Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
niezapominajka wrote:Cześć laseczki Miły dzień się zapowiada choć u nas leje i wylazł mi jęczmień na oku. Macie jakieś domowe sposoby na to paskudztwo?
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:W nocy śniło mi się, że miałam takie intensywnie czerwone plemienia, oczywiscie jak tylko się przebudzilam, zacselam szybko sprawdzać, ale to tylko sen.
Chyba jednak pojde do lekarza w tym tygodniu,bo jak tak dalej pojdzie,to zejde na zawał..Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
s1985 wrote:Moje brzydkie sny są niestety prorocze ;(
I w tym samym tygodniu stracilam ciążę, ale nie moge myśleć że to ma związek, bo to tylko dobija..Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:A ja wiecie jaką mam pierwszy raz godzinę wizyty? 10.10:-D jeszcze tak wcześnie nigdy nie miałam
Ja sie zastanawiam,czy na wizytę w 10 tygodniu zabierać męża, czy lepiej nie..nie wiem w zasadzie jak widać na usg obawiam się, że się jelonek nastawi na full view baby,a tu się zdziwiAgnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Im dalej,tym mniej stresu:) zazdraszcam!
Ja sie zastanawiam,czy na wizytę w 10 tygodniu zabierać męża, czy lepiej nie..nie wiem w zasadzie jak widać na usg obawiam się, że się jelonek nastawi na full view baby,a tu się zdziwiFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Luncia ja czuje że to będzie Panieneczka nie wiem czemu, z Wiki też tak czułam i się sprawdziło nio zobaczymy to będzie już 16t5d to już powinien widzieć co ma miedzy nóżkami mój robaczek Ale powiem Wam że boje się teraz tych wizyt, te ryzyko wad nie wyszło mi strasznie duże, ale będę teraz z jeszcze większym stresem chyba chodziła, w obawie o tego robaczka
Co do imion hmm długo by wymieniać ehehhe:
Jak córeczka to wiele mi się podoba, ale ja zawsze mam tak że jak wybieram imiona to staram się żeby nie było popularne, podoba mi się Maja ale ze względu na to że wiele jest Mai to nie wybiorę go. Typy imion dla dziewczynek to Alicja, Paulinka, Wiki miała się nazywać Sandra oj będzie problem przy kobietce eheheh
Z Wiki miałam taką listę imion i chyba z 10 ich tam było. Aż w końcu wybrałam imię z dnia w którym zadzwonili mi że jest zdrowa i zostało Wiktoria a tego typu wogóle nie było.
Z chłopcami mam łatwiej: Wojtuś, Szymon, Michał i Krzyś też mi się podoba
Teraz termin z USG mam na 4 maja czyli moje imieniny hehehe. Chociaż dla mnie lepiej po 8.05 albo wcześniej kwiecień. Szczerze to licze że nie donoszę do maja tej ciąży, że rozwiązanie będzie szybciej, niech maluszek rośnie tak jak dotychczas i w kwietniu może już przyjść na świat
Wtedy będę miała chrześniaka z kwietnia i maleństwo też z kwietnia. Ważne żeby było zdrowe i wytrzymało z taką mamą wredną do końca ciąży bezpiecznie.
Agnieszka0812, lunadelrospo, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
On jeszcze chyba o tym w ogole nir myśli.. Rzadkp rozmawiamy o ciazy,bo tak bardzo wbił sobie do głowy, że duże ryzyko w pierwszych tygodniach,że woli w ogóle o ciąży nie rozmawiac..czasem tylko cos go najdzie i zapyta..
Za to jest specjalistwa w wymienaniu czego mi nie wolno..to akurat zna na pamiec i tylko słyszę nie wolno to,nke wolno tamto..Agnieszka0812, pucek lubią tę wiadomość