,ale w zycou nke powiedzialabym jej o niczymwaznym..pogada ze mna,a potem wyciagnie najwazniejsze informacje i przekaze dalej..
Jest pod tym względem bardzo obludna,sama synom wmowila orzez lata,że ojciec ktory pracował za granica caly czas jest zły.. I oni sa tak zaopatrzeni w mamusie,wlasnie w takich sytuacjach..ze ona biedna sama sobie ze wszystkim radzila taka genialna..aa to jest bardzo wygodna kobieta. Lubi dobrze wygladac,imprezy,czesto chfe ode mnie pożyczać ubrania w ktore raczej sie nie mieści..
A jakbym cos powiedzialana męża ze sie niewlasciwie zachowuje,to mowi o nie moj synus jest idealny i musisz byc szczesliwa ze masz takiego męża. I sie smieje glupio..nic na serio.
M. Mial po prostu ciezkie dzieciństwo, ja wychowalam się w cieolym donuz kochajacymi sie i nas rodzicami pelnym tradycjj i wspolnych chwil..u niego niestety byly klotnie,kontrole wzajemne i zdrady..nie mabdobrych wzorców.
Ale na pewno sa kwestie w ktoryxh wykazuje się większym rozsądkiem niz ja,kazde z nas ma swoje wady i zalety.
Ja jestem spontaniczna,zapominalska,zwykle zganiam sprawy na ostatnia chwile i dobrze dzialam w stresie.M to moje przeciwienstwo,ciezki jest czasem..zwlaszaszcza jak ma za duzo na głowie.. No cóż i tak jest juz progres;)s1985, Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a moja lubie, jest bardzo za mna, i wyzalam się jej jak cos jest nie tak ;]
Wiaterek, Renia7910, Rudzik39, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiesz Lunka, myślę że to kwestia podejścia. Teściowa masz w takim razie okropna, ale jego zachowania raczej bym nie usprawiedliwiala trudnym dzieciństwem. Uwierz mi ze mój R. miał tak wspaniale dzieciństwo ze nienawidzi swojego ojca. Swoją drogą patologia, ale nie będę Wam opowiadać.
W każdym bądź razie myślę że jemu jest wygodnie zrzucać na Ciebie większość obowiązków. Ja postawiłam sprawę jasno. Dopóki oboje zarabiamy i chodzimy do pracy to obowiązki dzielimy przez pół. Teraz nie chodzę do pracy ale on wie, że nie jestem na zwolnieniu bo mam na to ochotę tylko jest konkretny powód. On to stratę przeżył równie mocno jak ja i może strach tez tutaj działa na niego pozytuwnie. Nie mowie ze jest idealny, bo ma cholernie dużo wad, które mnie wku... i o które mamy kłótnie, ale w tej konkretnej jest najlepszym facetem jakiego znam wiec porównuje wszyswoich do niego. Także nie atakuje Twojego, po prostu nie rozumiem Renia dobrze napisała, to jest Twój facet i najlepiej go znasz i wiesz jak sobie z nim radzićAgnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
dziewuszki jak mam teraz zwolnienie do 20 listopada pozniej wezme od mojego gina kolejne dwa tygodnie a pozniej skad mam brac? skad wy brałyscie?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja bralam od lekarza rodzinnego na podstawie zaswiadczenia od psychologaOlga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
a skad ja psychologa wezme? ;/ jutro mam jechac do szpitala na ten zastrzyk z immunoglobulina to sie spytam tej psycholog co z nia rozmawiałąm2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ja byłam teraz u psychologa szpitalnego, a wczesniej jak potrzebowałam to nie było, miałam wizyte na miesiac do przodu, to z inej zrezygnowałam ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
Harry Potter to pierwsza książka ktorą porzuciłam do przeczytania mojemu synowi.
Nie miał zapału do czytania czegokolwiek a na nastepne części Harrego po prostu wyczekiwal z wypiekami na twarzy.
Teraz to muszę go odrywac od książek.
Nie raz krył się pod kołdrą z latarką.
Czuje że po tych wszystkich stresach
czeka mnie leczenie żołądka.
Od kilku dni mam takie kolki i mdłości nad ranem ze masakra.
Czas zacząć pić glutowate siemię lniane.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014
s1985 lubi tę wiadomość
-
Rudzik39 wrote:Harry Potter to pierwsza książka ktorą porzuciłam do przeczytania mojemu synowi.
Nie miał zapału do czytania czegokolwiek a na nastepne części Harrego po prostu wyczekiwal z wypiekami na twarzy.
Teraz to muszę go odrywac od książek.
Nie raz krył się pod kołdrą z latarką.
Czuje że po tych wszystkich stresach
czeka mnie leczenie żołądka.
Od kilku dni mam takie kolki i mdłości nad ranem ze masakra.
Czas zacząć pić glutowate siemię lniane.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.20142004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
niezapominajka wrote:Prawdę, ze jesteś po 3 stratach i że ciężko ci normalnie przejść nad tym do porzadku dziennego, że chcesz zdiagnozować przyczynę...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:ja byłam teraz u psychologa szpitalnego, a wczesniej jak potrzebowałam to nie było, miałam wizyte na miesiac do przodu, to z inej zrezygnowałam ;/
-
nick nieaktualny